Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldi geldi bu gün 3. Gün dün gittim kan verdim sonuçlar akşam çıktı doktora göstermedim ama tabiki değerler normalin üstünde.Salı günü ikinci kez hsg çekilcem sonrada 3.aşılama olacak işte.

Oyy beni vurun vurun 😒
Hangi değerlerin yüksek aşkom belki hormon ilacı vs verirler düzelir vermiyolar mı bişey yahu 🙄 sonuclarını gösterebildin mi peki?

Gittin mi doktora kuzum
Gittim canım gittim Asistanı çekti rahim filmini tüpler açık çok şükür hormonlara da asistan baktı doktor çıkmıştı. Öyle çok dert edilecek bi durum yok falan dedi ama pek güvenmedim yarın hsg sonrası kan vermem gerekiyormuş böbreklere bir zarar gelip gelmediğini anlamak için kan vermem gerektiğini söylediler. İşte yarın gidince doktorun yanına da gidecem hormonlara bakması için

Teşekkürler canım iyiyim. Sen nasılsın. Ben 9.haftama girdim. Rabbim hepinize nasip etsin 🤲 hayırlı sağlıklı evlatlar
Maşallah canım inşallah sağlıkla devam eder 🙏
Bende iyiyim çok şükür tekrar hsg çekildim bu ay bende önümüzdeki ay 3. Kez aşılama yapıcaz sonrası tüp bebek. Nasibimizde varsa inşallah rabbim yormadan verir.🙏

partalina_ partalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak🙂
ayyy canım ben iyiyim çok şükür, bebiş yok saldım ben de olmuyor. Kendi bilir diyip koyverdim :) siz napıyorsunuz nasıl gidiyor minnakla hayat? her şey yolunda mı? kocaman olmuştur bile prenses :KK200:

partalina_ partalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak🙂
İnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadım ☺️ 20 haftalık oldu teyzesi büyüyor bizim oğluş 🍀🧿 ağustosun son haftası alacak dr inşallah. Prenses ne kadarlık oldu?

ayyy canım ben iyiyim çok şükür, bebiş yok saldım ben de olmuyor. Kendi bilir diyip koyverdim :) siz napıyorsunuz nasıl gidiyor minnakla hayat? her şey yolunda mı? kocaman olmuştur bile prenses :KK200:
Bizde iyiyiz çok şükür canım. Bizim İpek kız 3.5 aylık oldu bile. Birbirimize alışma evresindeyiz biz hala🙂 Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inşallah ❤️

İnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadım ☺️ 20 haftalık oldu teyzesi büyüyor bizim oğluş 🍀🧿 ağustosun son haftası alacak dr inşallah. Prenses ne kadarlık oldu?
Oy sizde kocaman olmuşsunuz. Bir prenses sonrası prens geliyor desene 🧿 bizim İpek kız da 3.5 aylık oldu. Çok uzun süre sonra ilk defa bugün girdim canım.

X