Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bak ne güzel anlatmış aydınlatmış doktor tabiki kimyasal bu bakımdan iyi bişey bize gebe kalabildiğimizi gösteriyor canım her şey vaktini bekliyor en güzel zamanda en güzel biçimde olacak inşallah
Bende bu ay klomen ve yumurta çatlatma iğnesi oldum sonra gün aşırı ilişki oldu işte bu gün iğnenin 15. Günü aile hekimine kan verdim yarım sabah çıkacak inşallah bakalım olduysa sevinirim olmadıysa yola devam hayırlısı bakalım canım olmazsa tüplere bakılcak o ay normal denerim olmazsa diğer ay aşılama yaptırırım diyorum inşallah gerek kalmaz ama bakalım

Ya çok teşekkür ederim canım benim aynen gidince kafam rahatladı üç ay olmazsa ben de tekrar gideceğim artık bir şeyler yaparız yol alırız inşallah biz de. Yaaa kan sonucu çıkınca beni de etiketle en güzelini yapmışsın kan vermek en güzeli. Keşke ben de diğerlerinde direkt kan verseydim ama işte bakalım inşallah güzel haberini bekliyorum sabah

Aynen canım pek bişey hissetmiyorum şuan ama bakalım işte haber veririm canım zaten cumartesi benim bat kanda çıkmazsa olurum iki güne

M mucizeOldu iyilikperisi92 Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 R raainbow M melek076 My_Moonlight06 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize

Eklentiler

• 1C98AD81-7FC9-42A4-B265-F1ACDA67D686.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım ben bunu geçen gün Tv'de gördüm bir doktor anlatıyordu annede babada sorun yok ama sezeryan sonrası böyle bir yara oluyor kapanmıyor ordaki enfeksiyon yarayı kapattığı için fark etmiyolar hatta rahim filminde bile çıkmıyor düz çekilirse ben sezeryan olmuş annelerden yan çekim de istiyorum o zaman görünüyor diyodu. Bunu teşhis ettikten sonra tedavisi sanırım minik bir ameliyatmis bebeklerin tutunmasını engelleyen bu olabilir gibi geldi bana bunu bir araştır istersen geçen haftasonu izledim sanırım sana o kısmı bulursam atayım hemen linkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…