Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa 😍😍vururum dediğim için mi dedin kız 🤣🤣 Amin canım Allah razı Olsun 🫂 bu duyguları bi an önce Rabbim sanada tattırsın 🙏🍀❤️
Yok aşkom bende kız bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden herkese kız olsun diyorum 🤣🤣Amin aşkom yakında test yapmaya başlarım tekrar 🤣🤣 dün akşam misafirim vardı 3 yaşında oğlu geldi karnıma bebi bebi diyor. Ben şok annesi de çocuklar hisseder falan gibi şeyler söyledi 😍 Ama asla havalara girmiyorum 😏

Ah canım rabbim şifa versin size inşallah geçer seni daha fazla etkilemeden 🙏🏻 ben bu ay başlıyorum nasipse yumurtlamaya 2-3 gün var bakalım nasip kısmet dua et bize. Haberdar et gelişmelerden
Amin kuzum çok teşekkür ederim. Biraz ara vermen iyi oldu canım hem vücut hem beyin olarak dinlendim. Artık bebiş için hazırsın sende 🥰 hep birlikte güzel haberlerde buluşalım inşallah 🤲

Canım çok geçmiş olsun sen her gğn bir avun cranberry ye kurusu satılıyor aktarlarda.elma sirkesini sulandır onunla taharetler ve en son pamukla sirkeli suya batırıp sil altını.bolca yoğurt ye günde 2 kase içindeki bakteri idrarı temizler keşfede olur Allah’ın izniyle korkma 37. Haftay kadar sık dişini bak gör bebiş sapasağlam doğacaktır.dediklerimi yap ama o cranberriy zararsız ve doğal yoldan oda mesane temizliyor sarımsak çok tüket..
Çok teşekkür ederim canım mutlaka dediklerini uygulayacağım. Yoğurdu çok tüketiyorum zaten ama diğerlerini duymamıştım onları da yapayım

Yok aşkom bende kız bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden herkese kız olsun diyorum 🤣🤣Amin aşkom yakında test yapmaya başlarım tekrar 🤣🤣 dün akşam misafirim vardı 3 yaşında oğlu geldi karnıma bebi bebi diyor. Ben şok annesi de çocuklar hisseder falan gibi şeyler söyledi 😍 Ama asla havalara girmiyorum 😏
Hayırlısıyla sağlıklı Olsun da 🥰 ay çok heycanlı o test dönemleri bi o kadar da stresli ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır 😅 bebişin olduğu zaman kaç yol ne çekmişsin hepsini unutuyormuşsun 🤷🏻‍♀️☺️
Bak o konuda benimde oğlum her seferinde bebek yok dersi sorduğumda ilk defa hamile kaldığım ay bebiş diyerek karnımı sevmişti 😍 ha ama ondan kaç gün öncesinde ona dua ettirdim annemin karnında bebiş Olsun Allahım. Amin demişti 😅😅😅
Bende çocukların hem dualarına hem hislerine güveniyorum ❤️
Bak beni etiketlemeyi unutma olur mu 😍güzel bebiş haberini bekliyorum duam seninle aşko 😍🙏🍀

Hayırlısıyla sağlıklı Olsun da 🥰 ay çok heycanlı o test dönemleri bi o kadar da stresli ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır 😅 bebişin olduğu zaman kaç yol ne çekmişsin hepsini unutuyormuşsun 🤷🏻‍♀️☺️
Bak o konuda benimde oğlum her seferinde bebek yok dersi sorduğumda ilk defa hamile kaldığım ay bebiş diyerek karnımı sevmişti 😍 ha ama ondan kaç gün öncesinde ona dua ettirdim annemin karnında bebiş Olsun Allahım. Amin demişti 😅😅😅
Bende çocukların hem dualarına hem hislerine güveniyorum ❤️
Bak beni etiketlemeyi unutma olur mu 😍güzel bebiş haberini bekliyorum duam seninle aşko 😍🙏🍀
Amiiin Allahım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder aşkım etiket yaparım mutlaka 🥰
Test dönemleri heyecanlı ama negatif çıkana kadar 🤣🤣🤣

Kızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu 😍🥰 maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde 😅 bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için 😏 ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum 🙁
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim 😍😍😍 cinsiyet tahmini yapacak var mi 😅 bak kız demeyeni fururummm🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys @Safiye19 @raainbow @Random3 Veziir Veziir @Lale95 @ M Mavimiresl @bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim❤️
Kız diyorum aşko hadi vur😂😂😂😂 sağlıkla kucağına al bebeğim maşallah yaaa yiycem 🥰🥰🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿

Kızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu 😍🥰 maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde 😅 bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için 😏 ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum 🙁
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim 😍😍😍 cinsiyet tahmini yapacak var mi 😅 bak kız demeyeni fururummm🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys @Safiye19 @raainbow @Random3 Veziir Veziir @Lale95 @ M Mavimiresl @bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim❤️
Aşko bu arada etiketin bana düşmemiş tesadüf gördüm simdi😍♥️

Kızlar hepiniz beni bu konuda yanlış anladınız maalesef ki
Ben nazar dediğimde başka bir topiği kast ediyordum ama maalesef çok yanlış anlaşıldı 😕
Buraya da yazmaktan çekiniyorum artık çünkü o günden sonra o kadar üzüldüm ki 😖
Kimseye kırgın değilim ama bende incindim ister istemez
M Mavimiresl senin mesajına yazmak istemiştim nazar konusu konuşulmuş ondan canım

Son düzenleme:
Oy maşallah canım ❤️❤️Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sanırım beni etiketlemek istemişsin aşko karışmış

X