Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

insallah tez zamanda gecer canm arastirmaya gidiyorum guzel hosuma gidiyor Anlıyor sogan suyu maydonoz iltuhabi kirar dene

insallah tez zamanda gecer canm arastirmaya gidiyorum guzel hosuma gidiyor Anlıyor sogan suyu maydonoz iltuhabi kirar dene
Devlet hastanesinin kadin dogumuna ilk kez gittim. Bundan hariç ayrica arastirma hastaneside var ancak asistan drlar bakıyor malesef uzmana görünmek icin muayene ucreti oduyoruz. Dr bulmuştum doç ancak hoca doğun iznine ayrılmiş 1 yil sonra gelecekmiş ozel hastaneye baktım randevular doluydu mecburiyetten devlet hastanesine gittim. Soru soruyorum bön bön suratıma bakıyor sekreter acayip bir ülkeyiz anlıcağın canım maydonoz ve taze naneyi katnatip iciyordum bir ara hem cay niyetine hemde ödem atsin diye bilmiyorum çay mi harekete gecirdi anlamadım iltihabı , bir yanda da diyorumki iltihabi atmasi iyi en azinda akintiyla icim temizlenir diyorum ama günluk yasantimi etkiliyor mecbur kaldim artik son care doktora gittim sogan suyunu defalarca yaptim canım tekrarlasam iyi olur aslinda en azindan antibiyotik niyetine icmis olurum.

Kızlar ya bişey sorcam size bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi şimdi ben yumurta takibine başladım yumurtam gelişsin diye de hayıt suyu içiyorum takip sırasında olurda gelişmiş olursa çatlaması için havuç suyu içecem ama bu havuç suyunu ne zaman içmeye başlamalıyım acaba çünkü çatlamasa kiste dönüşecek önceden içsem büyümeden çatlatmış mı olurum kafam çok karışık Dil-i bitab @HemDeliHemAsik Judy_K Shokella 4 41EEEEE41 Psikolojik Deliii

Fatmacım yumurta takibini Dr mu yapıyor sen testle mi kontrol ediyorsun

Fatmacım yumurta takibini Dr mu yapıyor sen testle mi kontrol ediyorsun
Doktor yapıyor canım bi ara başlamıştık sonra annemin rahatsızlığından dolayı yarıda kalmıştı ama iki hafta kadar gitmiştim yumurtalarım büyümemişti hayıt suyu içmeye başlamıştım sonra kiste dönüştü çatlamamış diye demek ki bugün yeni başladık takibe ben hayıt suyu içiyorum bu arada büyüsün diye doktor bu ay doğal yolla deneyelim dedi yani her hangi bi ilaç vermeyecek ama bende kendiliğinden çatlaması içinde havuç suyunu çok duymuştum onu yapayım diyorum

Hımm olabilir cnm ama hem havuç suyu hem hayıt suyu fszla gelmesin bence bu ay birini diğer ay birini dene yumurtaların güzel gelişmesi için bal tarçın çörekotu da yapabilirsin onu da çok kullanıp sonuc alan var tabi hormon değerlerin falan normalse

Hormon tahlilide yaptırdım canım hepsi normal iyi dedi o zaman yapmayayım havuç suyunu bide inofolic combi yazdı aldım kullanacam

Canım benim, saraçoğlunun YouTube videosunu izledin mi havuç suyuyla ilgili?

Canım benim, saraçoğlunun YouTube videosunu izledin mi havuç suyuyla ilgili?
İzlemedim canım forumda onu incir kürüyle yapanları okudum bide 12.günden itibaren içiliyor diye okudum hep ama benim yumurtalar büyümedi ki çatlaması için içeyim o yüzden yapmadım daha bakalım bu ay doktor ne derse hayıt suyunu içiyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…