Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başta bulantı ve iğrenme için neler yaptın
Bıraz anlatır mısın 🥹
İğrenmeme hap bile çözüm olmadı o hala aynı devam ediyor ama bulantı için peynir, ekmek, elma vs yemiştim 1.5 ay sadece bunları yedim. Ama dediğim gibi yine de çözüm olmadı hap kullanıyorum en azından azaltıyor bulantıyı. Mideni uzun süre boş bırakırsan daha çok bulanır. Allah yardımcın olsun inşallah🤲🏻

İğrenmeme hap bile çözüm olmadı o hala aynı devam ediyor ama bulantı için peynir, ekmek, elma vs yemiştim 1.5 ay sadece bunları yedim. Ama dediğim gibi yine de çözüm olmadı hap kullanıyorum en azından azaltıyor bulantıyı. Mideni uzun süre boş bırakırsan daha çok bulanır. Allah yardımcın olsun inşallah🤲🏻
Ben şuan 9. Haftaya girdim ve çok yeni başladığı için henüz baş edemiyorum
Gerçekten 2 gündür ekmek ve su başka hiç bir şey yiyemiyorum 🥲
Çok duygusal bir dönemdeyim
Allah hepimize yardım etsin evlatlarımıza kavuştursun 🥹

Ben şuan 9. Haftaya girdim ve çok yeni başladığı için henüz baş edemiyorum
Gerçekten 2 gündür ekmek ve su başka hiç bir şey yiyemiyorum 🥲
Çok duygusal bir dönemdeyim
Allah hepimize yardım etsin evlatlarımıza kavuştursun 🥹
Amin inşallah canım🤲🏻 Sabret zamanla tamamen geçmese de azalıcak ve maalesef katlanmaktan başka çaremiz yok😊

Kızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu 😍🥰 maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde 😅 bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için 😏 ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum 🙁
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim 😍😍😍 cinsiyet tahmini yapacak var mi 😅 bak kız demeyeni fururummm🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys miraclebeyb miraclebeyb @raainbow @Random3 @Veziir @Lale95 @ @Mavimiresl bitliKedi bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim❤️
Ay masallahh 🥰 bence kız 😂😂

test sılıklestıkten sonra dılenme molasına gırsek olmaz mı :KK70: psıkolojık olarak cok zorlu gectı 4 gun bırazda zorunda gıbı olunca bız mola verdık ınsallah tutmustur.
Canım bende pko var geç yumurtlama 2. Yumurtlama olursa diye kaçırmak istemiyorum önceki 2 gebeliğimi 50-60. Günlerde öğrenmiştim

Ahaa enişte pataklama zamanı M MiuLego bebeğim nerdesin bizim olayımız var 😂😂😂
Noldu aşkom niye kızdırdı enişte seni🙄

Ay evet ya M MiuLego @Veziir nerdesiniz kızlar

Bencede M MiuLego hiç yok aşkoooooommmm nerdesiiiiiinnnnn
yoklama veriyorum buradayımmmmmmmmmmmm :KK200: :deli:

birkaç aydır çocuk denemesi yapmadık, çok bunalmış hissetmiştim. Biraz da moralim bozuldu olmamasına. Geçti gitti buralardayım. Noldu eniştelerle ilhgili mevzu mu var? Görev başındayım ne gerekiyosa yapalım :KK70:

Var mı hamile haberi az mutlu olam

Kızlar bende haberler pek iyi değil. Doktora gittik testler verdik devlette. Eşimin sperm değerleri baya baya kötü çıktı. Evliliğimizde de 1 yıl olduğu için ürolog tüp bebeğe de yönlendiremem dedi (3 yıllık evli olmak lazımmış sanırım). Bi vitamin verdi eşime iç 1 ay sonra bidaha test ver dedi. Şimdi o süreçteyiz. Ben de kan falan vermiştim işte, regl 2. günü gel dedi ona gidicem bakalım benim değerlere ne diyecek ve napıcaz bundan sonra. Ama bu sperm değerleri ile hamile kalmam çok zor çok belli

yoklama veriyorum buradayımmmmmmmmmmmm :KK200: :deli:

birkaç aydır çocuk denemesi yapmadık, çok bunalmış hissetmiştim. Biraz da moralim bozuldu olmamasına. Geçti gitti buralardayım. Noldu eniştelerle ilhgili mevzu mu var? Görev başındayım ne gerekiyosa yapalım :KK70:

Var mı hamile haberi az mutlu olam
Ayy aşkom özledik yaaa 🥰🥰🥰 kaybolma bir yere 🥰🥰 iyi misin simdi aşkım🥰

Kızlar bende haberler pek iyi değil. Doktora gittik testler verdik devlette. Eşimin sperm değerleri baya baya kötü çıktı. Evliliğimizde de 1 yıl olduğu için ürolog tüp bebeğe de yönlendiremem dedi (3 yıllık evli olmak lazımmış sanırım). Bi vitamin verdi eşime iç 1 ay sonra bidaha test ver dedi. Şimdi o süreçteyiz. Ben de kan falan vermiştim işte, regl 2. günü gel dedi ona gidicem bakalım benim değerlere ne diyecek ve napıcaz bundan sonra. Ama bu sperm değerleri ile hamile kalmam çok zor çok belli
Dur bakalım aşkım belki ilaç iyi gelir 😍 senin sonuclarınıda gösterince haber et bebeğim inşallah sen güzel haberlerle gelirsin 🤲🏻🤲🏻🤗🤗

X