- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybınız için üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz doktorunuz korunma konusunda bir şey söyledi mi? Ya da pıhtılaşma testi vs yaptırın dedi mi?Burası nasıl pozitif,neşe dolu bir topik böyle.
Baya samimi olmuşsunuz birbirinzle umarım beni de dinlersiniz.
Ben mayıs ayında kimyasal gebelik,5 aralık günü de maalesef 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. Bunu yazarken bile kötü oluyorum.
Ama şimdiden diğer gebeliğimin hayalini kuruyorum. ( biliyorum çok erken)
33 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğluşum var.
Bundan sonrası için neler yapmam gerek araştırma içerisindeyim. Ve maşallah sizler baya bilgilisinz bu konularda. Bana da el atarsınız diye düşündüm :)
Adanalı da var mı acaba aranızda ?
Merhaba canım hoşgeldin.kaybın için üzüldüm. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın. Mersin deyim. Yakın sayılırızBurası nasıl pozitif,neşe dolu bir topik böyle.
Ben mayıs ayında kimyasal gebelik,5 aralık günü de maalesef 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. Bunu yazarken bile kötü oluyorum.
Bundan sonrası için neler yapmam gerek araştırma içerisindeyim. Ve maşallah sizler baya bilgilisinz bu konularda. Bana da el atarsınız diye düşündüm :)
İnşallah çok teşekkür ederim. Daha vişe konuşamadık doktorumla. Öğleden sonra randevum var o zaman konuşacağım. Umarım uzun bir korunma süresi vermezKaybınız için üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz doktorunuz korunma konusunda bir şey söyledi mi? Ya da pıhtılaşma testi vs yaptırın dedi mi?
Hoşbulduk :) inşallah teşekkür ederim. Evet yaknmışızMerhaba canım hoşgeldin.kaybın için üzüldüm. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın. Mersin deyim. Yakın sayılırız
İnşallah, haber verin durumuİnşallah çok teşekkür ederim. Daha vişe konuşamadık doktorumla. Öğleden sonra randevum var o zaman konuşacağım. Umarım uzun bir korunma süresi vermez
Canım sen hamileydin değil mi? Nasıl gidiyorİnşallah, haber verin durumu
Hoşgeldin canım. Kaybın için çok üzüldüm ben de 2 düşük bir dış gebelik yaşadım. Beslenmemize dikkat ediyoruz bol yeşillik bolca vitamin kuruyemiş vs. Spora başladım mesela. Ben de 37 yaşındayım bir oğlum var. Ve adanalıyım ben de 2 yıldır mersindeyim amaBurası nasıl pozitif,neşe dolu bir topik böyle.
Sağlıkla bir önce kavuşursun bebeğine inşallah evet bence de daha güzel. Daha haftasonu adanadaydım ama çok sıkıcı geliyor bana orası. Daha önce de 12 yıl İstanbul'da yaşadığım için deniz bir adım ötemde olmalı, öyle alışmışım. Tabii en önemlisi huzurHoşbulduk canım. Senn kayıpların için de geçmiş olsun. Evet ben de dikkat edeceğim kendime. Henüz bir program oluşturamadım ama bişeler yapacağım kesin :) aa ne güzel. Mersin adanadan daha güzel bence. Ben de sık sık gidiyorum mersine
İnşallah gerçekten sıkıcı yapacak bişe yok. Denizin kenarında oturmak bile yetiyor insana yaz kış. Tabii huzur önemliSağlıkla bir önce kavuşursun bebeğine inşallah evet bence de daha güzel. Daha haftasonu adanadaydım ama çok sıkıcı geliyor bana orası. Daha önce de 12 yıl İstanbul'da yaşadığım için deniz bir adım ötemde olmalı, öyle alışmışım. Tabii en önemlisi huzur
Evet, iyi gidiyor çok şükür 4 ay bitti teyzesi Bu topiği sürekli okumaya çalışıyorum ama bilgim olmayan konulara dahil olamadığım için gizli takipçi gibi devam ediyorumCanım sen hamileydin değil mi? Nasıl gidiyor
Ayy maşallah canım vakit ne çabuk geçiyor ya cinsiyeti belli oldu mu? Sağlıcakla kucağına al inşallah bana da dua eder misinEvet, iyi gidiyor çok şükür 4 ay bitti teyzesi Bu topiği sürekli okumaya çalışıyorum ama bilgim olmayan konulara dahil olamadığım için gizli takipçi gibi devam ediyorum
Evet erkekmiş, amin inşallah Denk geldikçe hepinize dua ediyorum, inşallah en kısa sürede sana ve isteyen bakabilecek olan herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimAyy maşallah canım vakit ne çabuk geçiyor ya cinsiyeti belli oldu mu? Sağlıcakla kucağına al inşallah bana da dua eder misin
Uzun uzun konuştum doktorumla rahatlattı beni sağolsun. Öncelikle kürtaja gerek kalmadı. Diğer adette kalanları da atacağımı söyledi. Diğer adetimin bitimine gideceğim. Bitmesse de 8.gün gelirsin dedi. Genetik test senin durumunda gerek yok dedi. 2 ay korunun yeterli olacaktır ddi. Diğer gebeliğinde her ihtimali düşünerek devam edeceğiz dedi.İnşallah, haber verin durumu
Kötü bir durum olmaması güzel, bana da genetik test falan önermemişti zaten doktorum. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz yeni bebişeUzun uzun konuştum doktorumla rahatlattı beni sağolsun. Öncelikle kürtaja gerek kalmadı. Diğer adette kalanları da atacağımı söyledi. Diğer adetimin bitimine gideceğim. Bitmesse de 8.gün gelirsin dedi. Genetik test senin durumunda gerek yok dedi. 2 ay korunun yeterli olacaktır ddi. Diğer gebeliğinde her ihtimali düşünerek devam edeceğiz dedi.
İnşallah sen de hamileymişsn. Sağlıkla al bebişini İnşallah kucağına. Senin de mi 1 kere düşük olmuştu. Bide genetik test istemeden de pıhtılaşma testi fln yapılıyor mu.Kötü bir durum olmaması güzel, bana da genetik test falan önermemişti zaten doktorum. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz yeni bebişe
Başta bulantı ve iğrenme için neler yaptınEvet erkekmiş, amin inşallah Denk geldikçe hepinize dua ediyorum, inşallah en kısa sürede sana ve isteyen bakabilecek olan herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Benimki kendi düşmedi kürtaj olmam gerekmişti. Pıhtılaşma testini de devlette sanırım 2 ya da 3 düşükten sonra yapıyorlarmış özelde direkt yaparlar muhtemelenİnşallah sen de hamileymişsn. Sağlıkla al bebişini İnşallah kucağına. Senin de mi 1 kere düşük olmuştu. Bide genetik test istemeden de pıhtılaşma testi fln yapılıyor mu.