Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

İzlemedim canım forumda onu incir kürüyle yapanları okudum bide 12.günden itibaren içiliyor diye okudum hep ama benim yumurtalar büyümedi ki çatlaması için içeyim o yüzden yapmadım daha bakalım bu ay doktor ne derse hayıt suyunu içiyorum öyle

Zamanın varsa bi izle sen canım en iyisi kendisinden duymak. Bende forumda soğan kürünü adet bitiminden 1hafta sonra başlanacağını okudum bekledim 1hafta. Sonra tesadüfen saraçoğlu videosunu gördüm adet bitiminden mutlaka ve mutlaka 2 gün sonra başlamak gerek diyor. Hemde orda arayanlar oluyor soruları cevaplıyor belki cevaplar içinde işine yarayan bişeyler olur canım

Zamanın varsa bi izle sen canım en iyisi kendisinden duymak. Bende forumda soğan kürünü adet bitiminden 1hafta sonra başlanacağını okudum bekledim 1hafta. Sonra tesadüfen saraçoğlu videosunu gördüm adet bitiminden mutlaka ve mutlaka 2 gün sonra başlamak gerek diyor. Hemde orda arayanlar oluyor soruları cevaplıyor belki cevaplar içinde işine yarayan bişeyler olur canım
Tamam canım izliyorum hemen sen ne yaptın

Kızlar birşey sorucağım
Meryem suresinde bu ayetleri bana biri açıklayabilir mi? Kuranım Elmalılı Hamdi yazırın Meali. Çoğu ayette açıklama var ama 10.ayette yok. Bana onu biri açıklayabilir mi?
15318405798671889719953.jpg

Zekeriyya niyçin işaret istiyor. Ve susma orucunu niyçin yapıyor?

Kızlar birşey sorucağım
Meryem suresinde bu ayetleri bana biri açıklayabilir mi? Kuranım Elmalılı Hamdi yazırın Meali. Çoğu ayette açıklama var ama 10.ayette yok. Bana onu biri açıklayabilir mi? Eki Görüntüle 2169934

Zekeriyya niyçin işaret istiyor. Ve susma orucunu niyçin yapıyor?
Hemen bakıp dönüyorum sana canim

X