- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
24 buçuk bende 30 buçuğu az geçtim aşko24 buçuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 buçuk bende 30 buçuğu az geçtim aşko24 buçuk
Hahaha buçuğumda var asko24 buçuk bende 30 buçuğu az geçtim aşko
Oyyy en bebişimiz senmişsin
Buraya da gelirim kızSürekli muhabbet edenler gelsin işte yamacımıza valla artık topicler girdi birbirine G Gzmyts53 kız hamiş @sultansultan90 hu huuu A ad000
Hadi bakalım çalışmaya başla kızKız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldüm yeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Benim bat 26 ağustos canımAşkolar bat ları not ediyorum gece yada yarın tablomuz hazır olur ❣
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruzKizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim
İyi ki var aşko boşver ❣❣Hahaha buçuğumda var asko
Hoşgeldin kuzum tamamdır not alıyorum simdi❣❣Hadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Ben cumartesi günü yapcamKızlar bat yaklaşan yok mu aramızda bizi teste boğacak herkes beklemede mi?
Hoş buldum canım uğur getirsin hepimize inşallahHoşgeldin kuzum tamamdır not alıyorum simdi❣❣
İnşallah kuzum ❤Ben cumartesi günü yapcam
Hoş buldum canım uğur getirsin hepimize inşallah
İlk önce kavga sonra ekşınHadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Eylül 6 da 33 insallah benimde ama biz hep 23-24 yaslarindayiz askom36 yım ama hala 24 ten yukarı çıkmadı benim yaşım hissettiğimiz yaştayız net
Sen hep taş sın yavrumGrubun en küçüğü sensen en büyüğü de benim o zamaaan 41-istanbul
Bende 2. Cocuguma hamileydim bu yaşta ama benim oğlanda küçüktü 3 yasindaydiYaaaaa 24 buçuk kız
Degerlendirdim aşko şuan yatiyorum sağ tarafimaAsko testlere sey yapma doktor çatladı dediyse sen değerlendir mutlaka baska ne ddi
Ooooo hayırlı olsun canlar ay çok sevindim hep burda kalalım başım dönüyor ay bi oraya bi diğer gruba bir başka yere neyse dilerim gebeliklerimizi doğumlarımızı hatta çocuklarımızı büyüttüğümüz bir topik olurAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 @iyilikperisi92
Hoşgeldin kuzum❣❣ ay amin çok aminOoooo hayırlı olsun canlar ay çok sevindim hep burda kalalım başım dönüyor ay bi oraya bi diğer gruba bir başka yere neyse dilerim gebeliklerimizi doğumlarımızı hatta çocuklarımızı büyüttüğümüz bir topik olur
Biz haylan küsüzİlk önce kavga sonra ekşın
Biz mi inatçıyız onlar mı anlamıyor erkekler konu kapatmayı beceremiyor bence bi özür dilemek yada bi tamam uzatmayalım boşverelim kırmayalım birbirimizi diyemiyorlar kolay kolay konu açık kalınca biz sinir oluyoruz onlarında saatler sonra aklı geliyor başına genelde ben akşama doğru neden tartıştığımızı unutup nasıl gönlümü almadan konu kapatmaya çalışır diye sinirleniyorum öğrenecekler zamanla 4 sene sonra öğretebildim ben tartıştıktan hemen sonra konu tatlıya bağlanacak gönüller alınacak yoksa her geçem dakika sinir katsayımız çıkar ahahahaBiz haylan küsüz