Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

İyi geceler kızlar havalar nasıl akdeniz yanıyor resmen güneşte 50 derece vardır hatta daha fazla,gölgesi bile 45 :)

Hoşgeldin canım iyi geceler :)) İstanbul da yanıyor bulcam ya Akdeniz kadar değildir muhakkak ama biz mi alışık değiliz bilmem dışardan eve sucuk gibi geliyoruz. Evde bile ter döküyorum bu kiloyla :)))

Hoşgeldin canım iyi geceler :)) İstanbul da yanıyor bulcam ya Akdeniz kadar değildir muhakkak ama biz mi alışık değiliz bilmem dışardan eve sucuk gibi geliyoruz. Evde bile ter döküyorum bu kiloyla :)))
Hoşbulduk Geçen yaz İstanbuldaydım bana yayla gelmişti akdeniz sıcağının yanında :) 5 dk yürüme mesafesinde bile şapır şapır su akıyor resmen sanki birisi beni kıyafetlerimle denize atmış gibi oluyorum.

Doğrudur canım. Yazın Mersin'e gelmişliğim var 3 defa. Aman Allah'ım o neydi bir daha tövbe artık gidersek sadece kışın :))))

Doğrudur canım. Yazın Mersin'e gelmişliğim var 3 defa. Aman Allah'ım o neydi bir daha tövbe artık gidersek sadece kışın :))))
İstanbula bu sene kar yağmadı galiba belki bu sene biraz sıcak olmasının nedeni de o olabilir gerçi bu sene kış geçen seneki gibi olmadı.

Dışarısı yanıyor ama benim de evim serin her taraf açık tabi öyle olunca güzel esiyor ama ben balkonda yatacağım açık hava daha güzel oluyor.

Gündüz sıcakta olmaz en iyisi gece :) ama özel jet isterim hemide damıma inecek yoksa olmaz

Yir yir sinekler kiz :)

Maşallah esiyormuş en azından. Yok İstanbul esmiyor her taraf açık yaprak kıpırdamıyor :/
Balkonda yatmayı çok severimmm

Maşallah esiyormuş en azından. Yok İstanbul esmiyor her taraf açık yaprak kıpırdamıyor :/
Balkonda yatmayı çok severimmm
İstanbulda sinek çok ama değil mi özellikle sivrisinek geçen yaz tüm vucudumu yemişti orada :) ama kardeşimi 1 kere ısırmadılar benim kan hoşlarına gitti :)

Balkonda hayatta yatamam
Sana jet yollarım tamam akşam yemeğine gel gece işi sakat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…