• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Pandufminnak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
121
31
13
39
Merhaba kizlar :(

Daha onceki konularimdan bilen arkadaslar olsada ozet geceyim :( ben bosanan bir bayanim cocugum yok yaklasik alti yil olucak bosanali :(

Eski esimden once gorustugum bir sevgilim vardi uzun yillar gorustugum mezhep farkindan dolayi ailem vermedi :( annem dominant dedigim dediktir cok sevdim hastanelik oldum genede ailem vermedi :( ve biz eski sevgilimle bir tartisma sonucu ayrildik :( sonra barisma girisimleri oldu ama ailem vermemekte israrliydi annem defalarca kapiyi gosterdi ona gidersen bizi sil diye :(

Nitekim ailemin istedigi biriyle evlendim on ay evli kaldim siddet ve ihanet sonucu bosandim :( ailemin yanina dondum...

Eski sevgilim bosandiktan yaklasik dort yil sonra karsima cikti defalarca konusmak istedi reddettim okadar israrciydiki gorusmeye basladik o hic evlenmemisti sonuna kadar yanimda olacagini elimi hic birakmayacagini soyledi sekiz aydir gorusuyorduk :(

Cagri merkezinde calisiyorum stresli bir isim var malesef :( facebook hesabim hacklendi ve adima uygunsuz yazilar yazildi yaklasik 15 hesap acildi bu donemde erkek arkadasim hep yanimdaydi :( bu uygunsuz yazilar ve paylasimlar isyerime aileme herkese gonderildi konu savcilikta :( incelemede ...

Bu donemde gerildim is stresi arti bu konu sevgilimle cok tartisir hale geldim sanki herseyin sorumlusu oymus gibi :( defalarca uyardi beni sesini yukseltme bana diye :(

Dinlemedim :( sevgiliminde dedigim dedik gergin agresif yapisi vardir ama bana karsi hep anlayisli ve Alttan alan taraf oldu :(

En son iki hafta once yemege ciktik arkadslarina nisanlim dedi evlilik teklifi etmisti yuzuk takmisti bana aylar once :( ailesiylede cok iyiyimdir severlerdi beni

Bu yemekten uc gun sonra gene adima fake hesap acildi ve sirket yoneticiletime yazi gondermis cok agladim krize girdim o esnada sevgilim aradi durumu anlattim yol gosterdi tekrar polisi ara diye defalarca aradim noldu cozum yok olan bana oluyor dedim cevabi heralde olan sana olucak kisi kimse problemi seninle dedi bu sozu dahada gerdi agzima geleni saydim suratina kapadim telefonu :(

Sonra sert ciktigimin farkina vardim defalarca uyarmisti beni cunku :( ondan sonra telefonlarima cevap vermedi mesaj attjm yok ortak arkadaslarimi devreye koydum bu konu benim icin kapandi defalarca uyardim dinlemedi denedik olmadi yoluna baksin dedi :(

Gurur yapmadim gunlerce whatsaptan yazdim okudu cvp vermedi en son iki gun once herkes bir sansi daha hakeder nolur yazdim defalarca uyardim dinlemedin sana bisey yazmakta konusmakta icimden gelmio onune bak yazdi sadece :(

Gene komsum var bayan onunda tanidigi arattim demiski bu konuyu kapattim konusmak istemiyorum dinlemedi beni demis zamana birak gerginsin sonra tekrar oturun konusun kac yillik gecmisiniz var demis komsum oda bende boyle olsun istemezdim ama donusu yok demis :(

Bana isyerimde evlilik teklifi etmisti sik sik ailesine gotururdu esya ev bakmaya baslamistik :( hatamin farkindayim kizlar yorumlar sertte olabilir hakettin diye evet hakettim :( cok pismanim evet bitti :(

Merhaba kizlar :KK43:

Daha onceki konularimdan bilen arkadaslar olsada ozet geceyim :KK43: ben bosanan bir bayanim cocugum yok yaklasik alti yil olucak bosanali :KK43:

