- 18 Ekim 2017
- 5.949
- 36.199
- 33
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Valla idol kadın şu rahatlık bende de olaydı keşkeKiz burhan nereye gittin
Gunaydin herkese
Hala ise gelmeyen sefim sana gunaydin yok
Kizlar aksam anlattigim kadin ise daha gelmedi
Bence barıştı bile. Hiçbir zaman da bitirme gibi bir düşüncesi olmadı. Kendince haklı sebepleri vardır mutlaka.Burhan tatile gitti. Dukkani kapadi. Haftaya gelir. En son dun tekrar konusup didistiler. Bence barismaz.
Ay hayırrr lütfen hayırBence barıştı bile. Hiçbir zaman da bitirme gibi bir düşüncesi olmadı. Kendince haklı sebepleri vardır mutlaka.
Valla idol kadın şu rahatlık bende de olaydı keşke
Bence barıştı bile. Hiçbir zaman da bitirme gibi bir düşüncesi olmadı. Kendince haklı sebepleri vardır mutlaka.
Evlenince döner.Ay hayırrr lütfen hayır
Ben başından beri hiç ihtimal vermedim zaten. Buradakiler gibi yükselmedim hiç. Nişanlılık döneminde olur böyle sürtüşmeler, aileci olmayan erkek mi var diye düşünür, barışır diyordum. Artık emin oldum.Bu elektrigi biraz aldim
Ya umursamasa tamam ama uzuluyo
Yoksa anasini satar da o gucu yok
Belki gerçekten haksızlığa uğradığı için üzülüyordur. Ölüp bitmiyorum demişti. ÜfffBu elektrigi biraz aldim
Ya umursamasa tamam ama uzuluyo
Yoksa anasini satar da o gucu yok
Ben başından beri hiç ihtimal vermedim zaten. Buradakiler gibi yükselmedim hiç. Nişanlılık döneminde olur böyle sürtüşmeler, aileci olmayan erkek mi var diye düşünür, barışır diyordum. Artık emin oldum.
İnşallah. Onun için en iyisi, en hayırlısı olsun.Insallah mutlu olur
Neyden emin oldun ki? En son dun gece telefonda didisip hadi yolun acik olsunla bitirdi. Uyelik iptalinden mi oyle dusundun?Ben başından beri hiç ihtimal vermedim zaten. Buradakiler gibi yükselmedim hiç. Nişanlılık döneminde olur böyle sürtüşmeler, aileci olmayan erkek mi var diye düşünür, barışır diyordum. Artık emin oldum.
Üyelik iptali geleceğini de biliyordum, biliyorduk ama sadece ondan değil.Neyden emin oldun ki? En son dun gece telefonda didisip hadi yolun acik olsunla bitirdi. Uyelik iptalinden mi oyle dusundun?
O zaman dedikodusunu yapalım madem giderken dedikodumu yapmayın demiş ncncbBurhan tatile gitti. Dukkani kapadi. Haftaya gelir. En son dun tekrar konusup didistiler. Bence barismaz.
Barıştı mı diyorsunÜyelik iptali geleceğini de biliyordum, biliyorduk ama sadece ondan değil.
Bir atasözü ile katılayım muhabbeteHerkesin osuruğuna kimse karışamaz