- 29 Ekim 2021
- 1.410
- 1.421
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.281
Görüyor musunuz ne demek yakınlaştırmama bile gerek kalmadı maşallahEki Görüntüle 3163852
Kızlar selambir şey görebiliyor musunuz? Yarın test yapacaktım ama dayanamadım
Ya benim gözlerim çok iyi görmüyor herhalde emin olamadımGörüyor musunuz ne demek yakınlaştırmama bile gerek kalmadı maşallahhayırlı olsun canım erken gebelik testi mi ve hemen mi çıktı
Eki Görüntüle 3163852
Değer normal çift kese değeri değil tek ama belli olmaz tabiki ilk ultrason muayenesinde belli olacaktır önce kese görünür zaten sonra bebiş Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin çok güzel duygularCarsamba 85 di kuzum doktor cuma da ver dedi 216 coktı , sonra sonucu söyledik cuma cagırdı sanırım kese için hayırlısı olsun herseyi bekliyoruz basımızın üstüne cok şükür bugünlere de
Hem aynı testten hemde farklı bir marka ile yarın ilk idrarla yap iki testte pozitif görürsen ya kan ver yada bir markayla takibe devam et hayırlı olsunEki Görüntüle 3163852
Tatlım bi gölge var gibi sanki ama ben kimseyi umutlandırmak istemiyorum, bunlar yanıltıcı olabiliyor. İnşallah seninledir bebeğin
İnşallah canım ya teşekkür ederimTatlım bi gölge var gibi sanki ama ben kimseyi umutlandırmak istemiyorum, bunlar yanıltıcı olabiliyor. İnşallah seninledir bebeğintekrarla testlerini koyulaşır umarım günden güne
Elimde predictor var bakalım yarın onu yapıcam çıkarsa kan vereyim diyorum. 2 düşüğüm var doktora ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur diye düşünüyorumHem aynı testten hemde farklı bir marka ile yarın ilk idrarla yap iki testte pozitif görürsen ya kan ver yada bir markayla takibe devam et hayırlı olsun
Aynen cuma hersey belli olur sağ Salim kese bebek görünsün de vallla olmadı doktor istemedi ama ben pazartesi kan verebilirim bakalım hayırlısı cok guzel hem de duygularDeğer normal çift kese değeri değil tek ama belli olmaz tabiki ilk ultrason muayenesinde belli olacaktır önce kese görünür zaten sonra bebiş Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin çok güzel duygular
Tamam yarın önünüzle az da görünse kan ver doktora git belki pıhtılaşma falan sokıntın varsa ona göre takip eder herşey gönlünce olsunElimde predictor var bakalım yarın onu yapıcam çıkarsa kan vereyim diyorum. 2 düşüğüm var doktora ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum
Doktor istemediyse normaldir vermene gerek yok hemen belli oluyor anormallik varsa sen keseyi bekle bakalım.daha heyecanlı olacaksın o ilk kese bile neler neler hissettiriyor aklın duruyor mucize ya başka ne denilir ki öyle bir şeyAynen cuma hersey belli olur sağ Salim kese bebek görünsün de vallla olmadı doktor istemedi ama ben pazartesi kan verebilirim bakalım hayırlısı cok guzel hem de duygular
Ya senin miniğin maşallah 11 haftalık olmuşBen labne yemiyorum.direk yiyebiliyorım.yiyemeyenlere öyle tavsiye ediyor benim Dr ama bilmiyordum süt ürünlerinin zararını pastörize olmuş olmasına ürüne falan çok dikkat ederim..bu arada süt yoğurt çok önemli ben hemde diyetisyenle beslenmeye çalışıyorum kilolu olduğum için gebelik şekerine karşı dikkatli olmaya çalışıyoruz onada sorabiliyorum yediklerimi burdaki doktorla anlaştılar ne derlerse ona göre yiyorum
Öyle mi diyorsun eşimde kızıtpr He doktor ne diyorsa onu yap diyr neySe bakcam duruma göre Allah herkese nasip etsinDoktor istemediyse normaldir vermene gerek yok hemen belli oluyor anormallik varsa sen keseyi bekle bakalım.daha heyecanlı olacaksın o ilk kese bile neler neler hissettiriyor aklın duruyor mucize ya başka ne denilir ki öyle bir şey
Teşekkür ederim inşallahTamam yarın önünüzle az da görünse kan ver doktora git belki pıhtılaşma falan sokıntın varsa ona göre takip eder herşey gönlünce olsun
Benide etiketleYa benim gözlerim çok iyi görmüyor herhalde emin olamadımerken gebelik days comfort markası. Yarın sabah predictor yapıcam. Bakalım onda da çıkarsa kan vercem
Etiketlerim canımBenide etiketle
Ben silik çizgi görüyorum canım çok hafifEki Görüntüle 3163852
Gözle bakınca daha belirgin durdukça biraz kızardı hatta. Testin azizliğine de uğrayabilirim bilmiyorumBen silik çizgi görüyorum canım çok hafif
Vallahi var çıktı mı hemen