Canım Kardeşim ve Pantuff Bambi Toys'da

yeşilbaş ördek bir cins mi oluyor yoksa sıfat mı .. Eski yarışmalar ne güzeldi.. Kolaycacık.. Toplam 20 kişiye ödül verecekler ama bu gidişle doğru cevabı bulan 20 kişi çıkmayacağından bilemeyenlerimize de verecekler

Bu arada bebem olursa o buyuk binilen atlardan alcam gözüm kaldı
Gerçi çok pahalı ama olsun

Yeşilbaşlı Ördek ayrı bir cinstir.

hediyelerden en çok Mıncır'ı beğendim

26 kişiye hediye verilecek zahmet olacak ama bir saymayı deneseniz ?

valla kiim sayacak onu dedim ama üşenmedim saydım. direkt söyliyim şıklarda yok çünkü ben 59 buldum. (inşallah ban yemem)
iki kez saydm hemde. bişeyleri kaçrdm muhtemelen. sayacak arkadaşlara bol şans. bu gece uyumak için bunları sayıcam bi daha

Bilemedim ki , sıfat neyim dediler. Kalkıp da yok ben onun başını yeşile boyadım deyip de beni elemesinler
Nitekim kulağı uzun kulağı kısa diye bile seçeneklere ayırmışlar ..
yeşil başlı ördek diye bir tür var. ama ördeklerin alt familyasında. bu ayrı alınıyorsa bu yüzden mesela boz ayı ya da kutup ayısı da ayrı alınması lazım

yeşil başlı ördek diye bir tür var. ama ördeklerin alt familyasında. bu ayrı alınıyorsa bu yüzden mesela boz ayı ya da kutup ayısı da ayrı alınması lazım

zaten öyle... ama uzun kulaklı eşek ile kısa kulaklı eşek ; eşek

Bilen olmazsa hediyeleri bana verecekler.

Bilemeyin emi...

Ben bildim ama yaa. Bilmişimdir yani. İnşallah yani O kadar not ala ala saydım yazık bana.
kırmızı şalla minder benim olsun gerisini sana verebilirler

Aslında reklam amaçlı olduğu düşünülürse mantıklı bir soru.. Böylece tüm ürünlere göz gezdirmiş oluyoruz. Ben de başlayacağım şimdi saymaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…