- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.661
Son topikler cok pasif ya bakıyorum kimse yazmiyorKuzum ben aralık ayı topikindeğim..gel sende ora
Ooo bunların hepsi etkili bak bu sebepler tamam yani enin blokajın olmuş şimdi teker teker onları at hsg için özele git martı bekleme özelde yıla takılmıyorlar.eşine gelince uzmanlık onun sorumluluğu bunu kendine stres edinme tabi çalışacak hemde çok çünkü baba olacak sal bu düşünceyi kayınvalideler ile olmak evet biraz yorucu ben Almanya geldim görümcem ve kayınvalidem ile karmaşaya düştük birbirimizi anlamadık bni tanıyamafılar ama zamanla topladık şimdi herkes birbirini anlıyor bir şekilde ama bunun için zaman gerekli onu da sal üzerinde sen bi kendinle kal kendinle keyif yap toparlanmaya başlayacak herşeyinMart ayında gideceğim canim hsg için o zaman 2 yilimiz doluyor. Ya birde biz il değişikliği yaptik 6 7 ay önce o benim psikolojimi cok etkiledi kayinvalidemlerim.memlekete geldik cok stres yaptim hastalandım hep ağır ilaçlar kullandim yeni yeni düzen kurup rahatlıyorum onum etkisi de olabilir diye düşünüyorum eşim uzmanlik kazandi çok yoğun çalışıyor o da dinlenemiyordu onunda etkisi
Yazıyorlar canım..aksine her kes bir birine destek oluyorSon topikler cok pasif ya bakıyorum kimse yazmiyor
Buda acaip işe yarıyor üstelik gebelik için derler kilonuzun %10 u kadarını verin diye bak bu şahane bir karar çünkü bedenin için harekete geçtin bunu yaptıkça herşey senin için çalışmaya değişip verilmeye başlayacak gör bakKendime zayiflama programi yapacağım artik zayiflamaya odaklanacağm ilk hedefim o olsun çocuğu biraz erteleyeyim kafamda
Esimin stresi yok da çalışma temposu cok yoğun 36 saat nöbet tutuyordu hep de bizim yumurtlamaya denk geliyordu öncesi sonrada önemliydi ya geliyordu yorgunluktan değerlendirmiyorduk ama şimdi nöbet ertesi geldi 24 saat tutuyorlar çok şükür rahatladik belki faydası olurOoo bunların hepsi etkili bak bu sebepler tamam yani enin blokajın olmuş şimdi teker teker onları at hsg için özele git martı bekleme özelde yıla takılmıyorlar.eşine gelince uzmanlık onun sorumluluğu bunu kendine stres edinme tabi çalışacak hemde çok çünkü baba olacak sal bu düşünceyi kayınvalideler ile olmak evet biraz yorucu ben Almanya geldim görümcem ve kayınvalidem ile karmaşaya düştük birbirimizi anlamadık bni tanıyamafılar ama zamanla topladık şimdi herkes birbirini anlıyor bir şekilde ama bunun için zaman gerekli onu da sal üzerinde sen bi kendinle kal kendinle keyif yap toparlanmaya başlayacak herşeyin
Aşko o hepimizde oluyor adet yaklaştıkça çünkü istiyoruz haliyle merak ediyoruz var mı yok mu diyeAmin canım tabii ki öyle yoruldum demek için çok erken belki ama bu süreç beni çok yıprattı özellikle adetlerime 3-4 gün kala acaba gebe miyim değil miyim diye kafayı yiyorum benim için çok bunaltıcı oluyor bu bunalımdan kurtulmak istiyorum artık yıllık izne gittik bir ay yoktuk unuttum şimdi geldik yeniden aynı şeyleri yaşıyorum
Tamam bakalım oraya daYazıyorlar canım..aksine her kes bir birine destek oluyor
Tamam canımTamam bakalım oraya da
Benim 3 4 tane arkadaşım deli gibi spor yaparken gebe kaldilarBuda acaip işe yarıyor üstelik gebelik için derler kilonuzun %10 u kadarını verin diye bak bu şahane bir karar çünkü bedenin için harekete geçtin bunu yaptıkça herşey senin için çalışmaya değişip verilmeye başlayacak gör bak