Eski esimden once gorustugum bir sevgilim vardi uzun yillar gorustugum mezhep farkindan dolayi ailem vermedi :KK43: annem dominant dedigim dediktir cok sevdim hastanelik oldum genede ailem vermedi :KK43: ve biz eski sevgilimle bir tartisma sonucu ayrildik :KK43: sonra barisma girisimleri oldu ama ailem vermemekte israrliydi annem defalarca kapiyi gosterdi ona gidersen bizi sil diye :KK43:

Nitekim ailemin istedigi biriyle evlendim on ay evli kaldim siddet ve ihanet sonucu bosandim :KK43: ailemin yanina dondum...

Eski sevgilim bosandiktan yaklasik dort yil sonra karsima cikti defalarca konusmak istedi reddettim okadar israrciydiki gorusmeye basladik o hic evlenmemisti sonuna kadar yanimda olacagini elimi hic birakmayacagini soyledi sekiz aydir gorusuyorduk :KK43:

Cagri merkezinde calisiyorum stresli bir isim var malesef :KK43: facebook hesabim hacklendi ve adima uygunsuz yazilar yazildi yaklasik 15 hesap acildi bu donemde erkek arkadasim hep yanimdaydi :KK43: bu uygunsuz yazilar ve paylasimlar isyerime aileme herkese gonderildi konu savcilikta :KK43: incelemede ...

Bu donemde gerildim is stresi arti bu konu sevgilimle cok tartisir hale geldim sanki herseyin sorumlusu oymus gibi :KK43: defalarca uyardi beni sesini yukseltme bana diye :KK43:

Dinlemedim :KK43: sevgiliminde dedigim dedik gergin agresif yapisi vardir ama bana karsi hep anlayisli ve Alttan alan taraf oldu :KK43:

En son iki hafta once yemege ciktik arkadslarina nisanlim dedi evlilik teklifi etmisti yuzuk takmisti bana aylar once :KK43: ailesiylede cok iyiyimdir severlerdi beni

Bu yemekten uc gun sonra gene adima fake hesap acildi ve sirket yoneticiletime yazi gondermis cok agladim krize girdim o esnada sevgilim aradi durumu anlattim yol gosterdi tekrar polisi ara diye defalarca aradim noldu cozum yok olan bana oluyor dedim cevabi heralde olan sana olucak kisi kimse problemi seninle dedi bu sozu dahada gerdi agzima geleni saydim suratina kapadim telefonu :KK43:

Sonra sert ciktigimin farkina vardim defalarca uyarmisti beni cunku :KK43: ondan sonra telefonlarima cevap vermedi mesaj attjm yok ortak arkadaslarimi devreye koydum bu konu benim icin kapandi defalarca uyardim dinlemedi denedik olmadi yoluna baksin dedi :KK43:

Gurur yapmadim gunlerce whatsaptan yazdim okudu cvp vermedi en son iki gun once herkes bir sansi daha hakeder nolur yazdim defalarca uyardim dinlemedin sana bisey yazmakta konusmakta icimden gelmio onune bak yazdi sadece :KK43:

Gene komsum var bayan onunda tanidigi arattim demiski bu konuyu kapattim konusmak istemiyorum dinlemedi beni demis zamana birak gerginsin sonra tekrar oturun konusun kac yillik gecmisiniz var demis komsum oda bende boyle olsun istemezdim ama donusu yok demis :KK43:

Bana isyerimde evlilik teklifi etmisti sik sik ailesine gotururdu esya ev bakmaya baslamistik :KK43: hatamin farkindayim kizlar yorumlar sertte olabilir hakettin diye evet hakettim :KK43: cok pismanim evet bitti :KK43:
üzerine düşen ona biraz zaman ver düşünsün,sık boğaz etme! ayyy lütfen yalvarmada ,hiç hoş değil bir kadının da bu kadar bir erkeğe ben ettim sen etme duruşu....

