• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok yanıyor

8 yıllık sevgilim ben çeyiz hazırlığı yaparken, aileler biliyorken boş bir sebeple beni terk etti. Sonra 2 hafta içinde yabancı bir kadınla ilişkisi olduğunu gördüm. Bir ay ruh gibiydim. Kadına bana aldığı yüzüğü takmıştı. Bana evlendik ama senle de son kez buluşalım mı da dedi. Ondan sonra kaç kez daha yazdı hatırlamıyorum. Kadınla boy boy foto video paylaştı. Bana inat yapar gibi. Ben o ara çok takip ediyordum. Bana yapmadı ona yapıyor. Beni sevmedi onu seviyor diye. Biz zaten denk değildik ama o kadar zoruma gitti ki o kadar kötü günler geçirdim ki anlatamam. 4 ay oldu. Daha 2 hafta öncesine kadar bayramımı kutladı düşünün. Şunu söyleyebilirim ki takip etmeyi bırakın. Dua edin hayırlısı buymuş ki Allah karşınıza çıkarmış diye. Yasınız kaç bilmiyorum ama benim yaşım 31 biraz o yüzden hala daha kötü hissediyorum. Çünkü yıllarımı verdim ama o gitti evlendi diye. Ama onunla da evlenseydim o kadına yaptığını bana da yapacaktı. Ben takip etmeyi bıraktım. O bile çok iyi geliyor. Aklıma çok nadir geliyor bakmayı bırakınca. Siz de böyle yapın. Ben bile bu takıntılı ruh halimden az da olsa kurtulduysam herkes yapar. Allah yardımcınız olsun
Bence hiç üzülme arkadaşım baştan anlamışsın ne mal olduğunu.engelle heryerde takip etme bile.karsina seni seven değer veren birini çıkarsın Allah

4 yıllık sevgilimi aldatmasından dolayı terk etmek zorunda kaldım canım çok yanıyor nasıl atlatılır bilmiyorum çok acıyor evlilik hayalleri kurmuştuk beni hiç mi sevmedi neden gitme demedi diye kafamı yiyip bitiriyorum çok canım yanıyor sanki hayatım çöktü sizce ne yapmalıyım nasıl toparlanırım
Gitme deseydi affedecekmiydiniz.? Uzulmeniz normal kendinize zaman verin ve size değer vermeyen insanlar için acaba barındırmayan hayatinizda.

gerçek dünyaya hoşgeldin. kariyerini geleceğini bir adam için ayaklar altına aldın.o ise ilk fırsatta seni bıraktı.
hiç acımadı. çünkü sevmeyen erkek kadar gaddar biri yoktur. aldatmış geri dön dese döneceksiniz. açıkçası size üzüldüm.aldatan erkek affedilince tövbe etmez ahahhaha nasıl enayi ya bağımlı seneye tekrar aldatayım der. kendinize saygınız olsun. 30 yaşındaki kadını kim alır muhabbeti ise sizin ataerkil zihniyeti içselleştirdiğinizi gösterir. kadınlar alınmaz. evliliğin yaşı yoktur. insanlar sever ve evlenir bunun da zamanı yoktur. kendine acıyan kadınlar görünce neden diyorum. siz kendinize acıdınız kahrettiniz isyan ettiniz 2 sene ağır depresyon yaşadınız farz edelim. adamın umrunda bile olmayacak. o eğlenirken siz en güzel zamanlarınızı mahvedeceksiniz. biraz güç toplayın ve yola devam edin.tekrar sınava girin lütfen.

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı
Yaşınız genç, Allah kurtardı deyip sevinin bence. Birgün doğru adam karşınıza çıkacak ve bu yanlış adamdan kurtuldugunuza sukredeceksiniz.. Benim tam da böyle oldu 🙏

Yaşınız genç, Allah kurtardı deyip sevinin bence. Birgün doğru adam karşınıza çıkacak ve bu yanlış adamdan kurtuldugunuza sukredeceksiniz.. Benim tam da böyle oldu 🙏
Nolur öyle olsun peki sizinkide pişman oldu mu zamanında ilahi adalet onu buldu mu inşallah öyle olmuştur

4 yıllık sevgilimi aldatmasından dolayı terk etmek zorunda kaldım canım çok yanıyor nasıl atlatılır bilmiyorum çok acıyor evlilik hayalleri kurmuştuk beni hiç mi sevmedi neden gitme demedi diye kafamı yiyip bitiriyorum çok canım yanıyor sanki hayatım çöktü sizce ne yapmalıyım nasıl toparlanırım
Aldatan insan gitme dese ne olacak kabul mu edeceksiniz. En iyisini yapmışsınız ayrılarak. 4 yıl öncesine kadar nasıl onsuz yaşıyorduysanız bundan sonra da yaşayabilirsiniz, düşünmeyin ve kendinize zaman verin.

Bir daha değil bir erkek hiçbir kişi için böyle bir şey yapmamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir umarım. Gerçekten doğru düzgün adam olsa sana bu kötülüğü yaptırmaz zaten
Madem niyetin evlenmek değil ne diye atanmasına engel olursun ki😒

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı
Bunu yapan kadin olsaydi o zaman gör muameleyi adalet işte

Evlenmeden bu yüzünü gördüğünüz iyi olmuş. Dışarda bir sürü sizi mutlu edebilecek, size sadık kalacak güzel bir hayat kurabileceğiniz adamlar var hiç üzülmeyin.Biraz zaman verin kendinize yalnız kalmayın arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin. Umarım çok mutlu olursunuz.

Nolur öyle olsun peki sizinkide pişman oldu mu zamanında ilahi adalet onu buldu mu inşallah öyle olmuştur
Hiç haberim olmadı kendisinden, açıkçası umrumda da olmadı, en son evlendiğini biliyorum, o da tesadüfen nette çıktı karşıma da öyle haberim oldu (ortak arkadaş nedeniyle - (reelde ortak arkadaş değil tabii) Ben ondan 10 sene önce falan evlenmişimdir herhalde, Allah herkesin yolunu açık etsin. Ben eşimle, çocuğumla çok mutluyum 🙏

gerçek dünyaya hoşgeldin. kariyerini geleceğini bir adam için ayaklar altına aldın.o ise ilk fırsatta seni bıraktı.
hiç acımadı. çünkü sevmeyen erkek kadar gaddar biri yoktur. aldatmış geri dön dese döneceksiniz. açıkçası size üzüldüm.aldatan erkek affedilince tövbe etmez ahahhaha nasıl enayi ya bağımlı seneye tekrar aldatayım der. kendinize saygınız olsun. 30 yaşındaki kadını kim alır muhabbeti ise sizin ataerkil zihniyeti içselleştirdiğinizi gösterir. kadınlar alınmaz. evliliğin yaşı yoktur. insanlar sever ve evlenir bunun da zamanı yoktur. kendine acıyan kadınlar görünce neden diyorum. siz kendinize acıdınız kahrettiniz isyan ettiniz 2 sene ağır depresyon yaşadınız farz edelim. adamın umrunda bile olmayacak. o eğlenirken siz en güzel zamanlarınızı mahvedeceksiniz. biraz güç toplayın ve yola devam edin.tekrar sınava girin lütfen.
Haklısınız

Allah aşkına kendine gel canımı istese verirdim ne demek yahu. Zaten zaten böyle davrandığın için böyle yaptı. zor olacak ama lütfen hayatınıza bakın
Gerçekten süreç geçince daha hayırlısını yapmaya başladım allah ne derse o olacak kaderime güveniyorum her şey düzelecek inanıyorum

Back