- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.341
Tamam bebeğimSuan cok kalabalik ortamdayim gündeyim simdi geldim aksam konusalim musait olunca
Valla koz hiç anlamam ama bana sen hamile olmadan önce sen hamile olacaksında sanki kızın olacak gibi geliyordu yani yinede kızı erkeği bilmiyorım ama hamile kalacağını hissediyordum benimki bu kadarBelirtilerim çok şükür en başından beri maşallah hiç yok
2 defa midem bulandı toplam
Onun dışında iğrenir oldum bazı şeylerden
Kabızlık sorunu var hala
Hadi belirtilerimi söyledim bana da bi tahminde bulun
Hisset
İçimdeki his erkek diyor bazen nedense
Kuzum evde sakince konuşursun, erkekler bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar konuya ne yazık ki.. eminim o da ılımlı yaklaşacaktır. Maddi imkan olduktan sonra neden denemeyesiniz ki@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
hastaneden çıktım 095 yumurtalık rezervim vardı Nisan ayında, diyor ki doktorum kesinlikle ama kesinlikle senin bu değerle hamile kalma şansın ve bekleme şansın yok yapabileceğin tek şey tüp bebek tedavisi boşuna her ay hormon ilacı kullanma ileride sana daha büyük zararları olacak her ay hamileyim diye umut etmeni istemem şu an zaten rezervin senin sıfır sekizlere düşmüştür eşinin de sperm sayısı az o yüzden çok beklemeni önermiyorum tüp bebek tedavisine istersen birkaç tane yere yönlendirebilirim seni dedi. Valla hastane bahcesindeyim suanda arabanin icinde oylece dusunuyorumAnkarada bi doktora yönlendirme yapti.
Eşim duz mantik bir adam konustum biraz once Allah nasip etmiyo napalim dedi iyi tamam dedim yani tüp bebek simdi gitsem yaptiracak durumum var cok şükür durumdan dolayi degilde biliyosunuz erkekler biraz degisik bu konuda fikirleri bisey konusmucam daha. Adamdaki mantik Allah in vardir bi bildigi vermiyor diyor yaabogasım geliyor daha diycek biseyim yok
Canım benim peki tüp bebek hakkımda ne düşünüyorsun@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
hastaneden çıktım 095 yumurtalık rezervim vardı Nisan ayında, diyor ki doktorum kesinlikle ama kesinlikle senin bu değerle hamile kalma şansın ve bekleme şansın yok yapabileceğin tek şey tüp bebek tedavisi boşuna her ay hormon ilacı kullanma ileride sana daha büyük zararları olacak her ay hamileyim diye umut etmeni istemem şu an zaten rezervin senin sıfır sekizlere düşmüştür eşinin de sperm sayısı az o yüzden çok beklemeni önermiyorum tüp bebek tedavisine istersen birkaç tane yere yönlendirebilirim seni dedi. Valla hastane bahcesindeyim suanda arabanin icinde oylece dusunuyorumAnkarada bi doktora yönlendirme yapti.
Eşim duz mantik bir adam konustum biraz once Allah nasip etmiyo napalim dedi iyi tamam dedim yani tüp bebek simdi gitsem yaptiracak durumum var cok şükür durumdan dolayi degilde biliyosunuz erkekler biraz degisik bu konuda fikirleri bisey konusmucam daha. Adamdaki mantik Allah in vardir bi bildigi vermiyor diyor yaabogasım geliyor daha diycek biseyim yok
Ay gerçekten miValla koz hiç anlamam ama bana sen hamile olmadan önce sen hamile olacaksında sanki kızın olacak gibi geliyordu yani yinede kızı erkeği bilmiyorım ama hamile kalacağını hissediyordum benimki bu kadar
Belki eşin de şu an olumsuz konuşulmasını kaldıramadığı için nasip değil falan demiştir. Bence sakince oturup konuşun isteğiniz ve durumunuz da varken deneyin, bebiş gelsin de ne yolla, nasıl gelirse gelsin inşallah@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
İhtimaller üzerinden Nisan ayındaki değerlerinle konuşacağına bi kan alıp kesin konuşsaydı keşke belki o derece düşmedi belki bazı şeyler yoluna girecek derecededir neden bunlar kafa karıştırıcı işler yapıyorlar acaba@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
