Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görüyor musunuz ne demek yakınlaştırmama bile gerek kalmadı maşallah hayırlı olsun canım erken gebelik testi mi ve hemen mi çıktı
Ya benim gözlerim çok iyi görmüyor herhalde emin olamadım erken gebelik days comfort markası. Yarın sabah predictor yapıcam. Bakalım onda da çıkarsa kan vercem

Carsamba 85 di kuzum doktor cuma da ver dedi 216 coktı , sonra sonucu söyledik cuma cagırdı sanırım kese için hayırlısı olsun herseyi bekliyoruz basımızın üstüne cok şükür bugünlere de
Değer normal çift kese değeri değil tek ama belli olmaz tabiki ilk ultrason muayenesinde belli olacaktır önce kese görünür zaten sonra bebiş Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin çok güzel duygular

Tatlım bi gölge var gibi sanki ama ben kimseyi umutlandırmak istemiyorum, bunlar yanıltıcı olabiliyor. İnşallah seninledir bebeğin tekrarla testlerini koyulaşır umarım günden güne
İnşallah canım ya teşekkür ederim Yarın predictor yapıcam o teste daha çok güveniyorum pek yanıltmadı

Hem aynı testten hemde farklı bir marka ile yarın ilk idrarla yap iki testte pozitif görürsen ya kan ver yada bir markayla takibe devam et hayırlı olsun
Elimde predictor var bakalım yarın onu yapıcam çıkarsa kan vereyim diyorum. 2 düşüğüm var doktora ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum

Değer normal çift kese değeri değil tek ama belli olmaz tabiki ilk ultrason muayenesinde belli olacaktır önce kese görünür zaten sonra bebiş Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin çok güzel duygular
Aynen cuma hersey belli olur sağ Salim kese bebek görünsün de vallla olmadı doktor istemedi ama ben pazartesi kan verebilirim bakalım hayırlısı cok guzel hem de duygular

Elimde predictor var bakalım yarın onu yapıcam çıkarsa kan vereyim diyorum. 2 düşüğüm var doktora ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum
Tamam yarın önünüzle az da görünse kan ver doktora git belki pıhtılaşma falan sokıntın varsa ona göre takip eder herşey gönlünce olsun

Aynen cuma hersey belli olur sağ Salim kese bebek görünsün de vallla olmadı doktor istemedi ama ben pazartesi kan verebilirim bakalım hayırlısı cok guzel hem de duygular
Doktor istemediyse normaldir vermene gerek yok hemen belli oluyor anormallik varsa sen keseyi bekle bakalım.daha heyecanlı olacaksın o ilk kese bile neler neler hissettiriyor aklın duruyor mucize ya başka ne denilir ki öyle bir şey

Ya senin miniğin maşallah 11 haftalık olmuş

Öyle mi diyorsun eşimde kızıtpr He doktor ne diyorsa onu yap diyr neySe bakcam duruma göre Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…