-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.441
Eminim test yaptım çünkü yarın tekrarlarım olmazsa gebelik testiniYumurtlamadan eminsen bugün ya da yarın doğru sonuç vermesi lazım testin kuzum
Anladım canım bak ne güzel anlatmış aydınlatmış doktor tabiki kimyasal bu bakımdan iyi bişey bize gebe kalabildiğimizi gösteriyor canım her şey vaktini bekliyor en güzel zamanda en güzel biçimde olacak inşallahCanım ben doktora gittim dün. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marşsen nasılsın ne durumdasın
Ya çok teşekkür ederim canım benim aynen gidince kafam rahatladı üç ay olmazsa ben de tekrar gideceğim artık bir şeyler yaparız yol alırız inşallah biz de. Yaaa kan sonucu çıkınca beni de etiketle en güzelini yapmışsın kan vermek en güzeli. Keşke ben de diğerlerinde direkt kan verseydim ama işte bakalım inşallah güzel haberini bekliyorum sabahAnladım canım bak ne güzel anlatmış aydınlatmış doktor tabiki kimyasal bu bakımdan iyi bişey bize gebe kalabildiğimizi gösteriyor canım her şey vaktini bekliyor en güzel zamanda en güzel biçimde olacak inşallah
Bende bu ay klomen ve yumurta çatlatma iğnesi oldum sonra gün aşırı ilişki oldu işte bu gün iğnenin 15. Günü aile hekimine kan verdim yarım sabah çıkacak inşallah bakalım olduysa sevinirim olmadıysa yola devam hayırlısı bakalım canım olmazsa tüplere bakılcak o ay normal denerim olmazsa diğer ay aşılama yaptırırım diyorum inşallah gerek kalmaz ama bakalım
Aynen canım pek bişey hissetmiyorum şuan ama bakalım işte haber veririm canım zaten cumartesi benim bat kanda çıkmazsa olurum iki güneYa çok teşekkür ederim canım benim aynen gidince kafam rahatladı üç ay olmazsa ben de tekrar gideceğim artık bir şeyler yaparız yol alırız inşallah biz de. Yaaa kan sonucu çıkınca beni de etiketle en güzelini yapmışsın kan vermek en güzeli. Keşke ben de diğerlerinde direkt kan verseydim ama işte bakalım inşallah güzel haberini bekliyorum sabah
Kuzum yazmıştım gördüm ama cevap vermemişim ya kafa kalmadı kusura bakma ne durumdasın aşkımnasıl anliceez kuzu pek bilmiyorum ben
Aşkom ne durumdasın iyi misin bebiş nasıl?Çok geçmiş olsun canım benim
M mucizeOlduYa çok teşekkür ederim canım benim aynen gidince kafam rahatladı üç ay olmazsa ben de tekrar gideceğim artık bir şeyler yaparız yol alırız inşallah biz de. Yaaa kan sonucu çıkınca beni de etiketle en güzelini yapmışsın kan vermek en güzeli. Keşke ben de diğerlerinde direkt kan verseydim ama işte bakalım inşallah güzel haberini bekliyorum sabah
Kuzum inşallah en yakın zamanda sağlıklısı ile gelecekler bizlereM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Günaydın bebişim valla testler negatif sabah da yaptım adet gelmiyor bir türlüKuzum yazmıştım gördüm ama cevap vermemişim ya kafa kalmadı kusura bakma ne durumdasın aşkım
Allah dogrı zamanını biliyor kuzum hersey güzel olacakM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Amin canım en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip etsin RabbimM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Yani cok can skci su gebelik testleri. Bende adet oldum 3. Günüm. Sakin uzulme onumuzdeki ay bizim olacakM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Naptın canım, tekrar yaptın mı bugün?Eminim test yaptım çünkü yarın tekrarlarım olmazsa gebelik testini
Hayırlısı olsun kuzum üzmüyoruz kendimizi, sabırla tevekkülle devam ediyoruz yolumuza. Yine diyorum yeni yıla anne olarak gireceğizM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Canım ben bunu geçen gün Tv'de gördüm bir doktor anlatıyordu annede babada sorun yok ama sezeryan sonrası böyle bir yara oluyor kapanmıyor ordaki enfeksiyon yarayı kapattığı için fark etmiyolar hatta rahim filminde bile çıkmıyor düz çekilirse ben sezeryan olmuş annelerden yan çekim de istiyorum o zaman görünüyor diyodu. Bunu teşhis ettikten sonra tedavisi sanırım minik bir ameliyatmis bebeklerin tutunmasını engelleyen bu olabilir gibi geldi bana bunu bir araştır istersen geçen haftasonu izledim sanırım sana o kısmı bulursam atayım hemen linkiniCanım ben doktora gittim dün. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marşsen nasılsın ne durumdasın
Doktorun adı aret kamar programın adı merhaba hayat galiba daha koymamışlar internete ama eskiden çıktığı halini buldumCanım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersin
Yaptım maalesef negatifNaptın canım, tekrar yaptın mı bugün?
Amin kuzum Allahım çok bekletmesin hayırlısını versin üzülüyorum hepimiz için ama elimizden de bişey gelmiyor maalesefM mucizeOlduiyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
AmiiiinHayırlısı olsun kuzum üzmüyoruz kendimizi, sabırla tevekkülle devam ediyoruz yolumuza. Yine diyorum yeni yıla anne olarak gireceğiz