Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bitliKedi bitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni😔 var mı sizlerden güzel bebiş haberleri

bitliKedi bitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni😔 var mı sizlerden güzel bebiş haberleri
Canim geçmiş olsun bol bol su ic. Hamileliklerde hep oluyor ya bendede olmustu🤷🏼‍♀️ cikinca sonuc bizede haber ver.
1 haftaya belli olur varmi yokmu bisey bende ama umutsuzum yine bu ay

Ayy canım ne kadar az kaldı yaaa 😍😍 geliyor gönlünün efendisi 🤗 inşallah geçer bu enfeksiyon da rahat rahat bebişkonu beklersin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bende bir habercik yok hala.. pgt sonucu bekliyorum 🙃

Ah canım rabbim şifa versin size inşallah geçer seni daha fazla etkilemeden 🙏🏻 ben bu ay başlıyorum nasipse yumurtlamaya 2-3 gün var bakalım nasip kısmet dua et bize. Haberdar et gelişmelerden

Süreç bebeler gelince aşko yeni sürece geçeceğiz az kaldı sık dişini😂😂
Aşko benim bat 24 ü bu ay biraz daha rahat takılıyorum tüplerde açıkmış ya içim rahat etti gerisi Allah’tan😍❤️ sen ne yapıyosun nasılsın
Aa çekildin mi hsg ben izindeyken kaçırmışım. Bir sorun çıkmamasına sevindim aşkom inşallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursun 🙏 Ben de napıyım evlerdeyim 21 Aralık bat onu bekliyorum. Hem bekliyorum hemde değerlendiriyorum. Bu ay maşallah çok çalıştık regl bitiminden beri gün aşırı değerlendirdik. Kasıklarımda hafif bi ağrı var göğüslerim tahminimce yumurtlamadan beri hassas. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize🙏

Canım çok geçmiş olsun sen her gğn bir avun cranberry ye kurusu satılıyor aktarlarda.elma sirkesini sulandır onunla taharetler ve en son pamukla sirkeli suya batırıp sil altını.bolca yoğurt ye günde 2 kase içindeki bakteri idrarı temizler keşfede olur Allah’ın izniyle korkma 37. Haftay kadar sık dişini bak gör bebiş sapasağlam doğacaktır.dediklerimi yap ama o cranberriy zararsız ve doğal yoldan oda mesane temizliyor sarımsak çok tüket..

Mutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyor
Aaa sende benim gibi olmuşsun çekelemişsin ama yarın çekecem inşallah 😅
Bendede istediler aşı defteri bende dedim ki öyle bir şey kaldı mi dedim artık herşey dijitalde bizde doktor istediği sağlık bilgisine erişiyor dedim e nabızda yüklüdür sen kendin gir çıkarttır götür ben aşılarımı bildiğimden olanları saydım

Kızlar ben geldim niye beni hiç etiketlemiyorsunuz ne var ne yok bilmiyorım.burada henüz cinsiyet öğrenemedik bekliyoruz.sürekli açım sizleri de çok özledim herkesler iyimiiii 🥰

967EDACA-4576-4008-99FD-CF183E1DC9C6.jpeg

Kızlar en alttakini bugün yaptım pik olmuş mu?

X