Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aayy cok amiiinnn🤲🏻🤲🏻♥️♥️♥️ Sağol bebeğim 🥰♥️ kurtulamadık hastalıktan yaa 2 haftadır daha iyiyiz ama cok şükür 🤲🏻
Aşkım şifa olsun inşallah bende bu ay mfk athena ve azopermde var zaten diğerlerini vitaminlerim yerine gelsin diye kullanmaya başladım ve jel kullanıyorum bugün saat itibariyle 10. Günüm bakalım neler olacak🤭🤭♥️♥️
Kızzzz yapsana bugün bi sende _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Kızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 @Veziir @Cgh fnd_50 fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Geç döllenme ihtimali var mı kuzum? Geç yumurtlamış olabilir misin?

Kızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 @Veziir @Cgh fnd_50 fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Canım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersin

Sen nasılsın canım iyi misin ❤️
Canım ben doktora gittim dün. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marş😅 sen nasılsın ne durumdasın

X