- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.736
- 31
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.861
İzlemedim canım forumda onu incir kürüyle yapanları okudum bide 12.günden itibaren içiliyor diye okudum hep ama benim yumurtalar büyümedi ki çatlaması için içeyim o yüzden yapmadım daha bakalım bu ay doktor ne derse hayıt suyunu içiyorum öyle
Tamam canım izliyorum hemen sen ne yaptınZamanın varsa bi izle sen canım en iyisi kendisinden duymak. Bende forumda soğan kürünü adet bitiminden 1hafta sonra başlanacağını okudum bekledim 1hafta. Sonra tesadüfen saraçoğlu videosunu gördüm adet bitiminden mutlaka ve mutlaka 2 gün sonra başlamak gerek diyor. Hemde orda arayanlar oluyor soruları cevaplıyor belki cevaplar içinde işine yarayan bişeyler olur canım
Tamam canım izliyorum hemen sen ne yaptın
Ayyy inşallah hamilesindir canımBitirdim soğan kürünü bugün yarın adet günüm ama daha olmadım belim kopuyor sanki. Sağ yumurtalığım da sancıyor başka belirti yok
Ayyy inşallah hamilesindir canım
Allah kabul etsin inşallah canım benimBilmiyorum ki canım. Meryem suresi de okuyorum 8.günüm bugün :)
Allah kabul etsin inşallah canım benim
Hemen bakıp dönüyorum sana canimKızlar birşey sorucağım
Meryem suresinde bu ayetleri bana biri açıklayabilir mi? Kuranım Elmalılı Hamdi yazırın Meali. Çoğu ayette açıklama var ama 10.ayette yok. Bana onu biri açıklayabilir mi? Eki Görüntüle 2169934
Zekeriyya niyçin işaret istiyor. Ve susma orucunu niyçin yapıyor?
Kırp fotoyu öylr ekleFoto çektim tefsir kitabından. Ama yükleme yapmıyor. Yaa
Kirptim canım.. foto açılmıyor..Kırp fotoyu öylr ekle
Oluyor bazen bekliyorum ben de merak ettim :)Kirptim canım.. foto açılmıyor..
İşim bitsin. Yazarım olmadi
ftmclk canım yumurtam çatlama seviyesine gelmeden başla havuca çünkü hemen etki etmez Nermin in dediği gibi saraçoğlu dan dinlemek daha mantıklı
Oluyor bazen bekliyorum ben de merak ettim :)
Esimi bekliyorum canım..Oluyor bazen bekliyorum ben de merak ettim :)
Tamam canımftmclk canım yumurtam çatlama seviyesine gelmeden başla havuca çünkü hemen etki etmez Nermin in dediği gibi saraçoğlu dan dinlemek daha mantıklı
İsim hafızam iyidir kolay kolay unutmam sevdiğim insanları özellikleAdımı da unutmamışsın çok sevindim buna :)
AynenEsimi bekliyorum canım..
Evin içi kitap dolu. Okuduğu kitapların hakkini versin dimi.