• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar size birsey danisicam
Temizlik konusuyla ilgili
Temizligi ne siklikla yaparsınız?
Temizlige nerden baslarsiniz?
Banyoyu tuvaleti ne sklikla temizlersiniz
Nasil temizlersiniz
Fayanslari nasil temizlersiniz?
Bixim mutfak ve banyo ful fayans. En son bayramda temizledim tek tek.

Ayrica ivir zivirlari ne yapiyorsunuz bizde cok ivir zivir var.
Nerelere sakliyosunuz

Temizlik sirlariniz var mi

Kizlar size birsey danisicam
Temizlik konusuyla ilgili
Temizligi ne siklikla yaparsınız?
Temizlige nerden baslarsiniz?
Banyoyu tuvaleti ne sklikla temizlersiniz
Nasil temizlersiniz
Fayanslari nasil temizlersiniz?
Bixim mutfak ve banyo ful fayans. En son bayramda temizledim tek tek.

Ayrica ivir zivirlari ne yapiyorsunuz bizde cok ivir zivir var.
Nerelere sakliyosunuz

Temizlik sirlariniz var mi
Canım ben haftada gün falan yapıyom kirlensin istemiyom fayanslara herşey kullnıyom sırf temiz kalsın diyw yemizliğe mutfaktan başlıyomm topluyom dolaplar fayanslar buzdolbı cam falan sonra sil süpür çık sonra yatak odası bazaların altları falan halılar kalkar cam silinie süprülür toz alınr ve silip süpürülür oturma odası yapılır giriş sonra lavabo banyoo mavi au döküyom ywr fayansalarınaa diş fırçasıyla fırçalıyom öyle yani canımmmn

Canım ben haftada gün falan yapıyom kirlensin istemiyom fayanslara herşey kullnıyom sırf temiz kalsın diyw yemizliğe mutfaktan başlıyomm topluyom dolaplar fayanslar buzdolbı cam falan sonra sil süpür çık sonra yatak odası bazaların altları falan halılar kalkar cam silinie süprülür toz alınr ve silip süpürülür oturma odası yapılır giriş sonra lavabo banyoo mavi au döküyom ywr fayansalarınaa diş fırçasıyla fırçalıyom öyle yani canımmmn

Her hafta cam mi siliyon
Canim
Masallah sana.
Bana biraz daha pratik biseylet lazim
Yer temizleyicisi vs ne kullaniyosun
Her sey dedin ne kullaniyosun ki deterjan olarak.
Ya ben klozet temizliginden tiksiniyorum eldivensiz .
Siz nasil twmizliyosunuz

Her hafta cam mi siliyon
Canim
Masallah sana.
Siz nasil twmizliyosunuz
Çamşır sulu cif yüzey temizleyici çamaşır suyu yani elime hangisi geçerswe ama genellikle cif ve yüzey temizleyici banyoda da porçöz var kullana bilirsin beklet ve fırçaka tabikide elbçsiveble yapıyorum elimde hep eldiven olur iş bitene kDar camı canım her hafta siliyorum temiz kalkçsın tabi arada pimaoenleri siliyom yağmur falan yağınca

Her hafta cam mi siliyon
Canim
Masallah sana.
Siz nasil twmizliyosunuz
Tuvalet banyoyu bnde eldivenle temizliyorum .Yer temizliginde laminantlara arap sabunu sirke kolnya birazda sivi bulasik detrrjani dokuyorum mis gibi oluyo .Koltuklarin tanlarini filanda boyle bi suyla siliyorum.Temizlige genelde balkondan basliyorum balkonu yikamazsam once bi ortaligi topluyorum ivir zivir icinde ise yaramayanlari secip atiyorum lazim olanlari cekmece lere koyuyorum.Fayanslarida derz temizliyici kullandim bi ara simdi ise normal deterjanlarla temizliyorum vaktim olmuyo cocuktan dolayi

Tuvalet banyoyu bnde eldivenle temizliyorum .Yer temizliginde laminantlara arap sabunu sirke kolnya birazda sivi bulasik detrrjani dokuyorum mis gibi oluyo .Koltuklarin tanlarini filanda boyle bi suyla siliyorum.Temizlige genelde balkondan basliyorum balkonu yikamazsam once bi ortaligi topluyorum ivir zivir icinde ise yaramayanlari secip atiyorum lazim olanlari cekmece lere koyuyorum.Fayanslarida derz temizliyici kullandim bi ara simdi ise normal deterjanlarla temizliyorum vaktim olmuyo cocuktan dolayi

Bende temizlige baslicam ortalığı topladm
Ama bir supurge toz yer silme tuvalet banyo temizligi yapicam
bakalim

Back