Neden taaa Nisan ayında ki değerlerle yorum yapıyor ki üstünden kaç ay geçmiş keşke tekrar değerlerine bakarak yorum yapsaydı… Kuzucum maalesef erkekler böyle çoğumuzun eşi de öyle düşünüyor benim kocam da öyle düşünüyor belki de bizim üzüldüğümüzü gördükleri için daha fazla üzmemeye çalışıyorlar… Tabi kiii Allah’ın bir bildiği vardır biz buna karşı çıkmıyoruz ama elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz onlarında biraz daha desteğini istiyoruz. Çok haklısın o yüzden kuzum ama tatlı dille evde yüzyüze bu konuyu konuşsanız bence eşin bu konuda seni kırmayacaktır@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
Amin inşallah canım ama tutarım bilemem hamileliğini tutturdum ya bak en önemli kısım orası sağlıkla gelsin minnoşunAy gerçekten miçok mutlu olurum kız çocuğu çok başka çünkü
Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Kuzum doktorun neden böyle demiş anlamadım ben. Öncelikle umutsuz olma. Mart ayında bende test yaptırmıştım benimde rezerv 1 çıktı aramızda fark yok yani. Önemli olan kaliteli yumurta olması biliyorsun. Gerekirse tabi ki tüp bebek yapılabilir ama bu değer çok düşük bir değer değil. Bence başka bir doktora da görün sen. Erkekler hiçbir zaman bizim gibi düşünmez esinide takma@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh @bitliKedi M melek076Mucizemmm16 Demgey3 @ad000 _Umutlu_Pozitif_ W wish2401 @Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar M Mrs Electrical Engineer @My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum
Canım benim peki tüp bebek hakkımda ne düşünüyorsun
Yaptırmak ister misin yada bu konuda eşini ikna edebilecek misin
Bence ben senin yerinde olsam denerim eğer diyorsan çok şükür durumum var
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aşkım gel sarılalım bende hala regli olmadım 40. Gün dünden beri tarlusal aldım içiyorum önceki gün doktora gittim aynısını söyledi doğum kontrol hapı verdi imkanı yok olmaz tüp bebekten başka yolun yok dedi ama bizimkide hem düz mantık hemde maddi olarak sıkıntılı bir süreç olur o yüzden o kısmı hiç düşünmüyorum ben olursa olur diyorum olmazsa da nasip napayım durumun müsaitse cok istiyosan bence eşimi ikna edebilirsin bebeğim biraz düşündükten sonra anlıycaktır zaten erkekler hep böyle
Kuzum evde sakince konuşursun, erkekler bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar konuya ne yazık ki.. eminim o da ılımlı yaklaşacaktır. Maddi imkan olduktan sonra neden denemeyesiniz ki
Canım benim peki tüp bebek hakkımda ne düşünüyorsun
Yaptırmak ister misin yada bu konuda eşini ikna edebilecek misin
Bence ben senin yerinde olsam denerim eğer diyorsan çok şükür durumum var
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
İhtimaller üzerinden Nisan ayındaki değerlerinle konuşacağına bi kan alıp kesin konuşsaydı keşke belki o derece düşmedi belki bazı şeyler yoluna girecek derecededir neden bunlar kafa karıştırıcı işler yapıyorlar acabaeniştenin rahatlığıda iki tane evladınız olduğu için Allah bağışlasın sanırsam bu yüzden kendinide senide zorlamak istemiyordur muhtemelen aşko
Neden taaa Nisan ayında ki değerlerle yorum yapıyor ki üstünden kaç ay geçmiş keşke tekrar değerlerine bakarak yorum yapsaydı… Kuzucum maalesef erkekler böyle çoğumuzun eşi de öyle düşünüyor benim kocam da öyle düşünüyor belki de bizim üzüldüğümüzü gördükleri için daha fazla üzmemeye çalışıyorlar… Tabi kiii Allah’ın bir bildiği vardır biz buna karşı çıkmıyoruz ama elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz onlarında biraz daha desteğini istiyoruz. Çok haklısın o yüzden kuzum ama tatlı dille evde yüzyüze bu konuyu konuşsanız bence eşin bu konuda seni kırmayacaktır
