Canım acıyor hem de çok dayanamiyorum

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
Kızlar sevgilim beni terk etti hemde onu aldattığımi düşünüyor canım o kadar açıyor ki anlatamam sizden dua istiyorum lütfen doğruyu görsün beni affetsin lütfen benim için dua edin şuan elimden başka birşey gelmiyor

Size güvenmeyen ve sizi kendisini aldatmakla suçlayan bir adamın , size geri dönmesini beklememeniz için dua edebilirim ancak.

Sen beni nasıl suçlarsın diye adama kızmanız ve sizin arkanızı dönüp gitmeniz gerekirken beni affetsin diyorsunuz. Ne için affedecek ?

Anlatmazsan sana yardımcı olamayız ki ?
Sanırım aldattın ve şimdi pişmansın...

Sana güvenmeyen sahıs geri dönsün diye dua etmemizi istemenin mantıklı yönünü bulamadım.

Ben Allah akıl fikir versin sana ve senin gibi düşünen kızlara diye dua ediyorum.

yanlış anlaşılma ile insan insanı öldürüyor
oysaki karşılıklı konuşabilmek te yalnızca insana verilen bir meziyettir
bu işi dualara bırakmak yerine önce elinden geleni yap
onu aldattığını düşünmesine sebebiyet veren ne varsa
önce bunlara açıklık getir

bu konuşmayı yapmak için de sakın yalvarıp yakarma son kez konuşalım diye...vs
bu konuşmayı yapması için onun mecbur olduğunu ima et
nasıl saygı ile başladı ise
aynı çerçevedede bitsin diyerek git konuşmaya
kendini ezip büzme
yanlış anladığı ve sana güvenmediğ*i için ona kırgınlığını hissettir

Ben olsam çok öfkeli olurdum ne demek aldatmadığın halde öyle sanıp terk etmesi.

Tokat attım ona zaten küstük bide bu aldatma çıktı düşük yere tokat attım sinirle telefonunu vermedi diye aciz değilim seviyorum sadece

Pazartesi buluştuk eski sevgilileri ekli ben de sanaldaydi konuştuğum birine sırf yaptığından utansın diye sevgilim dedim çıkmadık bile sırf kiskansin bile üstelik söylediğim kişi başka şehirde 12 haziranda fotoğrafını begenmisim o kişinin hatırlamıyorum bile tokat yüzünden küstük zaten bide bu çıktı yanı telefonu elime vermedi diye ama gösterdi rehberini ama ben sinirinden vurdum sert bi şekilde bitti dedi bana konuşmuyor tek yaptığı beddua etmek

ikinizin de yaptığı çocukça.
adam eski sevgilileri ile muhatap sen desen sanaldan kıskandırma çabaları.
tokat patlamış gitmiş zaten.

ay iyiki bitmiş
böyle ilişki mi olur? yaşınız kaç?

12 martta açtığın konunun içeriği

hala bu adamlaysan herşey müstehak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…