• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok yanıyor

bblack-rainbow

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
29
9
6
4 yıllık sevgilimi aldatmasından dolayı terk etmek zorunda kaldım canım çok yanıyor nasıl atlatılır bilmiyorum çok acıyor evlilik hayalleri kurmuştuk beni hiç mi sevmedi neden gitme demedi diye kafamı yiyip bitiriyorum çok canım yanıyor sanki hayatım çöktü sizce ne yapmalıyım nasıl toparlanırım

Nasıl öğrendiniz son zamanlarda size karşı ilgisi nasıldı biraz açar mısınız

4 yıllık sevgilimi aldatmasından dolayı terk etmek zorunda kaldım canım çok yanıyor nasıl atlatılır bilmiyorum çok acıyor evlilik hayalleri kurmuştuk beni hiç mi sevmedi neden gitme demedi diye kafamı yiyip bitiriyorum çok canım yanıyor sanki hayatım çöktü sizce ne yapmalıyım nasıl toparlanırım
8 yıllık sevgilim ben çeyiz hazırlığı yaparken, aileler biliyorken boş bir sebeple beni terk etti. Sonra 2 hafta içinde yabancı bir kadınla ilişkisi olduğunu gördüm. Bir ay ruh gibiydim. Kadına bana aldığı yüzüğü takmıştı. Bana evlendik ama senle de son kez buluşalım mı da dedi. Ondan sonra kaç kez daha yazdı hatırlamıyorum. Kadınla boy boy foto video paylaştı. Bana inat yapar gibi. Ben o ara çok takip ediyordum. Bana yapmadı ona yapıyor. Beni sevmedi onu seviyor diye. Biz zaten denk değildik ama o kadar zoruma gitti ki o kadar kötü günler geçirdim ki anlatamam. 4 ay oldu. Daha 2 hafta öncesine kadar bayramımı kutladı düşünün. Şunu söyleyebilirim ki takip etmeyi bırakın. Dua edin hayırlısı buymuş ki Allah karşınıza çıkarmış diye. Yasınız kaç bilmiyorum ama benim yaşım 31 biraz o yüzden hala daha kötü hissediyorum. Çünkü yıllarımı verdim ama o gitti evlendi diye. Ama onunla da evlenseydim o kadına yaptığını bana da yapacaktı. Ben takip etmeyi bıraktım. O bile çok iyi geliyor. Aklıma çok nadir geliyor bakmayı bırakınca. Siz de böyle yapın. Ben bile bu takıntılı ruh halimden az da olsa kurtulduysam herkes yapar. Allah yardımcınız olsun

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı

Sağ olun bende aldatıldım arabasında bir sürü kızla story atmış ama benimki ben giderken gitme bile demedi yaşım 28 onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik ama olmadı allah hepimize daha hayırlısını versin benimki bana zaten ayrı gibi olduğumuzu düşünüyorum bana koymaz başkası varda dedi Bende ayrıldım beni ayrılmaya zorladı çok zorladı
Bir daha değil bir erkek hiçbir kişi için böyle bir şey yapmamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir umarım. Gerçekten doğru düzgün adam olsa sana bu kötülüğü yaptırmaz zaten

Bir erkek sizin aşkınızdan ölse bile ekonomik özgürlüğünüzü kovalamaktan vazgeçmeyin. Hayatta her şey var. Kpssyi bırakmanız talihsizlik olmuş. Atanıp ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Aşk acısı bir şekilde unutuluyor üstü külleniyor . Ama ekonomik özgürlük her zaman lazım

Öyle olmuyor abla çok sevmiştim kirpiğine zarar gelsin istemem canımı istese verirdim şimdi çok kötüyüm
Demekki neymiş, kimseyi evlenene kadar sevip bağlanmayacakmışsın, burda hergün neler neler okuyoruz ayrılanlardan.

Yeniden aşık olamıycam kimse beni sevmeyecek gibi gelmeye başladı kalbim çok yanıyor ailelerimizede beni suçlamış beni sevmiyordu sürekli kavga ediyordu o çocuk gibi davranıyor diye tek isteğim beni anlaması düzeltmekti meğer o başka limanlara yol almış

Aldatma olayı aldatanla alakalı bı problemdir. Sen yapman gerekeni yapmışsın tabi ki terkedecektin. Kal dese bile biseyler degismezdi. Tekrar aynı hatayı yapması için ona imkan sunmuş olacaktın. Hem bazı insanlar bitsin demeti beceremez karşısına yükler bununda yükünü. Sanırım o da öyle yapmış bu yukude sana bırakmış o yüzden karşı çıkmamış kal dememiş.

Bı şekilde zamanla geçiyor bu üzüntü içine kapanma iyi hissettigin yerlere git sosyalles. Ama asıl sorun şu ki ondan sonra gelecek olanlara hep şüphe ile yaklaşmana neden olacak bu durum muhtemelen.

Nasıl öğrendiniz son zamanlarda size karşı ilgisi nasıldı biraz açar mısınız
Şöyle öğrendim telefonunu son zamanlarda vermemeye başlamıştı uzun süre mesajları aralıklı atmaya başladı bende şüphe ettim ama konduramadım arkadaşım onu biriyle görmüş ona söylemedim sonra attığı storideki kızda o olunca konuyu açtım o da zaten ayrı gibiydik dedi ama değildik sadece soğuk davranıyordu aşk her şeyi yener sevdiğim adam gitme der diye yükseldim ama bir şey yazmadı engelledi ayrıydık zaten demeside çok koydu

Öyle olmuyor abla çok sevmiştim kirpiğine zarar gelsin istemem canımı istese verirdim şimdi çok kötüyüm
Evli olsaydınız ne olacaktı?Şimdi tek yapacağınız şey Kpss'ye hazırlanıp,iyi bir yere atanmak olmalı.Kimse için hayatınızı bu derece etkileyecek planlar yapmayın bir dahaki sefere.Hayat devam ediyor,çok daha güzel bir aşk mutlaka sizi bulacaktır.Kirpikleri kopsun ayrıca.

onun için kpss yi bırakmıştım atanmamıştım evlenecektik
Bu da sana esaslı bir hayat dersi olsun işte. Kimse için kendi geleceginden vazgeçme.
Bence hemen şimdi yeni bir kursa yazıl,2024 kpssine gir ve atanmaya bak .
Hayırlısı olmuş,evlensen bile böyle ıssız güçsüz ortada kalabilirdin çocuğunla..belki böylesi en hayırlısıdir, kendi mesleğini eline alman için bir uyarıdır

Şöyle öğrendim telefonunu son zamanlarda vermemeye başlamıştı uzun süre mesajları aralıklı atmaya başladı bende şüphe ettim ama konduramadım arkadaşım onu biriyle görmüş ona söylemedim sonra attığı storideki kızda o olunca konuyu açtım o da zaten ayrı gibiydik dedi ama değildik sadece soğuk davranıyordu aşk her şeyi yener sevdiğim adam gitme der diye yükseldim ama bir şey yazmadı engelledi ayrıydık zaten demeside çok koydu
Aşk her şeyi yener mi😁 bir şeyi yendiği yok kandırmışlar sizi.

İlk sevgilim ve ilk aşkımdı ama bu saatten sonra aşk beni bulmaz bulsada bir şeyi yenmez bir şeye yaramaz sadece boş hayal ve acı veriyor anladım

hiç bir şey için geç değil, tekrar hazırlan sınava. Kendine hak ettiğin hayatı kur.

Back