- 18 Ekim 2017
- 5.949
- 36.199
- 33
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
O beğenmeyen beni bitirdi kuzu ahshsjs kadını asla anlamıyorum arada görüyorum yorumlardaBeğenmeyenlere ironi yaptım beybiSen iyisin yine, havalar ısındı ısınalı okumuyorum ben tekrar başlıycam inş
Kedi köpek yok çünkü, Paris’te cirit atıyorlarmış ben görmedim Allahtan. Bizim orda tarla faresi var sadece. Fırfır sağ bırakmadı ama kıydı hepsineFransa'nın fareleri de çok büyük. Vize verseler de ben yaşamam hah
Donla aç kapıyı beyni yansın gelemesin bi hafta kendineTayt tişört pantolon tişört
Türkiye'yi de o şekilde fare bassın istiyorlar işte sokakta hayvan istemeyenlerKedi köpek yok çünkü, Paris’te cirit atıyorlarmış ben görmedim Allahtan. Bizim orda tarla faresi var sadece. Fırfır sağ bırakmadı ama kıydı hepsine
2025de paris gorevim olacak muhtemelen raid fln alsak mi?Kedi köpek yok çünkü, Paris’te cirit atıyorlarmış ben görmedim Allahtan. Bizim orda tarla faresi var sadece. Fırfır sağ bırakmadı ama kıydı hepsine
Kız kalbim sıkışıyo düşündükçeTürkiye'yi de o şekilde fare bassın istiyorlar işte sokakta hayvan istemeyenlerbunca sorunun üstüne fareleri hiç çekemem valla
Raid mi? Bazukayla gel annem sen, anca2025de paris gorevim olacak muhtemelen raid fln alsak mi?
Kıyamam tek sorun o muymuş?Arkadaşlar malum kişi aradı. Söylediklerini söyleyeyim. Ailemle samimiyetini kaybettin çok üzülüyorum
AyyyyArkadaşlar malum kişi aradı. Söylediklerini söyleyeyim. Ailemle samimiyetini kaybettin çok üzülüyorum
Kıyamam tek sorun o muymuş?
Kanguru gibi kız hepsi. Farelikten çıkmış onlarratatuyyyy
Sen barışcan mı bunla?Halen ailem diyor mutluluk huzuru düşünen yok
Bitti dedim canın sağolsun dediSen barışcan mı bunla?
Küfür etcem şimdi, osuruğu ayıplayan düşüp bayılacakBitti dedim canın sağolsun dedi
Arkadaşlar malum kişi aradı. Söylediklerini söyleyeyim. Ailemle samimiyetini kaybettin çok üzülüyorum
Adeta pazarda aldıklarım 415 lira tutmuş da 400 versek yeter mi emrivakisi yapmışım da canım sağolsun abla demişler gibi hissettirdi.Bitti dedim canın sağolsun dedi