- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.681
Yeter ozaman dinlen artik bosveeerEvet canim ben bekarken calisiyodum zaten hep.. babamla bi suru iş actik emekli olduktan sora.. surekli calisma halindeydim. En son gayrimenkul isi acmisti babam 4 sene calistim nisanlandim nisanlim istemedi o isi pek bende modelist yanina girdim 9 ay oyle calistim sora evlenince bi iki ay sora babamin yanina girdim tekrar ama yine ciktim tabi. Suan da calismiyorum
Gel gel kuzum ama beni bu bile kesmiyor acayip tatli jstiyorum yaaaAllaaaaahhh geliyom bekle
Valla hic tatilimiz olmadi kendi islerimizde.. cok iyi islerimiz oldu vaktim hep is is is ole gecti ben yoruldum artk tatil yapamazdim hic lise den sora kizlar bile isyan ediyodu.. hem calisip hem uniyi okudum bideee allah mecbur etmesse calismicam bi sureYeter ozaman dinlen artik bosveeer
Cikolata yeneyince kesilmiyo o tatli kriziGel gel kuzum ama beni bu bile kesmiyor acayip tatli jstiyorum yaaa
InsaAllah bebisin olur onunla vakit gecirirsin canimValla hic tatilimiz olmadi kendi islerimizde.. cok iyi islerimiz oldu vaktim hep is is is ole gecti ben yoruldum artk tatil yapamazdim hic lise den sora kizlar bile isyan ediyodu.. hem calisip hem uniyi okudum bideee allah mecbur etmesse calismicam bi sure
Ay evet hani Karam varya suan onu istiyoo.. ama suclu gibi hissediyorum kendimi yaaaCikolata yeneyince kesilmiyo o tatli krizi
Onu bekliyorum iste ağac oldumInsaAllah bebisin olur onunla vakit gecirirsin canim
Bnde ya yersem kilo alicam ve sozumu tutamadim diye suclu hissediyorumAy evet hani Karam varya suan onu istiyoo.. ama suclu gibi hissediyorum kendimi yaaa
Saglam agac oldun ama iyi bi yandan canimOnu bekliyorum iste ağac oldum
Evet koca cinarim ben..Saglam agac oldun ama iyi bi yandan canim
Oo neguzel sansli beben saglam bi annesi olucakEvet koca cinarim ben..
Ah ah bi cennet kokulu bizede gelse kuzum...Oo neguzel sansli beben saglam bi annesi olucak
Canım yeni kalktım yatamdım gece şarjımda ypktuGul-i zar canim nasi oldun nerdesin
Gelir gelir Allahin izniyle oda olcak bi gun.Sadece sabir ...Ah ah bi cennet kokulu bizede gelse kuzum...
Ne diyim vardir bi hayir bundada..
He tmm canim bnde biseymi oldu diye sordumCanım yeni kalktım yatamdım gece şarjımda ypktu
Yeni evlimiz yok sanirim calisan bi pembegomlek vardi sanirim oda izinde galiba ev hanimiyiz hepimiz en superindenbn 7 yillik evliyim
Yokkk canımmm haşa başım ağrıyoo yataktan kalkamıyorumm kalkıp evi toplamam lazım itemizlik yapmam lazım takatim yokkHe tmm canim bnde biseymi oldu diye sordum
Efensim canımn nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?