@Pembegomlek ivir ziviri hic sevmem. Her tasindigim evde kiler gibi odam oldugu icin cogunluk orda olur kolilerde koltuk altlarinda bazi seyler. Elbiselerimde hurclarda kullanmadiklarimi asla ortada olsun sevmem. Hic ama hic sevmedigim sey ortaligin gereksiz seylerle dolmasi. Bunu da katlayarak duzenli koyarak bi yerlere koyabilirsin

Kaynanamlarla zayen yŞıyom canım onların oturma odasında onların yNInda yatmışş
Bide susmayin ya. Konusulcak zamanlari firsat edinip icinizdekileri soyleyin canim. Sus sus sus ne olur anca adam sallayiverir. Biraz yeri geldi başinin etini guzelce yiyin yani zamanlamayi iyi yaparsaniz kacislari olmaz. Sen de bi insansin guzelim. Ama takintilarim var demissin ne oldugunu bilmedigim icin birsey diyemicem belki sorunu sen ediyorsundur

Tamam anladim ama bari yerde yatsaydi da odada yatmasaydi. Ben ailelere yansitmayi hic ama hic sevmiyorum sora herkesten bi laf gelir
Yaaa zatem ben eşime kırgınım küs değilizz tavırlıı benim tavrıma karşılık vee bazen yatar tv izlerkenn gece kalk dedim kalkmadı zor uykuya dalar diye ses etmedim ama gece gelmwmiş ya arada yaparda bugn bekledim nede olsa dün doğum günümdü ne bilim yaaa ama iyiki gelmedi ragçhatladı kafam biraz içimi döktüm kendimeee öylw yani canım

Dogum gununu hatirlamadi yada jest yapmadi diyemi uzuldun yoksam.

Belirli bi takıntı canımm kafama takıyorumm bir sorun var ama büyük yani onuda benide etkiliyo

Nwyse boşver canım kafam birz dağıldı düne yada geçmişw dönmek istemiyorum k. Bkmıyon dime canım
Yok be canim yazan bikmaz da yaşayan selamette olsa.
Yoksa onemli degil biz sıkintilarla yoģrulduk egrildik kalktik ve yuruduk.. hayat herkrse birsey ogretiyor hamdolsun diyelim hayatin arti taraflariyla yasayalim saglikliyim sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…