Kızlar esim geldi cikti biraz once. Ama hic konusmadik tup bebek konusunu. Biraz dusundum bende sakinleştim daha iyi hissediyorum kendimi. Yani artik cocuk konusunu kapatip sanirim yoluma devam edicem. En azindan her ay umutla beklemem. Agri kesici icerken bile 40 sefer düşünüyordum bundan sonra kafam rahat olur. Belkide gerçekten doktorun dedigi dogru. 2. Ay hamile kaldim çocuklarima hic bir ilac vs bisey kullanmadan. 2 klomen 2 letu gonalf catlatma igneleri vs vucudumu cok zorlamama asilama olmama ragmen olumlu olmadi Esim derse bu arada, tekrar gidelim goruselim diye kabul ederim. Ama demezse zorla biseyleri oldurmaya calisamam sanirim, zaten 1 senedir cok yoruldum. 2 tanede evladim var. Allah onlara saglik sihhat uzun ömür versin.Kuzum doktorun neden böyle demiş anlamadım ben. Öncelikle umutsuz olma. Mart ayında bende test yaptırmıştım benimde rezerv 1 çıktı aramızda fark yok yani. Önemli olan kaliteli yumurta olması biliyorsun. Gerekirse tabi ki tüp bebek yapılabilir ama bu değer çok düşük bir değer değil. Bence başka bir doktora da görün sen. Erkekler hiçbir zaman bizim gibi düşünmez esinide takma
En güzeli neyse o olsun bebeğimKızlar esim geldi cikti biraz once. Ama hic konusmadik tup bebek konusunu. Biraz dusundum bende sakinleştim daha iyi hissediyorum kendimi. Yani artik cocuk konusunu kapatip sanirim yoluma devam edicem. En azindan her ay umutla beklemem. Agri kesici icerken bile 40 sefer düşünüyordum bundan sonra kafam rahat olur. Belkide gerçekten doktorun dedigi dogru. 2. Ay hamile kaldim çocuklarima hic bir ilac vs bisey kullanmadan. 2 klomen 2 letu gonalf catlatma igneleri vs vucudumu cok zorlamama asilama olmama ragmen olumlu olmadi Esim derse bu arada, tekrar gidelim goruselim diye kabul ederim. Ama demezse zorla biseyleri oldurmaya calisamam sanirim, zaten 1 senedir cok yoruldum. 2 tanede evladim var. Allah onlara saglik sihhat uzun ömür versin.
Umutsuz değilim Rabbim ol dedikten sonra hersey olur. Ama her ayda oldu olacak diye beklemem en azindan. Kafama gore takilirim. İyiki varsiniz kiz kardeşlerim
AminnnEn güzeli neyse o olsun bebeğimbende öyle düşünüyorum aşkısı baya toparlandım adet olursam daha da rahatlıycam inşallah aynen öyle bebeğim Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin sende iyi ki varsın aşkısı
Aşkım ya elimden geleni yapmaya başladım işte kilo almak için ama şu doktor mevzusu malesef gittim bebeğim işte bi işe yaramadı doğum kontrol hapı verdi yolladı başka doktordan da aynı şeyi duymaya hiç tahammülüm yok aşko en son birine girişicem zaten hangisine denk gelir bilmiyorumMucizemmm16 kuzum ben senin yerinde olsam ilk biraz kilo almaya calisirim saglikli beslenip ve hormonlarin duzelmesi icin iyi bi doktora giderim. Hersey duzene girdikten sonra bebek icin ugrasirim. Durumun olmadigi icin dusunmemezlik yapma. Nasip işte durumu olup aile- eş faktörlü bir suru kadin var tüp bebek tedavisi göremeyn. Sonucta sen elinden gelen herseyi yaptin. Suan icin erken menopoz isini hallet gerisi gelir inaniyorum sana bunun ustesinden geleceksin
Sen yeterki hamile kal bizde hepsinin mailini yada instasini bulup mors ederiz msjlrla gobusunun fotosunu atarizAşkım ya elimden geleni yapmaya başladım işte kilo almak için ama şu doktor mevzusu malesef gittim bebeğim işte bi işe yaramadı doğum kontrol hapı verdi yolladı başka doktordan da aynı şeyi duymaya hiç tahammülüm yok aşko en son birine girişicem zaten hangisine denk gelir bilmiyorumaşko eğer bi gün hamile kalırsam bana bunu yapan bütün doktorlardan randevu alıp mors etcem onları
İyiyim aşkım bugün daha iyiyim hatta giyindim süslendim makyaj yaptım falanAminnn
Bende baya toparladim. Yani en azindan heray hayal etmemis olurum. Hareketlerimi rahat yaparim. Sende dahada toparla kendini. Kafanda biseyler olusunca tamam insan uzuluyor ama sonrasinda bi toparlanma surecine rahatlama surecine giriyor dimi
Canımsın yaaaSen yeterki hamile kal bizde hepsinin mailini yada instasini bulup mors ederiz msjlrla gobusunun fotosunu atariz
Bence de haklısın canımAmin inşallah canım ama tutarım bilemem hamileliğini tutturdum ya bak en önemli kısım orası sağlıkla gelsin minnoşun
Ay zaten cok sinir oluyorum o kadinaCanımsın yaaaiyi ki varsınız aşkım cok iyi geliyosunuz bana
Senin doktora da yapalım aşko sen git mors etbizde maile instaya atalım cok iyi fikir aşko bu bak bunu cok sevdim