Sizle ugraşanı acısını ondan çıkarmanız cok saçma olmuş. Nitekim sonucuda ortada.
Bi süre bekleyin bence. Sizin kendinize gelmeniz içinde yapabilir.

üzerine düşen ona biraz zaman ver düşünsün,sık boğaz etme! ayyy lütfen yalvarmada ,hiç hoş değil bir kadının da bu kadar bir erkeğe ben ettim sen etme duruşu....
Canim uzerine cok gittim cok kirdim defalarca uyardi :( ona gore kadin biraz susmasini bilmeli :( ama cok icim aciyor :( bana daha once sildimmi donmem demisti:( aile icindede dedigim dediktir cunku kafasina koydugunu yapar

Canim uzerine cok gittim cok kirdim defalarca uyardi :KK43: ona gore kadin biraz susmasini bilmeli :KK43: ama cok icim aciyor :KK43: bana daha once sildimmi donmem demisti:KK43: aile icindede dedigim dediktir cunku kafasina koydugunu yapar
bak cnm tepkilerini fazla buluyorsan git bir psikoloğa bunun önüne ancak kusarak geçersin en güzel kusma yeridir,psikologlar....tecrübeyle sabit...bende ikinci evliliğimi yaptım adam artık öfke nöbetlerimden bıkmıştı....bizde ruhsal sıkıntı var bunu kabullen başta kendine çözüm bul kaldıki tepkilerin ağır olması da kaçınılmaz bir sürü saçma durum yaşıyorsun....sonrasında bu durumu düzeltmek için ruhi olarak normal olmadığını ve destek gördüğünü söyle ben böyle çözdüm kurtardım yuvamı...ha evli değilsin ama adama böyle giderse evlenince yapacaklarından korkmuş belliki....

bak cnm tepkilerini fazla buluyorsan git bir psikoloğa bunun önüne ancak kusarak geçersin en güzel kusma yeridir,psikologlar....tecrübeyle sabit...bende ikinci evliliğimi yaptım adam artık öfke nöbetlerimden bıkmıştı....bizde ruhsal sıkıntı var bunu kabullen başta kendine çözüm bul kaldıki tepkilerin ağır olması da kaçınılmaz bir sürü saçma durum yaşıyorsun....sonrasında bu durumu düzeltmek için ruhi olarak normal olmadığını ve destek gördüğünü söyle ben böyle çözdüm kurtardım yuvamı...ha evli değilsin ama adama böyle giderse evlenince yapacaklarından korkmuş belliki....
Psikologa gitmeye basladim canim :( fake hesaplar cok cirkindi :( faturasini ona kesmemde hataydi :( napmaliyim artik :(

Yazik adamin hatasi neymis yahu. Resmen size asik birini sogutabilmissiniz tebrik ediyorum ;)

Psikologa gitmeye basladim canim :KK43: fake hesaplar cok cirkindi :KK43: faturasini ona kesmemde hataydi :KK43: napmaliyim artik :KK43:
okey doğru yoldasın ,önceliğin kendin olsun karşındaki kim olursa olsun bulunduğun huzursuzluktan kurtul önce zaten o da zamanla sendeki değişimi görecektir....bu kadar korkma lütfen kim sevgisini içine gömüp sırf çok konuşmuş diye ebediyen ayrılmış,son bir şans verir ama biraz bekle, sabır....

okey doğru yoldasın ,önceliğin kendin olsun karşındaki kim olursa olsun bulunduğun huzursuzluktan kurtul önce zaten o da zamanla sendeki değişimi görecektir....bu kadar korkma lütfen kim sevgisini içine gömüp sırf çok konuşmuş diye ebediyen ayrılmış,son bir şans verir ama biraz bekle, sabır....
Canim dedigim dediktir silip atar biliyorum gunlerdir yalvardim agladim degisicem dedim asla olmaz dedi :( onu gormem zor artik :( bes dk konusalim dedim gerek yok dedi :( komsuma bile bu konuyu acmayalim ben yoruldum bitti artik uzulmesin yoluna baksin demis artik aramayi kestim umidim yok :(

