- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.881
İsim hafızam iyidir kolay kolay unutmam sevdiğim insanları özellikle
Aleykum selam hayirli aksamlar GamzecimSelamlar herkese
Sen deÇok tatlısın
As canımmmSelamlar herkese
Judy_K Nermin'cim ayeti kelimenin izahatı bu şekilde Meryem suresi ve Ali imran suresinde aynı ayetler geçer, ben Ali imrandan baktım.Eki Görüntüle 2169996 Eki Görüntüle 2169997
Evet canım. O şekilde öğreniyor.ALLAH razı olsun canım ilk sayfayı okudum da ikincinin üst kısmı uzak kaldı okuyamıyorum yaklaştırınca da kalite düşüyor Sana zahmet yakından bir kez daha çekip atsan.? Ya da okuya bilen varsa bana anlatsa kısaca?
Zekeriyya karısının bebeği yüklenip yüklenmediğini öğrenmek için mi Rabbinden işaret istemiş?
3gün susma orucundan sonra mı öğrenmiş?
Canım Ali İmran da kaçıncı ayet bu?
41.ayet canimALLAH razı olsun canım ilk sayfayı okudum da ikincinin üst kısmı uzak kaldı okuyamıyorum yaklaştırınca da kalite düşüyor Sana zahmet yakından bir kez daha çekip atsan.? Ya da okuya bilen varsa bana anlatsa kısaca?
Zekeriyya karısının bebeği yüklenip yüklenmediğini öğrenmek için mi Rabbinden işaret istemiş?
Amin gülüm :)ALLAH razı olsun canım ilk sayfayı okudum da ikincinin üst kısmı uzak kaldı okuyamıyorum yaklaştırınca da kalite düşüyor Sana zahmet yakından bir kez daha çekip atsan.? Ya da okuya bilen varsa bana anlatsa kısaca?
41.ayet canim
Napıyorsun muhtarımKimse yok mu canlar gelin sohbet edelim :))
Oyun bölümünde takılıyorum canım sen napıyorsun?Napıyorsun muhtarım
Çamaşır maratonu yaptım geldim:)Oyun bölümünde takılıyorum canım sen napıyorsun?
Hadi geçmiş olsun:)))Çamaşır maratonu yaptım geldim:)
Sağol canım uyku tutmadı mı bugün:)Hadi geçmiş olsun:)))
Biraz öyle oldu ya :) sıcaktan uyunmuyor ki dön o yana dön bu yana :)))Sağol canım uyku tutmadı mı bugün:)
Geceleri pek olmuyorsun da :)