- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Fransa’da ki salatalıklar sana yemin ediyorum 40 cmDün eşime gelirken salatalık al demiştim, kazık kadar kart salatalıkları almış gelmişti. Bu da böyle bir boş muhabbet.
Normalde bırakmazdım çiçeğim gayet de güzel gidiyordu kitap yurtdisina gittim bir ara almayi unutmusum biraz da sürdü dönmem orada çok aradım yokluğunu kitabınKitabı yarım bırakmanı kınım kınım kınayıp beğenmesem de (!) koca övüp üzmem seni minnoşum
Gittin mi sen medeni topraklara?Fransa’da ki salatalıklar sana yemin ediyorum 40 cm
Yok ay sonu gidicem sanki evimi özledimGittin mi sen medeni topraklara?
Elin gavuru ve osuruk diyince aklıma kocam geldiDoğru elin gavuru ulu orta yerde osuruyor biz osuruk diyince ayıp oluyor
O zaman hemen mevzuya geri döndüreyim osurup zıçtığım evim, dönüp yattığım evimYok ay sonu gidicem sanki evimi özledim
Onu akıl etmesi de büyük başarı bence.Size komik bir şey anlatayım da gülün. Canım kocam asla ama asla süslü cümleler kurmayı beceremiyo. Hani ben edebiyat yaparım ama o asla yapamaz. Doğum günlerinde de seni çok seviyorum canım karım yazar hikayeye ekler. Neyse bu doğum günümde bana bir yazı döşemiş şok oldum. Ulan dedim kendini mi geliştirdin naptın be adam. Sonra bi işkillendim. Chatgpt’sine bir bakarım ki karımı çok seviyorum doğum günü bugün. Onu çok sevdiğimi anlatan cümleler kur yazmışchatgpt de yazmış da yazmış. Benim saftirik de sen ortaya karışık yazı çıkar ben bulunca çok gülmüştük ya hala aklıma geldikçe gülüyorum
Yok biz temiz kadınlarızAyy şu gacıların haline bahhh osurmalı zıçmali mıçmalı neler konuşuyorlar püüü
Ben de sabahın köründe bankaya gidicem uyku 0Neyse ben gidip yatıyım sabah çocuk okula bırakılacak işe gidilecek
Ay ne konuşalım Tokyo borsasını mı konuşalımAyy şu gacıların haline bahhh osurmalı zıçmali mıçmalı neler konuşuyorlar püüü
Ashshsh neden Tokyo beybisiAy ne konuşalım Tokyo borsasını mı konuşalım
Ne bileyimAshshsh neden Tokyo beybisi
Beğenmeyenlere ironi yaptım beybiNormalde bırakmazdım çiçeğim gayet de güzel gidiyordu kitap yurtdisina gittim bir ara almayi unutmusum biraz da sürdü dönmem orada çok aradım yokluğunu kitabın
Bir süre sonra övün yazık yaw sizinkilerin de günahı yok simdi ahsahja
aaa deli mi ne istediğin gibi giyersin onu ilgilendirmez ama açık seçik tabirin de hoş değil.Yazacak kimse bulamadim buraya yazayim. Dışardaki kadınlar bile senin evdeki halinden açık giyiniyor dedi koca olacak herifkırıldım açık seçik giyinmeye alışkın değilim ama istiyor alenen
Evde ne giyiyorsun kiYazacak kimse bulamadim buraya yazayim. Dışardaki kadınlar bile senin evdeki halinden açık giyiniyor dedi koca olacak herifkırıldım açık seçik giyinmeye alışkın değilim ama istiyor alenen
Tayt tişört pantolon tişörtEvde ne giyiyorsun ki
Fransa'nın fareleri de çok büyük. Vize verseler de ben yaşamam hahFransa’da ki salatalıklar sana yemin ediyorum 40 cm