- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.721
Tamam anladim ama bari yerde yatsaydi da odada yatmasaydi. Ben ailelere yansitmayi hic ama hic sevmiyorum sora herkesten bi laf gelirKaynanamlarla zayen yŞıyom canım onların oturma odasında onların yNInda yatmışş
Bide susmayin ya. Konusulcak zamanlari firsat edinip icinizdekileri soyleyin canim. Sus sus sus ne olur anca adam sallayiverir. Biraz yeri geldi başinin etini guzelce yiyinKaynanamlarla zayen yŞıyom canım onların oturma odasında onların yNInda yatmışş
Yaaa zatem ben eşime kırgınım küs değilizz tavırlıı benim tavrıma karşılık vee bazen yatar tv izlerkenn gece kalk dedim kalkmadı zor uykuya dalar diye ses etmedim ama gece gelmwmiş ya arada yaparda bugn bekledim nede olsa dün doğum günümdü ne bilim yaaa ama iyiki gelmedi ragçhatladı kafam biraz içimi döktüm kendimeee öylw yani canımTamam anladim ama bari yerde yatsaydi da odada yatmasaydi. Ben ailelere yansitmayi hic ama hic sevmiyorum sora herkesten bi laf gelir
Dogum gununu hatirlamadi yada jest yapmadi diyemi uzuldun yoksam.Yaaa zatem ben eşime kırgınım küs değilizz tavırlıı benim tavrıma karşılık vee bazen yatar tv izlerkenn gece kalk dedim kalkmadı zor uykuya dalar diye ses etmedim ama gece gelmwmiş ya arada yaparda bugn bekledim nede olsa dün doğum günümdü ne bilim yaaa ama iyiki gelmedi ragçhatladı kafam biraz içimi döktüm kendimeee öylw yani canım
Belirli bi takıntı canımm kafama takıyorumm bir sorun var ama büyük yani onuda benide etkiliyoBide susmayin ya. Konusulcak zamanlari firsat edinip icinizdekileri soyleyin canim. Sus sus sus ne olur anca adam sallayiverir. Biraz yeri geldi başinin etini guzelce yiyinyani zamanlamayi iyi yaparsaniz kacislari olmaz. Sen de bi insansin guzelim. Ama takintilarim var demissin ne oldugunu bilmedigim icin birsey diyemicem belki sorunu sen ediyorsundur
Hee bak ben onu bilmedigim icin birsey diyemicem belki desen yardimci olurduk ama sana kalmis guzelim ne diyim allah ysrdincin olsunBelirli bi takıntı canımm kafama takıyorumm bir sorun var ama büyük yani onuda benide etkiliyo
Hayırrr akşam sadece sarıldı öptüü oo yeter zatwn benim.için kutlama falan zaten istemem benim içina önemli olan hatırlanmak saolsun yeğenii arkaadşlarıyla süpriz yaptılarDogum gununu hatirlamadi yada jest yapmadi diyemi uzuldun yoksam.
Saol canım benim allah razı olsun neyse boşvrr bebi nerlrdesin sen kızHee bak ben onu bilmedigim icin birsey diyemicem belki desen yardimci olurduk ama sana kalmis guzelim ne diyim allah ysrdincin olsun
Himm.. hersey iyiyse kotu olan ne olabilir bilemedim gulumHayırrr akşam sadece sarıldı öptüü oo yeter zatwn benim.için kutlama falan zaten istemem benim içina önemli olan hatırlanmak saolsun yeğenii arkaadşlarıyla süpriz yaptılar
Nwyse boşver canım kafam birz dağıldı düne yada geçmişw dönmek istemiyorum k. Bkmıyon dime canımHimm.. hersey iyiyse kotu olan ne olabilir bilemedim gulum
Ben avara humSaol canım benim allah razı olsun neyse boşvrr bebi nerlrdesin sen kız
Anladım canım allah kolaylık versinBen avara hum
Buralardayim nabayim is güc vs bitmiyorki.. evimi temizledim ettm havalandiriyorum suan oturdum biraz
Yok be canim yazan bikmaz da yaşayan selamette olsa.Nwyse boşver canım kafam birz dağıldı düne yada geçmişw dönmek istemiyorum k. Bkmıyon dime canım
Hadi seninde islerin vardi kolay gelsin hallet de konsuurz yineAnladım canım allah kolaylık versin
Tmm canımmHadi seninde islerin vardi kolay gelsin hallet de konsuurz yine
Hayir niye tavir ettigini sorsa bari konusursunuz en azindanNqpim canım tavır ne yapıyoo anlamadım benim taveıma karşılık yapıyo galibaaa ammmmaaa ben inatçıyım salak gibi 2 kelme etsinn giderim küsemem kinlenemem
Ya hemen aksam oluyo gec kalktigimiz icinde yetismiyo bnimde yapilcak bi yemegi halledeyimde bnde yapcamBende temizlige baslicam ortalığı topladm
Ama bir supurge toz yer silme tuvalet banyo temizligi yapicam
bakalim
Kaynanasigille oturuyo ya miss canimKiz kayinvalidenler sizdeykenmi yatmis baska yerde..
Kalksın konuşucamm işte yokkHayir niye tavir ettigini sorsa bari konusursunuz en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?