- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.661
Ayyy inşallah aşkommm Allahım sen konuyu biliyosun Ya RabbimBunlar ilk 5 dk dan sonra aşkım ama öyle çok geçmedi üstünden. Şuan bi tık daha koyu bakalım iki gün sonra tekrarlıycam
İlle yokuşa süreceklerCanı istediğinde aşkomrüşvette yemiyo sıpalar
Amin amiiinAyyy inşallah aşkommm Allahım sen konuyu biliyosun Ya Rabbim
Benimde dışarda kafamı çevirdiğim yere gebeler doluşuyo resmenAmin amiiinyemin ederim çevremde herkes ya yeni doğurdu ya hamile her tarafımı kuşattılar
Benimde dışarda kafamı çevirdiğim yere gebeler doluşuyo resmen
Aynen bendeKaderim buymuş gibi ben bu dünyaya gebeleri izlemeye gelmişim
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayatAynen bende
Yaa hadi inşallah hayirlisi neyse hakkinda o olsun. İnşallah ne kisa zamanda tutar canimmBende de aynı ya düne kadar akıntım vardı bu gün akıntı yok gibi bişey. Ay varya bebe yoksa hemen adet gelsin istiyorum ya regl de düzensiz benim. Bu ay 3. Kez aşılama yapıp sonraki ay tutmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah.
Benimde bir arkadaşımda var. İkimizde ayni zaman evlendik ikimizinde olmadı henüz pko tedaviyle umut var yine ama sebepsiz infertilite elin kolun bağlıPko var bende doktora bakarsan pkolular çok çabuk hamile kalabiliyor ama ben 3.5 senedir 1 kez gebe kalamadım
Valla evde debeleniyorum aşkom hiç bildiğin gibi yani smear testi yaptırmıştım mantar az biraz enfeksiyon var daha sonucumu gösteremedim haftaya kaldı sanırımSen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat
Amin canım inşallahYaa hadi inşallah hayirlisi neyse hakkinda o olsun. İnşallah ne kisa zamanda tutar canimm
Rabbim aratmasın kimseye ya çok zorBenimde bir arkadaşımda var. İkimizde ayni zaman evlendik ikimizinde olmadı henüz pko tedaviyle umut var yine ama sebepsiz infertilite elin kolun bağlı
Yani net bisey yok simdilik sebepsiz gibiRabbim aratmasın kimseye ya çok zorValla umut var denildi hep ama benim bahtım kara seninki sebebesiz mi?
İnşallah bişey çıkmaz canım zaten sorun olduğunda arıyorlar diye biliyorumValla evde debeleniyorum aşkom hiç bildiğin gibi yani smear testi yaptırmıştım mantar az biraz enfeksiyon var daha sonucumu gösteremedim haftaya kaldı sanırım
Hiç ilaçla tedavi gördün mü canım senYani net bisey yok simdilik sebepsiz gibi
Eğitim araştırma hastanesiydi kuzum ararlar mı bilmiyorum ki sonuc e nabıza yansımadı bi türlü Mart'ta vermiştim bugün arkadaşıma aldırdım sonucumu uzak gidemedim diyeİnşallah bişey çıkmaz canım zaten sorun olduğunda arıyorlar diye biliyorum
Hiç ilaçla tedavi gördün mü canım sen
Yok canım inofolic verdi sadece 1 kezİnşallah bişey çıkmaz canım zaten sorun olduğunda arıyorlar diye biliyorum
Hiç ilaçla tedavi gördün mü canım sen
Ararlar zannediyorum canım ya. Sen yine de bi doktora göster sonucunuEğitim araştırma hastanesiydi kuzum ararlar mı bilmiyorum ki sonuc e nabıza yansımadı bi türlü Mart'ta vermiştim bugün arkadaşıma aldırdım sonucumu uzak gidemedim diye
Göstericem kuzum bakalım Perşembe gidicem inşallah bi aksilik olmazsaArarlar zannediyorum canım ya. Sen yine de bi doktora göster sonucunu
Aşkım sen ilaç tedavisine başlasana artık klomen femara kullanıp yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi vuruluyor biliyorsundur zatenYok canım inofolic verdi sadece 1 kez