• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Evet kadın biraz susacak, yerini bilecek, erkeğe öyle kafa tutmayacak . Ha bunları yapmayan da oturup erkek erkek diye ağlamayacak. Ben anlamıyorum. Hem erkek diye ağlarsiniz hem de ben kendimi ezdirmem, ağzıma geleni sayarım dersiniz. Bi tutarlı olun yaaa. Ne bu erkeklerin sizden çektiği.
Ben bu yorumdan bişey anlamadım. Yani hakkaten şaşırdım. Erkeksiz kalmamak için yerimizi bilmemiz bi de kendimizi ezdirmemiz mi lazım yani:KK64:

Ben bu yorumdan bişey anlamadım. Yani hakkaten şaşırdım. Erkeksiz kalmamak için yerimizi bilmemiz bi de kendimizi ezdirmemiz mi lazım yani:KK64:
Onun için yazmadım. Biri vardı burda eşim beni dövdü diye sizlaniyordu. Özelden yazdım. Polise git rapor al. Evden uzaklaştırma kararı al vs. Hatta Telefonumu verdim arasın diye. Adres ver polis gondereyim yardimci olayım dedim. Gece yarısına kadar uğraştım. Burdan ağlıyor sizliyorlar ama yardıma kapalılar. Ya da burdan dalga geçiyorlar. Biraz O türlere istinaden yazdım. Hani sıkıntı var. Yardım edelim diye çözümler sunuyoruz. Yok. Kadın çözüm istemiyor boşanmak ta istemiyor. O zaman sus otur diyorum. Ne diyeyim işte.

Back