Canim dedigim dediktir silip atar biliyorum gunlerdir yalvardim agladim degisicem dedim asla olmaz dedi :KK43: onu gormem zor artik :KK43: bes dk konusalim dedim gerek yok dedi :KK43: komsuma bile bu konuyu acmayalim ben yoruldum bitti artik uzulmesin yoluna baksin demis artik aramayi kestim umidim yok :KK43:
cnm sen bir yuvada yaşadığın insanı sildin attın o zaman çok mu kolaydı ......bu da kim?daha mı çok sevdin? dahamı çok umutların söndü?,daha mı çok aldatıldın?sen kendi hatalrından dolayı bu kadar üzgünsün bence bu kadar çabuk yıkılma ....dünyanın sonu değil ama şunu düşün düzelmeyecekte değil,senin yerinde olsam artık aramam...ne yani o mükemmel de senmi berbat bir kişiliksin sana acıyorda o yüzdenmi bir ilişki yürütüyor...bu ilişki ne kadar senin için değerliyse,onun için de o kadar değerli olmalı,o ne kadar vazgeçilmezse sende o kadar vazgeçilmez olmalısın,,,,veeeeee lütfen kendine acıma şu vah vah ları bırak biraz toparlan...benim bildiğim kadınlar biraz daha dik durmalı bu ayrılık olaylarında ki erkekte neyi kaybettiğini görsün.......dünyanın en vazgeçilmez insanı da olsa karşımda nolur bana dön diye yalvaran biri bana daha itici ve zavallı gelir...şu duruşunu önce kambur gibi görünmekten kurtar...evet bu durumdaydım o yüzden hata yaptım beni sileceksen eyvallah de...hani iyi gün kötü gün noldu?de...

cnm sen bir yuvada yaşadığın insanı sildin attın o zaman çok mu kolaydı ......bu da kim?daha mı çok sevdin? dahamı çok umutların söndü?,daha mı çok aldatıldın?sen kendi hatalrından dolayı bu kadar üzgünsün bence bu kadar çabuk yıkılma ....dünyanın sonu değil ama şunu düşün düzelmeyecekte değil,senin yerinde olsam artık aramam...ne yani o mükemmel de senmi berbat bir kişiliksin sana acıyorda o yüzdenmi bir ilişki yürütüyor...bu ilişki ne kadar senin için değerliyse,onun için de o kadar değerli olmalı,o ne kadar vazgeçilmezse sende o kadar vazgeçilmez olmalısın,,,,veeeeee lütfen kendine acıma şu vah vah ları bırak biraz toparlan...benim bildiğim kadınlar biraz daha dik durmalı bu ayrılık olaylarında ki erkekte neyi kaybettiğini görsün.......dünyanın en vazgeçilmez insanı da olsa karşımda nolur bana dön diye yalvaran biri bana daha itici ve zavallı gelir...şu duruşunu önce kambur gibi görünmekten kurtar...evet bu durumdaydım o yüzden hata yaptım beni sileceksen eyvallah de...hani iyi gün kötü gün noldu?de...
Canim en son yoluna bak anladin umarim yazdi bende birdaha bisey yazmadim iki gun oldu tepki vermiyorum :( gunlerce aradim yalvardim cunku :( annesi beni aradi agladi :( kizim gibi seviodum seni diye :( ama erkek arkadsimi taniyorum dort yildir babasiyla konusmuyo bana o ornegi verdi ben babami silip atmisim dusun artik dedi :(

Adamın ne suçu var da hıncınızı ondan aldınız?
Fake hesapları açan eski eşiniz olabilir.
Ondan supheleniyorum evet canim konu savcilikta ama paylasimlar kotuydu imsan icine cikamaz olmustum :( hatamin farkindayim bedelinide agir oduyorum :( ama okadar zor sartlar altinda yillar sonra biraraya geldikki :(

Back
X