...ah keşke babam ikna olmasydı vermeseydi beni..
evet arkadaşlar,bekarlığından vazgeçmek istemiyor..bekarken yaptıklarını yapsın ben de evde onu bekleyeyim istiyor..ona göre bu normal bişey ne var ki bunda hatta sorun yapan benim yani ben sussam herşey müthiş hiçbi sorunuuz yok ben büyütüyorum böyle sanıyor...oysa dedim ya ben ona gayet ciddi ve sakin isterse bekarlık hayatlarımıza geri dönebileceğimizi(elbette ayrılarak) bile söyledim aylar önce...hatta bi defasında da bak sen istersen git şöyle bir 10 gün ayrı kalalım sonra gel bana deki benim bekarlık hayatım çok güzelmiş ben o günlere dönmek istiyorum de ben razıyım ayrılalım dedim bunu bile teklif ettim..hiçbişey bundan daha kötü olamaz istersen böyle bi yapalım bi dene dedim hayır diyor bu fikre saçmalama diyor.mutlu değilsen pişmansan söyle ben güçsüz kafamı kuma gömen birisi değilim diyorum hayır mutluyum diyor..valla ne yapacağımı bilmiyorum...doğuma çok az kaldı bu hafta içinde olacak bugün yarın...böyle mi olacaktı...ben ne hayallerle evlenmiştim..ne emekler verdim...benim canım bebeğim...allahım sen bebeğimin hatrına şu adamın aklını başına getir diyorum ama yok umut hiç yok...
bazı çıktığı akşamlar içki içiyor arkadaşlar...her akşam değil ama bazı akşamlar..o bişeyler içmeye gidiyor dediğim yerde...kötü kokuyorsun diyom yanına yaklaşmıyorum onun yanında uyumuyorum vazgeçer diye...sanıyorum benim gönlümü her defasında alabileceğini sandı.. ama bu kez içimden kesinlikle düzeltmek gelmiyor...hiçbişeyi hketmediğini düşünüyorum ben evine müthiş özen gösteren çalıştığım halde üstelik güzel yemekler yapan güzel masalar hazırlayan biriyim .kendime de bakarım...güzel oluşumla ilgili çok övgü alırım.. hamileliğimde bile çok kilo almadım bebeğim çok sağlıklı...güzel giyinirim...eşimin güzel giyinmesi için özen gösteririm... nerde hata yaptım bilmiyorum...yanlış insan galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?