- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Hahaha buçuğumda var asko24 buçukbende 30 buçuğu az geçtim aşko
Buraya da gelirim kızSürekli muhabbet edenler gelsin işte yamacımıza valla artık topicler girdi birbirine G Gzmyts53 kız hamiş @sultansultan90 hu huuu A ad000
Hadi bakalım çalışmaya başla kızKız bu gezmeyen tavuklar ne cok güldümyeni topigimiz hayirli olsun kizlar. Ben bu arada kontrole gittim bir tanecik yumurtam olgunlasmis sağdan karın ağrım cok oluyor dedim oh oh iyi geliyor demektir dedi olmaliymis yani catlamaya baslamis dedi bu akşam ekşın
Benim bat 26 ağustos canımAşkolar bat ları not ediyorum gece yada yarın tablomuz hazır olur ❣
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruzKizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim
Hoşgeldin kuzum tamamdır not alıyorum simdi❣❣Hadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Ben cumartesi günü yapcamKızlar bat yaklaşan yok mu aramızda bizi teste boğacakherkes beklemede mi?
Hoş buldum canım uğur getirsin hepimize inşallahHoşgeldin kuzum tamamdır not alıyorum simdi❣❣
İnşallah kuzumBen cumartesi günü yapcam
Hoş buldum canım uğur getirsin hepimize inşallah
İlk önce kavga sonra ekşınHadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Eylül 6 da 33 insallah benimde36 yım ama hala 24 ten yukarı çıkmadı benim yaşım hissettiğimiz yaştayız net
Sen hep taş sın yavrumGrubun en küçüğü sensen en büyüğü de benim o zamaaan41-istanbul
Bende 2. Cocuguma hamileydim bu yaştaYaaaaa24 buçuk kız
Degerlendirdim aşko şuan yatiyorum sağ tarafimaAsko testlere sey yapma doktor çatladı dediyse sen değerlendir mutlaka baska ne ddi
Ooooo hayırlı olsun canlar ay çok sevindim hep burda kalalım başım dönüyor ay bi oraya bi diğer gruba bir başka yereAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 @iyilikperisi92
Hoşgeldin kuzum❣❣ ay amin çok aminOoooo hayırlı olsun canlar ay çok sevindim hep burda kalalım başım dönüyor ay bi oraya bi diğer gruba bir başka yereneyse dilerim gebeliklerimizi doğumlarımızı hatta çocuklarımızı büyüttüğümüz bir topik olur
Biz mi inatçıyız onlar mı anlamıyorBiz haylan küsüz