- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.421
inşallah kuşumSen bekle kuzum gelip gelmeme durumunu bazen benım de öyle olurdı bi an da adet okurdum sancı gelırdi olurdum bekle bakalım ins adet olmazsın bitanemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuşumSen bekle kuzum gelip gelmeme durumunu bazen benım de öyle olurdı bi an da adet okurdum sancı gelırdi olurdum bekle bakalım ins adet olmazsın bitanemm
Kızzzz yapsana bugün bi sende _Umutlu_Pozitif_Aayy cok amiiinnn Sağol bebeğim kurtulamadık hastalıktan yaa 2 haftadır daha iyiyiz ama cok şükür
Aşkım şifa olsun inşallah bende bu ay mfk athena ve azopermde var zaten diğerlerini vitaminlerim yerine gelsin diye kullanmaya başladım ve jel kullanıyorum bugün saat itibariyle 10. Günüm bakalım neler olacak
Geçmiş olsun canım iyisiniz değil mi Allah yardımcınız olsun sabah okudum haberleri bendeKizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Ayy aşkım cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun tekrarını yaşatmasın inşallah bebeğim iyi misiniz bende sabah haberlerde gördümKizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Amiiin inşallah bebeğim yaaaAaa süper aynı şeyleri kullanıyoruz, bende jel yok ama benim de bugün 8.gün çok yok aramızda. Aylardır birlikte gidiyoruz zaten. Birlikte de güzel haberler alalım inşallah
Aminn. Canim cok usuduk cok yorulduk mecbur eve donuyoruz.Ayy aşkım cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun tekrarını yaşatmasın inşallah bebeğim iyi misiniz bende sabah haberlerde gördüm
Geç döllenme ihtimali var mı kuzum? Geç yumurtlamış olabilir misin?Kızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 @Veziir @Cgh fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
nasıl anliceez kuzu pek bilmiyorum benGeç döllenme ihtimali var mı kuzum? Geç yumurtlamış olabilir misin?
M mucizeOldu aşkolar kan verdim sabah aile hekimine yarın çıkacak sonuç testler kafamı karıştırıyor yoksada varsada çıksın artık neyse artık dedim yarın haber vericemYap yap yap _Umutlu_Pozitif_
Valla belirtilerinden anlamıyorsun ya da ovülasyon testi kullanmıyorsan zor kuzum ama en azından şunu sorayım, adet döngün hep aynı mıdır? Gecikme olur mu?nasıl anliceez kuzu pek bilmiyorum ben
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım gözümüz kulağımız sendeM mucizeOldu aşkolar kan verdim sabah aile hekimine yarın çıkacak sonuç testler kafamı karıştırıyor yoksada varsada çıksın artık neyse artık dedim yarın haber vericem
Ahh canım benim yaa korkulmaz mı? Şimdi iyisinizdir umarım büyük geçmiş olsunKizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Canım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersinKızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 @Veziir @Cgh fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Kuzum sat 23 ekim yumurtlamayı da 9-10 kasım da gördümValla belirtilerinden anlamıyorsun ya da ovülasyon testi kullanmıyorsan zor kuzum ama en azından şunu sorayım, adet döngün hep aynı mıdır? Gecikme olur mu?
Tamam kuzu yarın zaten tekrarlayacağım galiba testi kaşınıyorumCanım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersin
Yumurtlamadan eminsen bugün ya da yarın doğru sonuç vermesi lazım testin kuzumKuzum sat 23 ekim yumurtlamayı da 9-10 kasım da gördüm
Sen nasılsın canım iyi misinCanım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersin
İnşallah aşko nasipte güzel haber getirmek varsa inşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım gözümüz kulağımız sende
Canım ben doktora gittim dün. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marş sen nasılsın ne durumdasınSen nasılsın canım iyi misin