Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım görüyorum çizgileri bende off inşallah bebiştir ya 🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 bat yarın mı belirtin falan var mı 🤗
Ya aşkım göğüslerim şiş acıyorlar falan ama benim hep yumurtlama sonrasında başlıyor bu olay.
İşte kasıklarımda ağrılar falan oluyor iğne batması gibi. Ya üç gün önce eşimle şakalaşırken biraz aşırıya kaçtık sanırım sonrasında kasığıma böyle iğne batması gibi şeyler oldu 3 4 dk boyunca sonra ertesi sabah test yaptım bişey çıkmadı.
Bu sabah da belki bir umut diye yaptım işte. Ama bu attığım fotoğraflar testin çok sonraki hali ilk hallerini şimdi atıcam
Elimde tuttuğum laboquick diğeri oncomed

Eklentiler

• 1000009884.jpg
    1000009884.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000009885.jpg
    1000009885.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
Ya aşkım göğüslerim şiş acıyorlar falan ama benim hep yumurtlama sonrasında başlıyor bu olay.
İşte kasıklarımda ağrılar falan oluyor iğne batması gibi. Ya üç gün önce eşimle şakalaşırken biraz aşırıya kaçtık sanırım sonrasında kasığıma böyle iğne batması gibi şeyler oldu 3 4 dk boyunca sonra ertesi sabah test yaptım bişey çıkmadı.
Bu sabah da belki bir umut diye yaptım işte. Ama bu attığım fotoğraflar testin çok sonraki hali ilk hallerini şimdi atıcam
Elimde tuttuğum laboquick diğeri oncomed
Ooff inşallah bebiş vardır aşkım görüyorum bende 🤲🏻🤲🏻♥️♥️

Benim bat yarın gözüküyor uygulamada iki gün önce test yapmıştım negatifti bu sabah 6 da tuvalete uyandım dedim bi test daha yapayım kız damlattım c belli olmaya başlar başlamaz tnin orda bir çizgi belirmeye başladı. Ay ben bir sevin bir mutlu ol 🤣🤣🤣 sonra noldu biliyormusunuz o belirginleşen çizgi hareket etmeye başladı. 🤣🤣🤣 c ye kadar ilerledi 🤣🤣 ulan bi testin beni trollemediği kalmıştı 🤣🤣🤣
Sonra dedim bu test yanlış laboquick vardı diğer teste damlattığım damlacıkları kalan idrarı laboquick teste damlattım onda da bişey çıkmadı. Yani hayalet çizgi var ama onu saymıyorum artık
Ben bi yarım saat testleri inceledim falan sonra yattım uyudum. Anam rüyada aynı olayı tekrar tekrar gördüm. Sonra 9.30 gibi eşim işten geldi olayı ona anlattım güldük ettik geri uyuduk bu sefer rüyamda testlerde sonradan beliren çizgiler vardı uyanınca bi baktım çizgiler belirginleşmiş🤣🤣🤣🤣
Fotoğrafını çektim de yükleyemiyorumEki Görüntüle 3192282 Eki Görüntüle 3192283
Gerçekten testler bile dalga geçiyor artık bizimle 🙈😁 yine biraz realist davranmış olucam ama kuzum bat gününde baya belirgin bi çizgi olmalıydı zaten. Sanırım yine gol değil 😔 tabii mucizelere inanmak da bizim işimiz 🥰

Gerçekten testler bile dalga geçiyor artık bizimle 🙈😁 yine biraz realist davranmış olucam ama kuzum bat gününde baya belirgin bi çizgi olmalıydı zaten. Sanırım yine gol değil 😔 tabii mucizelere inanmak da bizim işimiz 🥰
Vallahi testlerin oyuncağı olduk 🤣 bende katılıyorum canım sana uygulamada yarın olarak gösteriyor bat gününü bir sürpriz olursa ne ala ama bende umutlanmıyorum 🤷‍♀️

X