Canım çok yanıyor

Bence hiç üzülme arkadaşım baştan anlamışsın ne mal olduğunu.engelle heryerde takip etme bile.karsina seni seven değer veren birini çıkarsın Allah

Gitme deseydi affedecekmiydiniz.? Uzulmeniz normal kendinize zaman verin ve size değer vermeyen insanlar için acaba barındırmayan hayatinizda.

gerçek dünyaya hoşgeldin. kariyerini geleceğini bir adam için ayaklar altına aldın.o ise ilk fırsatta seni bıraktı.
hiç acımadı. çünkü sevmeyen erkek kadar gaddar biri yoktur. aldatmış geri dön dese döneceksiniz. açıkçası size üzüldüm.aldatan erkek affedilince tövbe etmez ahahhaha nasıl enayi ya bağımlı seneye tekrar aldatayım der. kendinize saygınız olsun. 30 yaşındaki kadını kim alır muhabbeti ise sizin ataerkil zihniyeti içselleştirdiğinizi gösterir. kadınlar alınmaz. evliliğin yaşı yoktur. insanlar sever ve evlenir bunun da zamanı yoktur. kendine acıyan kadınlar görünce neden diyorum. siz kendinize acıdınız kahrettiniz isyan ettiniz 2 sene ağır depresyon yaşadınız farz edelim. adamın umrunda bile olmayacak. o eğlenirken siz en güzel zamanlarınızı mahvedeceksiniz. biraz güç toplayın ve yola devam edin.tekrar sınava girin lütfen.

Yaşınız genç, Allah kurtardı deyip sevinin bence. Birgün doğru adam karşınıza çıkacak ve bu yanlış adamdan kurtuldugunuza sukredeceksiniz.. Benim tam da böyle oldu

Yaşınız genç, Allah kurtardı deyip sevinin bence. Birgün doğru adam karşınıza çıkacak ve bu yanlış adamdan kurtuldugunuza sukredeceksiniz.. Benim tam da böyle oldu
Nolur öyle olsun peki sizinkide pişman oldu mu zamanında ilahi adalet onu buldu mu inşallah öyle olmuştur

Aldatan insan gitme dese ne olacak kabul mu edeceksiniz. En iyisini yapmışsınız ayrılarak. 4 yıl öncesine kadar nasıl onsuz yaşıyorduysanız bundan sonra da yaşayabilirsiniz, düşünmeyin ve kendinize zaman verin.

Bir daha değil bir erkek hiçbir kişi için böyle bir şey yapmamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir umarım. Gerçekten doğru düzgün adam olsa sana bu kötülüğü yaptırmaz zaten
Madem niyetin evlenmek değil ne diye atanmasına engel olursun ki

Bunu yapan kadin olsaydi o zaman gör muameleyi adalet işte

Evlenmeden bu yüzünü gördüğünüz iyi olmuş. Dışarda bir sürü sizi mutlu edebilecek, size sadık kalacak güzel bir hayat kurabileceğiniz adamlar var hiç üzülmeyin.Biraz zaman verin kendinize yalnız kalmayın arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin. Umarım çok mutlu olursunuz.

Nolur öyle olsun peki sizinkide pişman oldu mu zamanında ilahi adalet onu buldu mu inşallah öyle olmuştur
Hiç haberim olmadı kendisinden, açıkçası umrumda da olmadı, en son evlendiğini biliyorum, o da tesadüfen nette çıktı karşıma da öyle haberim oldu (ortak arkadaş nedeniyle - (reelde ortak arkadaş değil tabii) Ben ondan 10 sene önce falan evlenmişimdir herhalde, Allah herkesin yolunu açık etsin. Ben eşimle, çocuğumla çok mutluyum

Haklısınız

Allah aşkına kendine gel canımı istese verirdim ne demek yahu. Zaten zaten böyle davrandığın için böyle yaptı. zor olacak ama lütfen hayatınıza bakın
Gerçekten süreç geçince daha hayırlısını yapmaya başladım allah ne derse o olacak kaderime güveniyorum her şey düzelecek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…