8 yıllık sevgilim ben çeyiz hazırlığı yaparken, aileler biliyorken boş bir sebeple beni terk etti. Sonra 2 hafta içinde yabancı bir kadınla ilişkisi olduğunu gördüm. Bir ay ruh gibiydim. Kadına bana aldığı yüzüğü takmıştı. Bana evlendik ama senle de son kez buluşalım mı da dedi. Ondan sonra kaç kez daha yazdı hatırlamıyorum. Kadınla boy boy foto video paylaştı. Bana inat yapar gibi. Ben o ara çok takip ediyordum. Bana yapmadı ona yapıyor. Beni sevmedi onu seviyor diye. Biz zaten denk değildik ama o kadar zoruma gitti ki o kadar kötü günler geçirdim ki anlatamam. 4 ay oldu. Daha 2 hafta öncesine kadar bayramımı kutladı düşünün. Şunu söyleyebilirim ki takip etmeyi bırakın. Dua edin hayırlısı buymuş ki Allah karşınıza çıkarmış diye. Yasınız kaç bilmiyorum ama benim yaşım 31 biraz o yüzden hala daha kötü hissediyorum. Çünkü yıllarımı verdim ama o gitti evlendi diye. Ama onunla da evlenseydim o kadına yaptığını bana da yapacaktı. Ben takip etmeyi bıraktım. O bile çok iyi geliyor. Aklıma çok nadir geliyor bakmayı bırakınca. Siz de böyle yapın. Ben bile bu takıntılı ruh halimden az da olsa kurtulduysam herkes yapar. Allah yardımcınız olsun