- 17 Ağustos 2021
- 1.883
- 2.968
- 27
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.601
Kuzum bir sorun olmamasına çoook sevindim hsg sonrasını iyi değerlendiriiiinnEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
Elhamdülillah. Çok geçmiş olsun ben hsg den cok korkuyorim zor muyduEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
İnşallah canım 4. Aya girdik bakalım bende öyle unut ediyorımSen baya zor geçiriyorsun kuzum yaa Allah yardımcın olsunbebiş iyi olsun da 3.aydan sonra rahatlarsın zaten.
Alla kuzum olan herşey oldu bana belirti ne varsa baştan belirtilerim olsa derdim ne dilediysem oldu ama eksik dilemişim bir kusmam yok diyordum 3 ay bitti perişanlıkta bir yıldızım o derece.bazı şeyler zormuş tam dile dilerken benim ettiğim hayatı yapma sakın.testlere gelince burada kanda gebelik bakmıyorlar bana bakılmadı mesela kendin testle netleştirin haber veriyorsun o sıra gerek duyarsa yaşıyor bende gerek duymadı burada 20 li 30 lu olarak satılıyor ztn onlardan alıp yapıyordumPeki o kadar testi nasip yaptın şimdi beni de gaza getirdin sabah bende yapayim3 4 günüm kaldi. Regle yakın benden bağırsak sesleri gibi sesler gelir sizde oluyor mu bilmiyorum. Şuan yine oluyor galiba ben regl olacam
HarikaEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
Azalarak geçer hepsi merak etmeİnşallah canım 4. Aya girdik bakalım bende öyle unut ediyorım
Yaa cok tesy yapmak da insani strese sokuyor bende ovulasyon testi almistim onla geldi gebelik testi evde var diye yapasim geliyor olmasa gidip almamAlla kuzum olan herşey oldu bana belirti ne varsa baştan belirtilerim olsa derdim ne dilediysem oldu ama eksik dilemişim bir kusmam yok diyordum 3 ay bitti perişanlıkta bir yıldızım o derece.bazı şeyler zormuş tam dile dilerken benim ettiğim hayatı yapma sakın.testlere gelince burada kanda gebelik bakmıyorlar bana bakılmadı mesela kendin testle netleştirin haber veriyorsun o sıra gerek duyarsa yaşıyor bende gerek duymadı burada 20 li 30 lu olarak satılıyor ztn onlardan alıp yapıyordum
Canim sende nasil durumlar ne zamandir konuşmuyorzAzalarak geçer hepsi merak etmesiz sağlıklı olun yeter
Hadi bakalım rast gelsin bence o ufak tefek tıkanıklıklar engeldi onlarda kalktı geçti gitti güzel şeyler olacakEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
İnşallah canım dilerim öyle olsunAzalarak geçer hepsi merak etmesiz sağlıklı olun yeter
Sen maşallah o halde yani bende burada belirsizlik çok fazla olunca mecbur yani ne yapcanYaa cok tesy yapmak da insani strese sokuyor bende ovulasyon testi almistim onla geldi gebelik testi evde var diye yapasim geliyor olmasa gidip almam
Teşekkür ederim canım Yok bi uyudum bi uyandım hepsi o 15 dakika sürmüş zaten başlangıç ve bitiş uyanma ayılma toplam 45 dakikada taburcu oldum çıktımElhamdülillah. Çok geçmiş olsun ben hsg den cok korkuyorim zor muydu
İnşallah canım benim çok aminnn Ocak gelmeden gebe dolacak buralar inşallahKuzum bir sorun olmamasına çoook sevindim hsg sonrasını iyi değerlendiriiiinnyeni yıla hepimizin sağlıklı bebeklerle girmesini ve musmutlucuklu yuvalar olmamızı diliyorum
Teşekkür ederim canım benim evet muhtemelen inşallah güzel olacakHadi bakalım rast gelsin bence o ufak tefek tıkanıklıklar engeldi onlarda kalktı geçti gitti güzel şeyler olacak
İnşallah geliyor aşkoHarikagelsin bizim yeniyıl minnoşu o zaman
Ay Hadi inşallah dualarımdasınEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
İnsallah adet olup degilde olmayip bebek icin gidersinEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 @My_Moonlight06 @Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
Askom senin gebelik nasil gidiyorDooobbbarlandıııın mıcanım hadi bize güzel haberler ver
Napiyosun kuzuuuCanim inshaAllahhh güzel haberler alıcaz bekliyoruz kuzummm Rabbim işini kolaylaştırsın
Asko kac haftalik oldunuz?Ay ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı var