- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.661
Nasil kurabiye yaptin canis bi bakalim heleNiye bu kadar gec yatiyosunuz kuzum ben geceleyip sabahlayanlara helal olsun diyorum alt ust olurum ole olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil kurabiye yaptin canis bi bakalim heleNiye bu kadar gec yatiyosunuz kuzum ben geceleyip sabahlayanlara helal olsun diyorum alt ust olurum ole olsam
Ne bilim ole hissettmNiye kiz ne var bdv
Tarcinli findikli damla cikolatali kuzumNasil kurabiye yaptin canis bi bakalim hele
Heya bn sorcadim ne varki bizde bakalimNiye kiz ne var bdv
Oooooy oyy kirintilarindan yiyelim baritam bugday ekmegimi banayim da yiyim en iyisiTarcinli findikli damla cikolatali kuzum
Kuzum yaa caniniz ceker diye atmak istemedim olsaniz versem sizedeeeOooooy oyy kirintilarindan yiyelim baritam bugday ekmegimi banayim da yiyim en iyisi
Iki gundur zor tutuyom kendimi diyetin basindan beri ilk defa seker krizlerim basladi neden bilmiyorumKuzum yaa caniniz ceker diye atmak istemedim olsaniz versem sizedeee
4 yil dolacak kzumarkadaşlar yeni mi evlisiniz çoğunuz
çalışan varmı aranızda
Valla kuzum ben ne zamandir istiyorum biliyosun anca bugune yaptm dayanamadim artikin benmde canm cok istiyorIki gundur zor tutuyom kendimi diyetin basindan beri ilk defa seker krizlerim basladi neden bilmiyorum
maşallah allah mutluluğunu daim etsinYeni evlimiz yok sanirim calisan bi pembegomlek vardi sanirim oda izinde galiba ev hanimiyiz hepimiz en superindenbn 7 yillik evliyim
Evlenince calistim az biraktim sora suan calismiyorum 4 e yaklastim evliligimde henuz cocugum yokarkadaşlar yeni mi evlisiniz çoğunuz
çalışan varmı aranızda
Napsakki dun dunden once bnde cildirdim baya napcami bilemedim armut yedim kaysi yedim yok kesmedi acayip kriz geldi bozmiyim dedim diyeti zorluyorumValla kuzum ben ne zamandir istiyorum biliyosun anca bugune yaptm dayanamadim artikin benmde canm cok istiyor
Amiin canim insaAllah...maşallah allah mutluluğunu daim etsin
anladım canım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallahEvlenince calistim az biraktim sora suan calismiyorum 4 e yaklastim evliligimde henuz cocugum yok
Aa bebem calistinmi nerde nezaman vaşEvlenince calistim az biraktim sora suan calismiyorum 4 e yaklastim evliligimde henuz cocugum yok
Napsakki dun dunden once bnde cildirdim baya napcami bilemedim armut yedim kaysi yedim yok kesmedi acayip kriz geldi bozmiyim dedim diyeti zorluyorum
Evet canim ben bekarken calisiyodum zaten hep.. babamla bi suru iş actik emekli olduktan sora.. surekli calisma halindeydim. En son gayrimenkul isi acmisti babam 4 sene calistim nisanlandim nisanlim istemedi o isi pek bende modelist yanina girdim 9 ay oyle calistim sora evlenince bi iki ay sora babamin yanina girdim tekrar ama yine ciktim tabi. Suan da calismiyorumAa bebem calistinmi nerde nezaman vaş