Canım acıyor hem de çok dayanamiyorum

belliki daha yaşlarınız ufak. böyle oyuncak haline gelmiş bi ilişkinin devam etmemesi zaten daha sağlıklı. sakın yalvarıp ağlama karşısına geçip gururunu yerle bir etme madem aldatmamışsın. yani sen haklıysan bırak yalvarcaksa gelsin o yalvarsın ama senin yerinde olsam yoluma devam ederdim. şimdi seviyorum sanarsın alışkanlıktır geçince anlarsın zaten sevmedini ama sen bilirsin

sana neden bukadar güvenmiyorki..

konuşun anlat neler olduysa

inanırsa senindir..

inanmazsa sal ipini gitsin....

Yaslariniz kac bacim sizin..tokat atmalar falan bu nedir ya..dizileri fazla izliyosunuz galiba..sana guvenmeyen adam biraksin gitsin senden supheleniyosa zaten bu isin oluru yok.sana hergun supheyle yaklasan birini istiyomusun cidden..boyle bsey icin dua edemem yani..dunyada erkek kalmadi sanki.biraz agirdan satin kendinizi..ellerine kozu veriyosunuz kendilerini vazgecilmez bsey saniyolar..

Eski sevgilileri mi yoksa eski eşleri mi ekliydi?

22 yaşında artık olgunlaşması gereken bir kadınsınız bu ne toy bir ilişkidir. Şiddet ne olursa olsun dünyadaki en çirkin şeydir. Bir kadın bunu kendine nasıl yakıştırır.

Size güvenmeyen bir adamın ardından seviyorum diye ağlamak acizliktir. Saçma sapan ilişkiler yaşayıp sonra seviyorum diye ağlıyorsunuz. Dünyada adam mı bitti de bu ne olduğu belirsiz adama takıldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…