Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bişey yok ki be olsa ilk başta da cıkardı
Olsun kız azcık irdelerdik ben ne zaman test yapacam yaaa kız siz benim başıma geleni bilseniz kocam bana asla internetten toplu test söylememe müsade etmiyordu sürekli yaparsın diye. Geçen internetten sipariş verirken sepeti kontrol etmemiş kendine aldığı ürünle birlikte benim daha önceden sepete attığım testleri de sipariş etmiş kocam şok ben

Hahahhaha cok iyi ya süper olmuş bat ne zaman aşkom adetin kaçıncı günündesin ? İrdele aşkom hiç bişey yok zaten oda kuruma çizgisi mi idrar mı ilerlemiş kalmış anlamadım tam ayy

Atayım aşkom M mucizeOldu bak aşkom sende
Kuzum ben sana bişey diyeyim mi ne kadar doğru bilemiyorum ama kendimden yola çıkarak diyorum ki inşallah tabi bu bebiş haberidir eğer değilse bile inan bana geleceğinin haberidir
Neden dersen bende hamile olmadan bi ay önceki testimde testimde sonradan kuruma çizgisi çıkmıştı hatırla ve o ay doktorum bana gebelik sıvısı yüksek demişti yani anlayacağın bu test eğer güvenilirse bu bi işaret çok yaklaştın aşkoooo ben öyle inanıyorum bende öyle oldu sonraki ay da zaten hamiş olmuştum

İnşallah kuzum yaa al bi gebelik testi hep yaptığım test yani ilk kez kuruma cizgisi cıkıyo belki diyorum ilk idrarla yaptık diye mi çıktı yoksa çizgi değilde idrar mı ilerlemedi falan kafamda deli sorular var ama umutlanmadım desemde yalan olur

Hahahhaha cok iyi ya süper olmuş bat ne zaman aşkom adetin kaçıncı günündesin ? İrdele aşkom hiç bişey yok zaten oda kuruma çizgisi mi idrar mı ilerlemiş kalmış anlamadım tam ayy
Aşkım bat 21 Aralık. Reglin 21.günündeyim
Aşkım takip ettin mi yani ne zaman çıktığı belli mi?
Selizayında öyle oldu sonradan çizgi çıktı bi kaç gün sonra kırmızılaşmıştı testi inşallah sende de öyle olur aşkom ya

Aşkım bi 3 4 saat sonra kurudu böyle oldu işte bence bişey yok sanki ya ama bakalım umutlanırsamda regli gelirse dünya başıma yıkılır haber et bebeğim ne zaman test yapcaksın belli mi internetimiz yine bitti kendi internetim de cok az yazamıycam 5 6 gün bişey olursa etiketlersin

Hahahahah cok guldum iyi etmis

Hayırlısı olsun diyelim batı bekleyelim o zman aşkom
Valla ne zaman test yaparım hiç belli değil aşko beklerim biraz daha
Mutlaka etiket yaparım aşko merak etme gir ama arada bir kontrol et bizi

Sen bence bi test daha yap gelmezse o şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…