Canım Kardeşim ve Pantuff Bambi Toys'da

Çok az bilgilendirme yapılmış
İşimiz şansa kaldı yani

Ben müşteri hizmetlerine sormayı düşünüyorum, ben sayacağıma onlar saysın. müşteri velinimetse cevaplamaları gerekir
ben sordum söylemediler yaşlıyım sayamıyorum gözlerim görmüyo torunuma vericem hediyeyi diye şansımı birdaha deniycem :) acıtasyon.

Oturup saydım ama çok fazla yaa cevaplar çok yakn olduğu için karar veremdm kaçırmş olablrm hayrlısı bakalm

Yeşilbaşlı ördek ve dalmaçyalı köpek aklımı karıştırsa da işaretledik artık bir seçeneği ...Hadi bakalım hayırlısı olsun :)

Mailime bakiciiimm hemen ozel.msj gelmedi ama odulu alabilirm ben istemiyolarsa:))

O şanslı kişi ne yazıkki ben değilmişim ama cevap neymiş ki onuda söyleyin bari

ben mıncırı da saydım ya sonuçta kedi işte.ismi var diye hayvan olmuyor mu...Aman ya gece gece

Şu saatte üşenmedim tek tek saydım umarım doğrudur :) Yalnız saymadan sallayanlar tutturur da ben yanlış cevaplamış olursam o üyelerden hediyenin bir kısmını istiyorum

Ben de 38 sayfayı tek tek inceleyip not alarak saydım, şıklardan biri tutuyor ama gündüz cevaplıcam. Belki uykusuz gözlerle gözümden kaçan olabilir, gündüz tekrar inceleyeceğim:)

Aslında etrafında küçük çocuk olana görev vereceksin o sayacak çocuklar asla affetmez bu tür soruları.

Ben 4 kez saydım 4 ayrı sonuç çıktı hatta 2 cevabım seçeneklerde de yok : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…