- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.641
Oh maşallah sen iğne gibi olacan bu gidişteNapiyim kurabiyelerimi pisirdim cayimi demledim kahvaltiyi hazirladim oturmayi bekliyorlariz
Egzersizimi yaptim terden oksurup duruuyorum:))
Gelisomdendir usutme kendiniilk ac karnına olan ilaclari iciyim bari
Off kizlar karnim cok agriyo
Tamam canmGelisomdendir usutme kendini
Benim yok canım düşük yaptım 2 ay once bu ay nasip bekliyomTamam canm
Sennin cocugun var m8
Amin canim kendine dikkat et.Benim yok canım düşük yaptım 2 ay once bu ay nasip bekliyom
Bende hiç korunmadim 3 sene geçti bende bi ameliyat gördüm 2nici düşükte bebk tutunamiyordu bunda da gelismemis nasip bakalim bu sefer ne olacak hayırlısı versin rabbimAmin canim kendine dikkat et.
Biz affedersin 9 ay korunmadk olmadi.
Esime tedavi ve ameliyat dediler. Cok sukur o ay hamile oldugumu ogrendim...
Ama esim ikinci icin ameliyat olcak mecburen
Iyi canim Rabbim bekletmemis vardir bundada bi hayirrAmin canim kendine dikkat et.
Biz affedersin 9 ay korunmadk olmadi.
Esime tedavi ve ameliyat dediler. Cok sukur o ay hamile oldugumu ogrendim...
Ama esim ikinci icin ameliyat olcak mecburen
Insallah canim igne olmak icin degil de egzersiz duramiyorum mutlaka yapmam lazm YaniOh maşallah sen iğne gibi olacan bu gidişte
Alistiysa bunye güzel bisi devam sağlıklı olur hemInsallah canim igne olmak icin degil de egzersiz duramiyorum mutlaka yapmam lazm Yani
Canm 9 ay istedik ama olmyodu sonra doktora gittik iste ogrendik bebek haberini aldkIyi canim Rabbim bekletmemis vardir bundada bi hayirr
Bende hiç korunmadim 3 sene geçti bende bi ameliyat gördüm 2nici düşükte bebk tutunamiyordu bunda da gelismemis nasip bakalim bu sefer ne olacak hayırlısı versin rabbim
Gece cok gec yattim ondan canim bi davik olamadim senin gibi yav davik olunca soz erken kalkcamAh yavrum yaa nabsin annesi:)) ee gece uyumadinmi kuzum 1 e kadar uyumayin bi zahmetiver))
Niye bu kadar gec yatiyosunuz kuzum ben geceleyip sabahlayanlara helal olsun diyorum alt ust olurum ole olsamGece cok gec yattim ondan canim bi davik olamadim senin gibi yav davik olunca soz erken kalkcam
ben iyiyim canım şükür iş günü geldik maaş günü bir yandanEe daha ne var ne yok bakalim kizlar..
Nebileyim cocuk olunca duzen filan kalmiyo zaten bu daha iyi gunlerim bi kac ay once sabah oluyodu oyle yatiyodumNiye bu kadar gec yatiyosunuz kuzum ben geceleyip sabahlayanlara helal olsun diyorum alt ust olurum ole olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?