- 28 Ocak 2009
- 33.779
- 55.119
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.901
Aynen :)Biraz öyle oldu ya :) sıcaktan uyunmuyor ki dön o yana dön bu yana :)))
Hoşbulduk Geçen yaz İstanbuldaydım bana yayla gelmişti akdeniz sıcağının yanında :) 5 dk yürüme mesafesinde bile şapır şapır su akıyor resmen sanki birisi beni kıyafetlerimle denize atmış gibi oluyorum.Hoşgeldin canım iyi geceler :)) İstanbul da yanıyor bulcam ya Akdeniz kadar değildir muhakkak ama biz mi alışık değiliz bilmem dışardan eve sucuk gibi geliyoruz. Evde bile ter döküyorum bu kiloyla :)))
Doğrudur canım. Yazın Mersin'e gelmişliğim var 3 defa. Aman Allah'ım o neydi bir daha tövbe artık gidersek sadece kışın :))))Hoşbulduk Geçen yaz İstanbuldaydım bana yayla gelmişti akdeniz sıcağının yanında :) 5 dk yürüme mesafesinde bile şapır şapır su akıyor resmen sanki birisi beni kıyafetlerimle denize atmış gibi oluyorum.
İstanbula bu sene kar yağmadı galiba belki bu sene biraz sıcak olmasının nedeni de o olabilir gerçi bu sene kış geçen seneki gibi olmadı.Doğrudur canım. Yazın Mersin'e gelmişliğim var 3 defa. Aman Allah'ım o neydi bir daha tövbe artık gidersek sadece kışın :))))
Yağmadıİstanbula bu sene kar yağmadı galiba belki bu sene biraz sıcak olmasının nedeni de o olabilir gerçi bu sene kış geçen seneki gibi olmadı.
Gece gece olmaz sabah gelininsan bir davet eder
Dışarısı yanıyor ama benim de evim serinBurası serin
Ne kahvaltimi kim hazirladi ne var menude sutumu getirin:)))
Yir yir sinekler kiz :)Dışarısı yanıyor ama benim de evim serinher taraf açık tabi öyle olunca güzel esiyor ama ben balkonda yatacağım açık hava daha güzel oluyor.
Gündüz sıcakta olmaz en iyisi gece :) ama özel jet isterim hemide damıma inecek yoksa olmaz
Maşallah esiyormuş en azından. Yok İstanbul esmiyor her taraf açık yaprak kıpırdamıyor :/Dışarısı yanıyor ama benim de evim serinher taraf açık tabi öyle olunca güzel esiyor ama ben balkonda yatacağım açık hava daha güzel oluyor.
Gündüz sıcakta olmaz en iyisi gece :) ama özel jet isterim hemide damıma inecek yoksa olmaz
Sinek,böcek vs yok :) hergün ilaçlıyor belediye düzenli cadde sokak vs.Yir yir sinekler kiz :)
Olur bana diyet
Tamam ama beni biraz zor doyurursun benim eşim kahvaltılık satıyorOlur bana diyet
Size kral kaffaltı hazırlarım
İstanbulda sinek çok ama değil mi özellikle sivrisinek geçen yaz tüm vucudumu yemişti orada :) ama kardeşimi 1 kere ısırmadılar benim kan hoşlarına gitti :)Maşallah esiyormuş en azından. Yok İstanbul esmiyor her taraf açık yaprak kıpırdamıyor :/
Balkonda yatmayı çok severimmm
Balkonda hayatta yatamamDışarısı yanıyor ama benim de evim serinher taraf açık tabi öyle olunca güzel esiyor ama ben balkonda yatacağım açık hava daha güzel oluyor.