-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yok anam kupkuru hepYerli salatalık raflarındakiler taze oluyor. O da bulamadım dedi ama ben buluyorum
Gpt li sey neyse onu ogrenemeye gıdıyorumdur...Size komik bir şey anlatayım da gülün. Canım kocam asla ama asla süslü cümleler kurmayı beceremiyo. Hani ben edebiyat yaparım ama o asla yapamaz. Doğum günlerinde de seni çok seviyorum canım karım yazar hikayeye ekler. Neyse bu doğum günümde bana bir yazı döşemiş şok oldum. Ulan dedim kendini mi geliştirdin naptın be adam. Sonra bi işkillendim. Chatgpt’sine bir bakarım ki karımı çok seviyorum doğum günü bugün. Onu çok sevdiğimi anlatan cümleler kur yazmışchatgpt de yazmış da yazmış. Benim saftirik de sen ortaya karışık yazı çıkar ben bulunca çok gülmüştük ya hala aklıma geldikçe gülüyorum
Dur beni bekle…Gpt li sey neyse onu ogrenemeye gıdıyorumdur...
Dur gitme yaklaş yamacıma lütfen dinle... Özgün açasım da gelmıstır, thanksDur beni bekle…
Ay bu beni görse bayılır fenalık geçirir bfbxbNe kadar rahatsız edici bir cümle kurmussunuz şöyle bir bakındimda yani gerçekten bayan ağzına yakışmayan bir tabir
Herkesin osuruğuna kimse karışamazBağyan yazmış benim osuruk lafima takılmış
Doğru elin gavuru ulu orta yerde osuruyor biz osuruk diyince ayıp oluyorHerkesin osuruğuna kimse karışamaz
Onun olayı ne ya beni bitiriyor kadınBen de diyorum Melisa yine ne saçmalıyor acaba ossuruk, zıçmak falan. Meğer mevzu buymuş ahdkjd
Herkesin osuruğuna kimse karışamaz
İyi insanın içinde kötü şey durmaz arkadaşlar osurun gitsinDoğru elin gavuru ulu orta yerde osuruyor biz osuruk diyince ayıp oluyor
Ne derdin var aşkım seninBen size burada derdimi anlatayım.
Olur mu?
Saç baş?Elbette ki elden yazılı kağıt aldı.
Birde kirasını 5 binden 10 bin yapmıştık mayısta idi zam 6250 olması gerekiyordu.
Ucuz ucuz evimde oturuyor yazmış
Geçen yıl ev satmıştı.
Eşime yanımda ol dedi.
Şimdi de beni kandırdı ucuza evimi sattirdi yazmış.
Ev emlakcidan satıldı.
Bu kadına ne yapılır sizce
Kitabı yarım bırakmanı kınım kınım kınayıp beğenmesem de (!) koca övüp üzmem seni minnoşumArada kocalarını övenler gördüm burhan ve ben erkeklerden muzdaribiz lütfen erkek övücü yorumlar yapmayalım gömüyoruz gömüyoruz.
Ailu gibi hıyar seçemeyen kocalardan bahsedebilirsiniz
Beni de katın
Lan nxnxbxbsh hiç beklemediğim bi anda geldi bu bxbxhxhDimi ya, hic bir hanimefendiye yakisirmi osura osura uyumak, sahsen ben her gece yatarken kicima gul sokuyorum ki, olur da uyku sersemi filan kacirirsam gul koksun kociskoma
Melisa Derinsu mu olmuşBen de diyorum Melisa yine ne saçmalıyor acaba ossuruk, zıçmak falan. Meğer mevzu buymuş ahdkjd