- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ne acıdır ki benim hiç böyle peluşlarım olmadı
şimdi farkettim yokluğunun acısını 60küsür peluşu sayarken
Mıncırı saymadım bu arada
O bir hayvan değil
Ailemizin üyesi
Hatta kızımın tabiriyle mıncır da değil "ociy"
Kanatlı ayı bi cins miiii
Yönetici bey
Benim de öyle. Kuklalar bölümündeki elma kurdunu sayıp saymamakta kararsız kaldım, en son onu saydımHayır ya özelden yazışmayın Benim aklımı kurcalayan tek hayvan var ama onu da saydım bakalım..
Bide kanatlı kuzu vardı
Herkese teşekkür ediyordur katılım için :)Kazen bilemeyenlere yanlış cevap diyor mu yoksa herkese aynı mı teşekkür ediliyor?Şüpheye düştüm de bir an.
Hadi ya.Benim cevap sallantıda o zaman.Bilenlerin bilemeyenlerden ne farkı var o zaman.Teşekkürü bilenler hak ediyor.Herkese teşekkür ediyordur katılım için :)
O zaman cevap belli olurdu, millet özelden özele aktarıverirdiHadi ya.Benim cevap sallantıda o zaman.Bilenlerin bilemeyenlerden ne farkı var o zaman.Teşekkürü bilenler hak ediyor.
Evet öyle de bir sakıncası var.Ama bilip bilmediğimi çok merak ediyorum.O zaman cevap belli olurdu, millet özelden özele aktarıverirdi
Çok iyi . Çok çok iyi fikirvalla kiim sayacak onu dedim ama üşenmedim saydım. direkt söyliyim şıklarda yok çünkü ben 59 buldum. (inşallah ban yemem)
iki kez saydm hemde. bişeyleri kaçrdm muhtemelen. sayacak arkadaşlara bol şans. bu gece uyumak için bunları sayıcam bi daha
bir arkadaş sormuş söylememişlerBen müşteri hizmetlerine sormayı düşünüyorum, ben sayacağıma onlar saysın. müşteri velinimetse cevaplamaları gerekir