Bak onuda anlıyorum ilkeli prensip sahibi demekki öğrendikleri bilgisi ile ters düşmemek istiyor ama branş doktorlarıda olayı bize bırakın diyor herkesin alanı ayrı onu lise genel kalıyor sen dinleme onu bir sürü doktor var kd doktoru onlar farklı kendi bedenine odaklan kız evden çık bir gün hsg ol gel ne olacak hiç bir şey olmaz iyi bir özel Dr bulacaksın o kadar spor yap acaip faydası olacak herşey kontrolünde gibi hissedeceksin bak nasıl yoluna giriyorAh şu eşimin doktor olmasj zaten beni bazwn delirtiyorher ay sağlıklı bir çiftin gebe kalmasi %20 ihtimalmis o yüzden beklemek mantikliymis acelemiz yokmus gezermisiz kendime zorla hastalik cikarmamaliymisim kadinlar kulübünde cok gezmemeliymisim keyfime bakmaliymisim
Doktor seçiminde şöyle yap bulunduğun şehrin doktor takvimine bak Kadın doğum diye yaz hepsinin bir çok yorumunu oku çok önemli kimi Kadın hastalıkları kimi gebelik takibi kimi doğum kimi çocuk istemi farklı alanlarda öne çıkar yani üniversite Prof olması çok önmli değil tecrübe sadece okuyarak değil sahada da ortaya çıkar provalar bazen başarı gösteremiyor bazen başarılı oluyorlar senin ki hastalık üzeri bir ameliyat değil çocuk istemi sen önce böyle araştır yorumları oku Instagram sayfası varmı hemen ordan da bak en çok ne operasyon yapmış onu da araştır. İnstgram bu devirde bu iş için nimet ve regli olduğun gün randevu al yada olmadan al ki gecikme hemen başlansın 2. Günü tahliller regli sonrası hsg oluyor alternatif doktor bul birinden bulamasanda diğeri hmn hazır olsun sonuçta tahlil kolay.iş her doktorda verebilirsin önmli olan 2. Yada 3. Günü doktoru bulman birde açmışız hsg imajı olan bir doktor olmadı bitti gitti istersen sonrasında yine başka Dr ile devam edersin hepsi kolay pratikte işleri hızlandırabilrşsşn bu şekildeEsimin stresi yok da çalışma temposu cok yoğun 36 saat nöbet tutuyordu hep de bizim yumurtlamaya denk geliyordu öncesi sonrada önemliydi ya geliyordu yorgunluktan değerlendirmiyorduk ama şimdi nöbet ertesi geldi 24 saat tutuyorlar çok şükür rahatladik belki faydası olurtamam canim ozele gidecem şu reglim bir geçsin de ozel mi mantıklı üniversitede hocalarin özel muayenesi mi sence
sanırım çekecek olab cihaz öenmli c kollu cihaz iyi 3 5 dakika bi adet ağrısı gibi oluyor kimisinde oda olmuyormuş kişiylede alakalı biraz hayırlısı olsun hakkınızda :)Mart ayinda cektirmeyi düşünüyorum. Aa iyiymiş öyleyse ya korkulacak bişey yok tamam azicik daha bekleyelim ramazan ayindan önce çekelim
Evet çiçeğim senin ne kadar var bataAşko o hepimizde oluyor adet yaklaştıkça çünkü istiyoruz haliyle merak ediyoruz var mı yok mu diye
Tamam öyle yapalım o zamanBak onuda anlıyorum ilkeli prensip sahibi demekki öğrendikleri bilgisi ile ters düşmemek istiyor ama branş doktorlarıda olayı bize bırakın diyor herkesin alanı ayrı onu lise genel kalıyor sen dinleme onu bir sürü doktor var kd doktoru onlar farklı kendi bedenine odaklan kız evden çık bir gün hsg ol gel ne olacak hiç bir şey olmaz iyi bir özel Dr bulacaksın o kadar spor yap acaip faydası olacak herşey kontrolünde gibi hissedeceksin bak nasıl yoluna giriyor
Herşey gönlünce güzel olsun arkadaşım içini feraha ver o sana gelecekTamam öyle yapalım o zaman
Allah razi olsun inşallah cok bekletmez minikHerşey gönlünce güzel olsun arkadaşım içini feraha ver o sana gelecek
Amin canım inşallahAllah razi olsun inşallah cok bekletmez minik
Benim daha 24 ünde bat yumurtlama olmadı daha erken bir kaç gün toparlasın vücut ekşınlara başlıcamEvet çiçeğim senin ne kadar var bata
Karcher 3 araştırdım hiç düzgün yorum yok videolarda çok zor kullanması diyorlar. Memnun musunuz? Düzenli kullanıyor musunuz? Annenizde hangisi var?Al tabi güzel bence Kärcher dogru mu yazdım bilmiyorım 3 numarasını kullanıyorum 4 daha iyi