Canım Kardeşim ve Pantuff Bambi Toys'da

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.488
Kurulduğu günden bu yanan kaliteden ödün vermeyen Türkiye’nin lider peluş oyuncak markası Bambi, Bambitoys.com ile Türkiye’nin her yerine güvenli, hızlı ve kargo ücreti olmadan gönderim yapıyor.

20 yılı aşkın süredir peluş oyuncak üretimi yapan Bambi Toys, yüzde 100 yerli sermaye ve iş gücüyle uzun yıllardır sektörün bir numaralı oyuncusu konumunda.

Bugüne kadar Efes Pilsen, HP, Unilever, Coca-Cola ve McDonald's gibi çok sayıda seçkin markayla çalışan Bambi, aynı zamanda Boyner ve Migros gibi büyük zincirlerle de Türk halkına ulaşıyor. Bir başka deyişle hayatınızın bir döneminde Bambi Toys markalı peluş oyuncak ile temas etmiş olmanız yüksek olasılık. :)

Zengin ürün kataloğu: Sevgiliniz, çoçuğunuz, arkadaşlarınız ya da kendiniz için yüzlerce ürün

Çocuğunuzun en yakın arkadaşı Canım Kardeşim ve Pantuff Bambi Toys'da

Her yaştan kişiler için yüzlerce çeşit peluş oyuncağa ek olarak geniş yelpazede ev ve bahçe ürünlerine de sahip olan Bambi Toys, bunların yanında Canım Kardeşim ve Pantuff gibi lisanslı ürünleri de siz müşterilerine sunuyor.

Zengin ürün kataloğu sayesinde Bambi Toys Sevgililer Günü, doğum günleri ve yılbaşı gibi özel günlerin de vazgeçilmezi durumunda. Başta sevgiliniz ve çoçuğunuz için alabileceğiniz yüzlerce çeşit ürünün dışında bizzat kendiniz ya da arkadaşlarınız için de ev veya bahçe kategorilerinde bulunan puf, koltuk, yastık ve minder gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Bambi Toys’un sahip olduğu zengin ürün kataloğuna göz atmak için sizleri Bambitoys.com adresine bekliyoruz.

Güvenli, hızlı ve memnuniyet garantili: Bambitoys.com

Bambitoys.com’da yer alan yüzlerce ürünü, siparişizle aynı gün ve ücretsiz kargo avantajlarıyla kargoya vererek dilerseniz kredi kartınız ile online, dilerseniz de kapıda ödeyebilirsiniz. Yüzde 100 güvenli ve son teknoloji altyapısıyla Bambitoys.com 365 gün 6 saat hizmetinizde!

Verilecek Hediyeler Bölüm 1 ; İkişer kişiye Mine ve Mine Yastık, Müge ve Müge Yastık, Mıncır ve Mıncır Yastık

Verilecek Hediyeler Bölüm 2 ; Girdap koltuk şalı vegirdap yer minderi set olarak toplam 5 kişiye , Zebra koltuk şalı ve zebra silindir yastık set olarak toplam 5 kişiye, Damalı koltuk şalı ve Damalı silindir yastık set olarak toplam 5 kişiye, Nazar boncuğu yastık ve nazar boncuğu yer minderi set 5 kişiye toplam 20 kişiye toplam 20 set

üşenmeyip saydım 54 buldum salladım bende haydi rastgele

ya tek tek sayılır mı ne manyakça bişey bu? soruyu biraz daha mantıklı sorabilrilerdi? bunu bu kadar saymaya çalışacağıma atarım kafadansayanın da çıkmıyormuş zaten

Soru cidden zormuş. kategorilendirmek kafa karıştırıyor. katıldım bakalım, umarım doğru saymışımdır...

Ay öldüm saycam diye
Üstelik kalem kağıtla tek tek not ettim
Doğru bulmuşumdur herhalde
Ama ben bu kadar ugrasmısken atan birine cıkarsa cok bozulurum
Keşke şıklı olmasaydı sadece cevap yazılsaydı yaa haksızlıkkk

Tamamen mantıksal yolla yaptım hadi hayırlısı

bence bu rakamlar yanlış. o linkte sadece 1 sayfa var. ve o sayfada toplam nedeyse şıklardaki kadar ürün var. içinde de bir sürü hayvansız puf falan var. onlar çıksa otomatikman 50lere düşer zaten

55e kadar geldim sonra kafam karıştı salladım

bence bu rakamlar yanlış. o linkte sadece 1 sayfa var. ve o sayfada toplam nedeyse şıklardaki kadar ürün var. içinde de bir sürü hayvansız puf falan var. onlar çıksa otomatikman 50lere düşer zaten

Tüm sitede bakman gerekiyor sanırım

o linkte sadece bir oyuncak kategorisi açılıyor. Tümü deyip sayman lazım. orman hayvanı, safarisi, çiftlik hayvanı, su hayvanı vs. tonla oyuncak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…