- 17 Ocak 2015
- 291
- 169
- Konu Sahibi papatyadiyari
aldık giitiii de ben alındımmı kiii
Ben simariklik yaptim azcik benimle de konusun lutfeeeen dedim cunku ben de esimi beklemesem de evde skiliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldık giitiii de ben alındımmı kiii
Yaaa beni de alin aranizaa
sende bizden sayılırsın? Evli misin?Ben simariklik yaptim azcik benimle de konusun lutfeeeen dedim cunku ben de esimi beklemesem de evde skiliyorum :)
Bazen öyle durumlarda olabiliyor. Ama birde şu açıdan düşün? Sende şuan kendine zaman ayırıyorsun:))))Benim kocam yanimda ama ha var ha yok... durum stabil :))
Valla canım hiç bişey de yapmak istemiyor bu ara. Adetimde gecikti kafama çok takıyorum... böyle bu siteyi talan ediyorum işte iki gündürBen ilk defa bi foruma üye oldum. Benimde canım çok sıkılıyor bende müsade almak istiyorum
Bazen öyle durumlarda olabiliyor. Ama birde şu açıdan düşün? Sende şuan kendine zaman ayırıyorsun:))))
Fizyolojik sebep Kaynaklı mı yoksa sebepsiz bi sıkıntı mı?Valla canım hiç bişey de yapmak istemiyor bu ara. Adetimde gecikti kafama çok takıyorum... böyle bu siteyi talan ediyorum işte iki gündür
Ya gebelik şüphesi var ama gebelikse bile bta hcgsi güne göre çok düşğk. Pazartesiyi bekliyorum işte... baklaım ne olcakFizyolojik sebep Kaynaklı mı yoksa sebepsiz bi sıkıntı mı?
Erkekler karşı tarafı pek düşünmüyor işte. Bizim ki de öyle bakarsan ama. Ben ondan önce kendime uğraş buluyorum. Bu sefer o yakınıyoo sende öyle yap. Onun için değil kendin için tabi:)) ona inat olunca zevk almıyorsun:)))Ama o sirtini donup uyudugu icin ben buradayim vakit gecirmek amacli yoksa beraber vakit gecirebilirdik. :) bizim her zamanki hallerimiz. Genelde uyanik oldugunda da elinde telefon olur :))
İnşallah canım...İnşallah güzel sevindirici haberler alırsın:)
Aynen oyle eskiden yapiyordum ama suanda 3.5 aylik bebisim var maalesef kendime vakit asla ayiramiyorum. ( o yuzden o da artik bir seylerden yakinmiyor zaten.Erkekler karşı tarafı pek düşünmüyor işte. Bizim ki de öyle bakarsan ama. Ben ondan önce kendime uğraş buluyorum. Bu sefer o yakınıyoo sende öyle yap. Onun için değil kendin için tabi:)) ona inat olunca zevk almıyorsun:)))
sende bizden sayılırsın? Evli misin?
Denemeden asla bilemezsin.:)))))))) ama soyle de bir durum varki kimin evliligi sahane ya da kim mukemmel ki. Hayat belkilerle gecmiyor iste.. :)yok degilim henuz sozluyum ama evlensem mu o konuda da kararsizim hep burdaki topikler mutsuzlugu anlatiyor karamsarlasiyorum :)
Denemeden asla bilemezsin.:)))))))) ama soyle de bir durum varki kimin evliligi sahane ya da kim mukemmel ki. Hayat belkilerle gecmiyor iste.. :)
Denemeden asla bilemezsin.:)))))))) ama soyle de bir durum varki kimin evliligi sahane ya da kim mukemmel ki. Hayat belkilerle gecmiyor iste.. :)
Evlilikten ne beklediğinde önemli. Rabbim öylr bir dert vrriyor ki karı koca birbirini bırak kendinfen bile geçiyor. O yüzden yavaş yavaş yaşamak lazım... ilgisizlik elbetteki iyi değil ama hep ilgide zor oluyor evlilikte. Ayrıca dediğin gibi nutellalı kek herkesin ayrı bir derdi var. Bu arada mükemmel nutellalı kek yaparım:)))Kesinlikle denemeden bilemem. Simdilik sozlum tam bir melek ama zaten kimse de evlenmeden once kotu biriydi demiyor herkesinki melekmis evlendikten sonra seytanlasmis... ben de bu yuzddn evlenmeden ogrenemicem demek ki
Maalesef ki oyle. Benim bir arkadasim 19 yil nisanli kaldi sevgilik falan dahil neyse 10 yil sonra evlendiler 2 yil sonra bosandilar.. ama su var biz esimle evlenmeden once bir sureyi beraber paylastik. Ha evlendik yine ayni degismedi. Ama suan bebegimiz var ve sanki bebekten sonra degisti bana gore ya da ben cok buyutuyorum kafamda bilmiyorum. Ayy ya cok karisik isler. Kim ne dese bos hayat senin hayatin ne yasanmasi gerekiyorsa iyi kotu yasayarak ogrenebiliyoruz ancak maalesef :)Kesinlikle denemeden bilemem. Simdilik sozlum tam bir melek ama zaten kimse de evlenmeden once kotu biriydi demiyor herkesinki melekmis evlendikten sonra seytanlasmis... ben de bu yuzddn evlenmeden ogrenemicem demek ki
Ne diyosuuuuunnn!!kalbimi fethediyosuuuuunnnn!!!!!♥♥♥♥♥♥♥ ay gece gece neden boyle seyler diyosun yahuu :)))Evlilikten ne beklediğinde önemli. Rabbim öylr bir dert vrriyor ki karı koca birbirini bırak kendinfen bile geçiyor. O yüzden yavaş yavaş yaşamak lazım... ilgisizlik elbetteki iyi değil ama hep ilgide zor oluyor evlilikte. Ayrıca dediğin gibi nutellalı kek herkesin ayrı bir derdi var. Bu arada mükemmel nutellalı kek yaparım:)))