- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.921
Bizim buralarda herkes o n bahcesi var toprak sinek çok açamıyorum sibeklik var birde bizimki tutuluyor gecede baya esiyor yeşillik hep nemSinek,böcek vs yok :) hergün ilaçlanıyor belediye düzenli cadde sokak vs.
Var evet :) ama ben burada yatmadım balkonda hiç. Evler çok yakın :/İstanbulda sinek çok ama değil mi özellikle sivrisinek geçen yaz tüm vucudumu yemişti orada :) ama kardeşimi 1 kere ısırmadılar benim kan hoşlarına gitti :)
Sutumu getirinnnnnn:)))Olur bana diyet
Size kral kaffaltı hazırlarım
En kralından kuş sütü yok maalesef inek sütü olar mıNe kahvaltimi kim hazirladi ne var menude sutumu getirin:)))
O zaman kahvaltılıklar senden olsunTamam ama beni biraz zor doyurursun benim eşim kahvaltılık satıyor
Oturdugum ev bahçeli ama son katım birde öyle 4.5 kat değilim 10.kattan bile yüksekte oturuyorum o yüzden de yoktur belkide esmesinin nedeni yüksek kat olduğu için.Bizim buralarda herkes o n bahcesi var toprak sinek çok açamıyorum sibeklik var birde bizimki tutuluyor gecede baya esiyor yeşillik hep sulak ter gibi .
Bu sıcakta bozulur dayanmazO zaman kahvaltılıklar senden olsun
Kokmadigi surece olar ellerine sağlık balim bugun senden ziyafet yarin hanifimmmEn kralından kuş sütü yok maalesef inek sütü olar mı
10. Katta otursam değil yatmak balkona çıktığım an kalpten giderim benOturdugum ev bahçeli ama son katım birde öyle 4.5 kat değilim 10.kattan bile yüksekte oturuyorum o yüzden de yoktur belkide esmesinin nedeni yüksek kat olduğu için.
1. kat yada 2.3 olsa bende yatamazdım :) korkardım ama son kat olunca korkmuyorum pek hırsız girmek istese cesaret edemez balkondan tırmanmaya hatta tırmanamaz bile :)Balkonda hayatta yatamam
Sana jet yollarım tamam akşam yemeğine gel gece işi sakat
Kokmadigi surece olar ellerine sağlık balim bugun senden ziyafet yarin hanifimmmişe gitmeden hazir eder :)
15.kat10. Katta otursam değil yatmak balkona çıktığım an kalpten giderim ben
Olmaz bana sözleştik size de jet yollarım fızlıca uçup gelirsinizBu sıcakta bozulur dayanmazen iyisi kahvaltıya bana gelin yawww
10. Kat süpermiş bayılırım1. kat yada 2.3 olsa bende yatamazdım :) korkardım ama son kat olunca korkmuyorum pek hırsız girmek istese cesaret edemez balkondan tırmanmaya hatta tırmanamaz bile :)
O iyiymis kuzu bizim buealarda 3 katli falan mustakil hep Bahçeli merkezi abatmanlar var birde ara ara bulunuyor güzel yerim ama sinek var malesef ince kucuck dokunuyor bana huylandim kasiniyom:))))Oturdugum ev bahçeli ama son katım birde öyle 4.5 kat değilim 10.kattan bile yüksekte oturuyorum o yüzden de yoktur belkide esmesinin nedeni yüksek kat olduğu için.
Yıllarca 1. katta oturduk çok çektik komşulardan o yüzden son kat en iyisi dedik :)Nasıl kalp var sizde
Ben 1. Kat
10. Katta Cam silmek mi10. Kat süpermiş bayılırımbana adrenalin olacak ne güzel cam silinir orda
Oooo süper ozaman :))))Kız ben çalışmıyorum artık :)))
Bütün apartmanın gürültüsüne razıyımYıllarca 1. katta oturduk çok çektik komşulardan o yüzden son kat en iyisi dedik :)