Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldüm 😂 yeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani😂 catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Hadi bakalım çalışmaya başla kız 🤣🤣
Aşkolar bat ları not ediyorum gece yada yarın tablomuz hazır olur ❣
Benim bat 26 ağustos canım
Kizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim😅🤭
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz 🤣

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 @iyilikperisi92
Ooooo hayırlı olsun canlar ay çok sevindim hep burda kalalım başım dönüyor ay bi oraya bi diğer gruba bir başka yere 😅😅😅 neyse dilerim gebeliklerimizi doğumlarımızı hatta çocuklarımızı büyüttüğümüz bir topik olur ❤️❤️❤️

Biz haylan küsüz 🤣🤣🤣
Biz mi inatçıyız onlar mı anlamıyor😂 erkekler konu kapatmayı beceremiyor bence bi özür dilemek yada bi tamam uzatmayalım boşverelim kırmayalım birbirimizi diyemiyorlar kolay kolay konu açık kalınca biz sinir oluyoruz onlarında saatler sonra aklı geliyor başına😂😂😂 genelde ben akşama doğru neden tartıştığımızı unutup nasıl gönlümü almadan konu kapatmaya çalışır diye sinirleniyorum öğrenecekler zamanla 4 sene sonra öğretebildim ben tartıştıktan hemen sonra konu tatlıya bağlanacak gönüller alınacak yoksa her geçem dakika sinir katsayımız çıkar ahahaha 😂😂

X