- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.701
Allah ra, ı olsun canım biraz daraldım canım ondan k. Bakmayın sizide sıktım dündem beriGul-i zar canim neyin var senin icin dua okurum insallah hepinizin niyetine.
Canım ben haftada gün falan yapıyom kirlensin istemiyom fayanslara herşey kullnıyom sırf temiz kalsın diyw yemizliğe mutfaktan başlıyomm topluyom dolaplar fayanslar buzdolbı cam falan sonra sil süpür çık sonra yatak odası bazaların altları falan halılar kalkar cam silinie süprülür toz alınr ve silip süpürülür oturma odası yapılır giriş sonra lavabo banyoo mavi au döküyom ywr fayansalarınaa diş fırçasıyla fırçalıyom öyle yani canımmmnKizlar size birsey danisicam
Temizlik konusuyla ilgili
Temizligi ne siklikla yaparsınız?
Temizlige nerden baslarsiniz?
Banyoyu tuvaleti ne sklikla temizlersiniz
Nasil temizlersiniz
Fayanslari nasil temizlersiniz?
Bixim mutfak ve banyo ful fayans. En son bayramda temizledim tek tek.
Ayrica ivir zivirlari ne yapiyorsunuz bizde cok ivir zivir var.
Nerelere sakliyosunuz
Temizlik sirlariniz var mi
Bosver bugunde olmeyiversin islerYokkk canımmm haşa başım ağrıyoo yataktan kalkamıyorumm kalkıp evi toplamam lazım itemizlik yapmam lazım takatim yokk
Evii dağıtmış peder hiç olmassa süpürüp silmwm lazım eşimse odada yatmış gwlmemiş yanımaBosver bugunde olmeyiversin isler
Canım ben haftada gün falan yapıyom kirlensin istemiyom fayanslara herşey kullnıyom sırf temiz kalsın diyw yemizliğe mutfaktan başlıyomm topluyom dolaplar fayanslar buzdolbı cam falan sonra sil süpür çık sonra yatak odası bazaların altları falan halılar kalkar cam silinie süprülür toz alınr ve silip süpürülür oturma odası yapılır giriş sonra lavabo banyoo mavi au döküyom ywr fayansalarınaa diş fırçasıyla fırçalıyom öyle yani canımmmn
Niye gelmemis.kayin baban veya kaynanan kizmiyo mu yaninda yatmauincaEvii dağıtmış peder hiç olmassa süpürüp silmwm lazım eşimse odada yatmış gwlmemiş yanıma
Demedinmi neden gelmedin diye esineEvii dağıtmış peder hiç olmassa süpürüp silmwm lazım eşimse odada yatmış gwlmemiş yanıma
Çamşır sulu cif yüzey temizleyici çamaşır suyu yani elime hangisi geçerswe ama genellikle cif ve yüzey temizleyici banyoda da porçöz var kullana bilirsin beklet ve fırçaka tabikide elbçsiveble yapıyorum elimde hep eldiven olur iş bitene kDar camı canım her hafta siliyorum temiz kalkçsın tabi arada pimaoenleri siliyom yağmur falan yağıncaHer hafta cam mi siliyon
Canim
Masallah sana.
Bana biraz daha pratik biseylet lazim
Yer temizleyicisi vs ne kullaniyosun
Her sey dedin ne kullaniyosun ki deterjan olarak.
Ya ben klozet temizliginden tiksiniyorum eldivensiz .
Siz nasil twmizliyosunuz
Kaynanam yok görümcemde pederde karışmamış heral peder gitmişş o da onun yatağına geçmişNiye gelmemis.kayin baban veya kaynanan kizmiyo mu yaninda yatmauinca
Demedinmi neden gelmedin diye esine
Tuvalet banyoyu bnde eldivenle temizliyorum .Yer temizliginde laminantlara arap sabunu sirke kolnya birazda sivi bulasik detrrjani dokuyorum mis gibi oluyo .Koltuklarin tanlarini filanda boyle bi suyla siliyorum.Temizlige genelde balkondan basliyorum balkonu yikamazsam once bi ortaligi topluyorum ivir zivir icinde ise yaramayanlari secip atiyorum lazim olanlari cekmece lere koyuyorum.Fayanslarida derz temizliyici kullandim bi ara simdi ise normal deterjanlarla temizliyorum vaktim olmuyo cocuktan dolayiHer hafta cam mi siliyon
Canim
Masallah sana.
Bana biraz daha pratik biseylet lazim
Yer temizleyicisi vs ne kullaniyosun
Her sey dedin ne kullaniyosun ki deterjan olarak.
Ya ben klozet temizliginden tiksiniyorum eldivensiz .
Siz nasil twmizliyosunuz
Keske konussaydin bu gulumHayırrr canımmm karışmadım
Nqpim canım tavır ne yapıyoo anlamadım benim taveıma karşılık yapıyo galibaaa ammmmaaa ben inatçıyım salak gibi 2 kelme etsinn giderim küsemem kinlenememKeske konussaydin bu gulum
Tuvalet banyoyu bnde eldivenle temizliyorum .Yer temizliginde laminantlara arap sabunu sirke kolnya birazda sivi bulasik detrrjani dokuyorum mis gibi oluyo .Koltuklarin tanlarini filanda boyle bi suyla siliyorum.Temizlige genelde balkondan basliyorum balkonu yikamazsam once bi ortaligi topluyorum ivir zivir icinde ise yaramayanlari secip atiyorum lazim olanlari cekmece lere koyuyorum.Fayanslarida derz temizliyici kullandim bi ara simdi ise normal deterjanlarla temizliyorum vaktim olmuyo cocuktan dolayi
Günlük müü canım ozaman mutfaktan başlaa dolapların içi temizse dışını temizle fayansları biraz sil ysğ falan olmasın son ra sil süpür bitir rrBende temizlige baslicam ortalığı topladm
Ama bir supurge toz yer silme tuvalet banyo temizligi yapicam
bakalim
Kiz kayinvalidenler sizdeykenmi yatmis baska yerde..Evii dağıtmış peder hiç olmassa süpürüp silmwm lazım eşimse odada yatmış gwlmemiş yanıma
Kaynanamlarla zayen yŞıyom canım onların oturma odasında onların yNInda yatmışşKiz kayinvalidenler sizdeykenmi yatmis baska yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?