- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
benim de hediyem geldi teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1518517
Benimde leoparlı yastık ve kırmızılı koltuk şalı geldi. yumuşacık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de hediyem geldi teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1518517
güle güle kullanın:)Benimde leoparlı yastık ve kırmızılı koltuk şalı geldi. yumuşacık :)
G
güle güle kullanın:)
mrb ben de kazananlardanım sanırım ama yedeklerdeyim galiba anlayamadım adres göndericekmiyim bu durumda
Ya 50 çıkıyor bende
Kurulduğu günden bu yanan kaliteden ödün vermeyen Türkiye’nin lider peluş oyuncak markası Bambi, Bambitoys.com ile Türkiye’nin her yerine güvenli, hızlı ve kargo ücreti olmadan gönderim yapıyor.
20 yılı aşkın süredir peluş oyuncak üretimi yapan Bambi Toys, yüzde 100 yerli sermaye ve iş gücüyle uzun yıllardır sektörün bir numaralı oyuncusu konumunda.
Bugüne kadar Efes Pilsen, HP, Unilever, Coca-Cola ve McDonald's gibi çok sayıda seçkin markayla çalışan Bambi, aynı zamanda Boyner ve Migros gibi büyük zincirlerle de Türk halkına ulaşıyor. Bir başka deyişle hayatınızın bir döneminde Bambi Toys markalı peluş oyuncak ile temas etmiş olmanız yüksek olasılık. :)
Zengin ürün kataloğu: Sevgiliniz, çoçuğunuz, arkadaşlarınız ya da kendiniz için yüzlerce ürün
Çocuğunuzun en yakın arkadaşı Canım Kardeşim ve Pantuff Bambi Toys'da
Her yaştan kişiler için yüzlerce çeşit peluş oyuncağa ek olarak geniş yelpazede ev ve bahçe ürünlerine de sahip olan Bambi Toys, bunların yanında Canım Kardeşim ve Pantuff gibi lisanslı ürünleri de siz müşterilerine sunuyor.
Zengin ürün kataloğu sayesinde Bambi Toys Sevgililer Günü, doğum günleri ve yılbaşı gibi özel günlerin de vazgeçilmezi durumunda. Başta sevgiliniz ve çoçuğunuz için alabileceğiniz yüzlerce çeşit ürünün dışında bizzat kendiniz ya da arkadaşlarınız için de ev veya bahçe kategorilerinde bulunan puf, koltuk, yastık ve minder gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Bambi Toys’un sahip olduğu zengin ürün kataloğuna göz atmak için sizleri Bambitoys.com adresine bekliyoruz.
Güvenli, hızlı ve memnuniyet garantili: Bambitoys.com
Bambitoys.com’da yer alan yüzlerce ürünü, siparişizle aynı gün ve ücretsiz kargo avantajlarıyla kargoya vererek dilerseniz kredi kartınız ile online, dilerseniz de kapıda ödeyebilirsiniz. Yüzde 100 güvenli ve son teknoloji altyapısıyla Bambitoys.com 365 gün 6 saat hizmetinizde!
Verilecek Hediyeler Bölüm 1 ; İkişer kişiye Mine ve Mine Yastık, Müge ve Müge Yastık, Mıncır ve Mıncır Yastık
Verilecek Hediyeler Bölüm 2 ; Girdap koltuk şalı vegirdap yer minderi set olarak toplam 5 kişiye , Zebra koltuk şalı ve zebra silindir yastık set olarak toplam 5 kişiye, Damalı koltuk şalı ve Damalı silindir yastık set olarak toplam 5 kişiye, Nazar boncuğu yastık ve nazar boncuğu yer minderi set 5 kişiye toplam 20 kişiye toplam 20 set
doğru cevap burada arkadaşlar yani 61 aşağılarda kazananların yazıldığı kısımda görebilirsinizCevap 50 sanırım