- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ay anlamadım harf satın alabilir miyimAileci erkek mi yoksa a..ı erkek mi daha tehlikeli acaba….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay anlamadım harf satın alabilir miyimAileci erkek mi yoksa a..ı erkek mi daha tehlikeli acaba….
Yok olmuyo bxbxbOrtadaki 2 noktayı uygun harflerle doldur
söylemiyim şimdiYok olmuyo bxbxb
Burhan daş gibi kızsın, o herifle evlensen hayatın boyunca pişman olursun, adamın ailesini geçtim öyle çok büyük bir aşk da yok. Sal gitsin, doğru adamı bekle, mutlu olmayacaksan evlenmenin amacı ne kiÇok ağırıma gitti.
Demek ki dışardakilere bakıyorYazacak kimse bulamadim buraya yazayim. Dışardaki kadınlar bile senin evdeki halinden açık giyiniyor dedi koca olacak herif kırıldım açık seçik giyinmeye alışkın değilim ama istiyor alenen
Koca herif daha koltugu anasina bacisina sormadan alamiyor. Bundan koca moca olmaz. Cehennemin kapisindan dondun bebis.Çok ağırıma gitti.
Hiç yanma, git bir fakir bul sevindir, verilmiş sadakam varmış de şükret. Olayın sıcaklığı var hala üzgün de olabilirsin, alışkanlık olmuştur bu kadar zamanda, bi de hayaller vardı kafanda, dün gelinlik seçerken birden herşey tepetaklak oldu, üzülmeni anlarım ama valla kurtuldun.Neyse ben köşede mallığıma yanayım. İyi oldu bir mallık her şeyi öğretir.
Kötü tecrübe zararin neresinden dönersen kâr. Çok da önemli değilmiş onlar için demek ki bu evlilik seni kaybettiklerine yansınlar sen iyiyken herşey iyiymis, küçük olumsuz bir hamlede hemen uçtularNeyse ben köşede mallığıma yanayım. İyi oldu bir mallık her şeyi öğretir.
Yok o da yazmıştı bir şeyler, meğer ossuruktan kastı Burhan’ın yorumuymuş.Melisa Derinsu mu olmuş
barışmayı aklından bile geçirme.
Teşekkür ederim Jane'mTeşekkür ederim beybi Freddy gel kuşum
Evet, muhtemelen bitirmedi bile.Sen barışcan mı bunla?