• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok yanıyor

İlk sevgilim ve ilk aşkımdı ama bu saatten sonra aşk beni bulmaz bulsada bir şeyi yenmez bir şeye yaramaz sadece boş hayal ve acı veriyor anladım
Bırakın bu arabesk söylemleri ve kendinize gelin,herkes ilk aşkıyla evlenecek ya da sadece ilk aşkıyla mutlu olacak diye bir kural yok.Ne aşklar yaşayacaksınız daha,önünüzde uzun yıllar var ama önce bir işinizi gücünüzü garanti altına alın.

Bırakın bu arabesk söylemleri ve kendinize gelin,herkes ilk aşkıyla evlenecek ya da sadece ilk aşkıyla mutlu olacak diye bir kural yok.Ne aşklar yaşayacaksınız daha,önünüzde uzun yıllar var ama önce bir işinizi gücünüzü garanti altına alın.
28 yaşında olmak beni yoruyor herkes evlendi yuva kurdu o yüzden sanki evlenemem eşim olmaz gibi hissediyorum kim 30 yaşında birini alır diye kuruyorum

28 yaşında olmak beni yoruyor herkes evlendi yuva kurdu o yüzden sanki evlenemem eşim olmaz gibi hissediyorum kim 30 yaşında birini alır diye kuruyorum
Biri de evliler beni çatlıyor diye konu açmıştı çıkamadık içinden😬 "30 yaşında birini kim alır" nasıl bir tabir ayrıca? Almak ne demek?

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı
Yine bir pipi uğruna hayallerden vazgeçme,geleceğinden ödün verme ve bilinen son.İnsan evleneceğiz diye eğitimini,kariyerini niye harcar?

4 yıllık sevgilimi aldatmasından dolayı terk etmek zorunda kaldım canım çok yanıyor nasıl atlatılır bilmiyorum çok acıyor evlilik hayalleri kurmuştuk beni hiç mi sevmedi neden gitme demedi diye kafamı yiyip bitiriyorum çok canım yanıyor sanki hayatım çöktü sizce ne yapmalıyım nasıl toparlanırım
Canım isterse 10 yıllık olsun ohh şükür evlenmeden gördüm gerçek yüzünü başımı yakmadım diye sevin.Hemen kendine çekin düzen ver bi aktivite bul bi dansa bi tenise bişeye yazıl kafanıda dağıtır yeni ortamda yaparsın ordan insanlarla tanışırsın iyi gelir.Çivi çiviyi söker yeni biriyle tanıştın mı unutuluyor anca.Tekrar olur mu eder mi deme oluyor çokta güzel oluyor aşk bu sayı yaş sınırı yok.Kendini kapatırsan ordan burdan stalklamaktan helak olursun.Bırak o yansın seni kaybettiğine o takip etsin seni.

Siz kafayı yemissiniz gerçekten. Eğitimli insanlar bile böyle düşünüyorsa diğerlerinin söylemleri gayet normal. Aman yaşını gecirme ha birini bul hemmen tak koluna. 2 ay sonra görürüm seni.
Bu herifle de evlenseydin daha bir aylık evliyken açacağın konuları az çok tahmin edebiliyorum.

Gerçekten çok değişik bir düşünce tarzınız var.
Adam aldatmış hatta o kişiyle ilişkiye başlamış zaten geçici de bir şey değil geçici olsa ne olur gerçi.
Siz beni ikna etmedi diye üzüliyorsunıx.
4 senenizi kendiniz vermişsiniz taviz vermişsiniz sürekli.
İlişkiler bitedebilir evlilikler bitiyor millet çolukla çocukla boşanıyor aldatıldım diye.
Bu yaşta bu kadar dar görüşlü olmak kendinizi yetiştiremekten kaynaklı

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı

Düşünce yapınızı gösteren mesajınız, kpss ile ilgili mesajınızın detaylarını merak ettiriyor.

Kpss sınavına hazırlanıp, sınava girdiniz mi yoksa nasılsa evleneceğim diyerek sınavla kim uğraşacak mı dediniz ?

Düşünce yapınızı gösteren mesajınız, kpss ile ilgili mesajınızın detaylarını merak ettiriyor.

Kpss sınavına hazırlanıp, sınava girdiniz mi yoksa nasılsa evleneceğim diyerek sınavla kim uğraşacak mı dediniz ?
Sınava girdim 85 puan aldım ancak o istemedi başka şehire gitmemi çankırıda kal deyince kaldım çok pişmanım

Biri de evliler beni çatlıyor diye konu açmıştı çıkamadık içinden😬 "30 yaşında birini kim alır" nasıl bir tabir ayrıca? Almak ne demek?
Aile baskısı oluyor evlen evlen diye sürekli öyle demek istedim biz çankırıda almak deriz evlenmek için o yüzden o tanımı kullandım

Sınava girdim 85 puan aldım ancak o istemedi başka şehire gitmemi çankırıda kal deyince kaldım çok pişmanım
Yok artık ya. Kusura bakmayın biraz Firdevs Yöreoğlu gibi konuşacağım. Bir kadın bu kadar aciz olmamalı. Acilen bu puanınızı değerlendirin. Artık neye yetiyorsa.

Back