- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
- Konu Sahibi papatyadiyari
Bu arada 19 degil 10 a elim 9a gitmis ozuur dileriiiim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilikten ne beklediğinde önemli. Rabbim öylr bir dert vrriyor ki karı koca birbirini bırak kendinfen bile geçiyor. O yüzden yavaş yavaş yaşamak lazım... ilgisizlik elbetteki iyi değil ama hep ilgide zor oluyor evlilikte. Ayrıca dediğin gibi nutellalı kek herkesin ayrı bir derdi var. Bu arada mükemmel nutellalı kek yaparım:)))
Maalesef ki oyle. Benim bir arkadasim 19 yil nisanli kaldi sevgilik falan dahil neyse 10 yil sonra evlendiler 2 yil sonra bosandilar.. ama su var biz esimle evlenmeden once bir sureyi beraber paylastik. Ha evlendik yine ayni degismedi. Ama suan bebegimiz var ve sanki bebekten sonra degisti bana gore ya da ben cok buyutuyorum kafamda bilmiyorum. Ayy ya cok karisik isler. Kim ne dese bos hayat senin hayatin ne yasanmasi gerekiyorsa iyi kotu yasayarak ogrenebiliyoruz ancak maalesef :)
İyi yine iyiyim ozaman... ben yatayım. Benimde 4 yaşında var birtane erkek. Yarın der annne kalk oyun da oyun....Hahahahahahha ay gece gece guldurdun beni Allahta srni guldursun. Ama merak etme cocuk ana ogun olarak mama ile besleniyor benim sutum ona aperatif gibi bisey tadimlik bir durumdayim bebegime karsi. o yuzden evini farr basmaz rahat ol :))))))
Valla herkes ayni duygularla evleniyor ama ne diyeyim yorum yapmak istemiyoooom kimseyi evlilikten sogutup gunaha giremem hakkinda hayirlisi baciiim dene gor sadecr hehehEvliliktem beklentiiimm.... cok klasik bi cevap vercem esim tarafindan el ustunde tutulmak ve evimizin bizim kucuk dunyamiz olmasi
Allah bagislasin :) sana iyi geceler benim uyku kacti gitti :)İyi yine iyiyim ozaman... ben yatayım. Benimde 4 yaşında var birtane erkek. Yarın der annne kalk oyun da oyun....
Ne tatlı hayaller. Elbetteki mümkün. Saygı eksik olmazsa elbet el üstünde oluuor insan... onu görebilmekte önemli tabi... olmıcak şey değil canım... ama sorunlar kavgalarda olmuyor değil... tuzu biberi olunca oda tatlı oluyorr... rabbim hayırlısını versin. Yinede yuva kurmak güzel birşey...Evliliktem beklentiiimm.... cok klasik bi cevap vercem esim tarafindan el ustunde tutulmak ve evimizin bizim kucuk dunyamiz olmasi
Valla herkes ayni duygularla evleniyor ama ne diyeyim yorum yapmak istemiyoooom kimseyi evlilikten sogutup gunaha giremem hakkinda hayirlisi baciiim dene gor sadecr heheh
Ne tatlı hayaller. Elbetteki mümkün. Saygı eksik olmazsa elbet el üstünde oluuor insan... onu görebilmekte önemli tabi... olmıcak şey değil canım... ama sorunlar kavgalarda olmuyor değil... tuzu biberi olunca oda tatlı oluyorr... rabbim hayırlısını versin. Yinede yuva kurmak güzel birşey...
Abuuu kiz bunlati nasil dusunmezsin kendi ailenden ornek alaydin en azindan sende hepten tozpembe gormussun yahu :)Simdilik benimkiler cocukca hayaller ama buraya yazmaya baslayali beri aklima gelmicek sorunlar olabilcegini gordum evlilikte. Mesela isten cikarilabilirim parasiz olabiliriz hasta olabilirim esim de olabilir ... bunlari hic dusunmemisim meger sozlenirken... simdi bu ihtimalleri de dusunmeye basladim yani evlilik toz pembe bisey degilmis :)
Aynen herkes bunu dusunup evleniyor ama benim biraz sevgilimin ailesi problemim var daha dogrusu abisi... hani su sorumsuz abiler vardir ya bisrusu borc acarlar da kardesleri oder oyle benim sevgilim de. Bunun disinda da sorun yok ama bakicaz bakalim zamanla :)
Abuuu kiz bunlati nasil dusunmezsin kendi ailenden ornek alaydin en azindan sende hepten tozpembe gormussun yahu :)
Canım ya kaç git o aileden ya da umursama... evlilikte büyük sorun oluyor. Eşine inat gitmek en büyük hata. Hele ikilemde bırakmak. Bırakmam deme eğer takarsan kafana gün gelip onuda diyorsun. Eğer senin ve eşinin gücü yuvanızı götürücek kadarsa ele muhtaç etmezse. Bırak versin. Eminim oda zamanla evlenince görecek ama bu senin demenle zor. Erkekler bu konuda ayrı bir inat.... takmam dersen ne ala ama takarsan güzelim sevginizin cilkı çıkar valla. Akşam akşam keyifsiz yazmış gibi durabilirim ama cidden diyorum. Aile ilişkileri sana çok dokunmadıkça duyma görme
Ah yavrum benim ben sana evlilikle ilgili bir suru sey anlatabilirim evleneli daha 1.5yil oldu ama bunu oncesinde 1 yil ayni evi paylasmisligimiz var ne ostersen sorabilirim. Ve eger dedigin gibi abisine karsi cikiyorsa ki zaten onunuzde 2 yil varmis adam akilli izle ne yaptigini eger abisinin her seyini ortup yukleniyorsa evlendiginizdr size cok buyuk sikinti olur.Vallahi hic dusunmemistim benim anneyle baba ben kucukken ayrilmis dolayisiyla hic ornek yoktu onumde saf saf evleniriz gezeriz mutlu oluru diyodum burayi okumadan evvel
Ah yavrum benim ben sana evlilikle ilgili bir suru sey anlatabilirim evleneli daha 1.5yil oldu ama bunu oncesinde 1 yil ayni evi paylasmisligimiz var ne ostersen sorabilirim. Ve eger dedigin gibi abisine karsi cikiyorsa ki zaten onunuzde 2 yil varmis adam akilli izle ne yaptigini eger abisinin her seyini ortup yukleniyorsa evlendiginizdr size cok buyuk sikinti olur.