Canı Sıkılanlar Topiği

Kitabı yarım bırakmanı kınım kınım kınayıp beğenmesem de (!) koca övüp üzmem seni minnoşum💕
Normalde bırakmazdım çiçeğim gayet de güzel gidiyordu kitap yurtdisina gittim bir ara almayi unutmusum biraz da sürdü dönmem orada çok aradım yokluğunu kitabın😥
Bir süre sonra övün yazık yaw sizinkilerin de günahı yok simdi ahsahja😂

Size komik bir şey anlatayım da gülün. Canım kocam asla ama asla süslü cümleler kurmayı beceremiyo. Hani ben edebiyat yaparım ama o asla yapamaz. Doğum günlerinde de seni çok seviyorum canım karım yazar hikayeye ekler. Neyse bu doğum günümde bana bir yazı döşemiş şok oldum. Ulan dedim kendini mi geliştirdin naptın be adam. Sonra bi işkillendim. Chatgpt’sine bir bakarım ki karımı çok seviyorum doğum günü bugün. Onu çok sevdiğimi anlatan cümleler kur yazmış🤣🤣🤣🤣 chatgpt de yazmış da yazmış. Benim saftirik de sen ortaya karışık yazı çıkar😂😂 ben bulunca çok gülmüştük ya hala aklıma geldikçe gülüyorum
Onu akıl etmesi de büyük başarı bence. 😁

Normalde bırakmazdım çiçeğim gayet de güzel gidiyordu kitap yurtdisina gittim bir ara almayi unutmusum biraz da sürdü dönmem orada çok aradım yokluğunu kitabın😥
Bir süre sonra övün yazık yaw sizinkilerin de günahı yok simdi ahsahja😂
Beğenmeyenlere ironi yaptım beybi🤣 Sen iyisin yine, havalar ısındı ısınalı okumuyorum ben😐 tekrar başlıycam inş

Yazacak kimse bulamadim buraya yazayim. Dışardaki kadınlar bile senin evdeki halinden açık giyiniyor dedi koca olacak herif 😔 kırıldım açık seçik giyinmeye alışkın değilim ama istiyor alenen
aaa deli mi ne istediğin gibi giyersin onu ilgilendirmez ama açık seçik tabirin de hoş değil.

X